• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, Bende Femara kullandım, ilk ay yumurtalıklarda hiç büyüme olmadı. Doktor şeker ilacı verdi, insülin direncini kırmak için. Bu ay yine Femara içtim, yarın dr kontrolüm var. Sizin nasıl büyüdü yumurtalar?

Ben femara sadece 1 ay kullandim ve yumurtalar buyudu ama gebelik gerceklesmemisti. Sonraki adetden sonra tuplerimi kontrol etdirdim ve doktorum Gonal F 75 igne verdi 5 gun igneyi kullandim ve o ay hamile kalabildim Allahin izniyle. Tabi bu surecte insulin direncini kirmak icin Karatay diyetini de uyguladim.

İyi akşamlar herkese
Aspir yağı ni bilen duyan var mi arkadaşlar az önce bi sitede denk geldi bana biraz baktm
Onunla hamile kalan çok fazlaymş hem kiloda verdiriyormus
bende nette gordum ketentohumu yagi aspor yagi sandaloz elmasirkesi ve corek otu yagi seti pkos larda iyiymis deneyecegim ins. 2ay olmus siz denedinizmi

20 yıldır pcoluyum evliliğimin 8. Yılında oğlum oldu ve 13. Yılımda kızıma hamileyim çok zor bir süreç iki bebebeğimede şu şekilde hamile kaldım günde 1 saat hızlı tempo yürüyüş karbonhidrattan uzak durdum 5 kilo verdim ve bunları yaparken arı sütü polen yedim sağlıklı yumurtam olması için adetimin 1. Gününden 15. Güne kadar günde 1 tatlı kaşığı keten tohumu yedim keten tohumundan korkmayın herkes salatasına bol bol döküp yiyor ilaç etkisi Yok ve soğan kürü yaptım inofolic combi içtim internetten yumurtlama testi aldım çünkü adetlerim çok düzensiz soğan suyu keten tohumu kullanmasam nerdeyse olmaz adetimin 15. Günü yumurtlama testi yapıp günleri buldum rabbim herkese nasip etsin inşallah bazı zamanlar adetin 2. Günü 12. Gününe kadar çörek otu bal tarçın da yedim bu soğan kürü keten tohumu çörek kürü inofolic ve yürüyüş benim 3 ayda hızlı kilo vermeme yardımcı oldu biliyorsunuz ki polikistik overlilerin spor yapması lazım yumurtlama için

bende nette gordum ketentohumu yagi aspor yagi sandaloz elmasirkesi ve corek otu yagi seti pkos larda iyiymis deneyecegim ins. 2ay olmus siz denedinizmi
Ben daha bu ay kullanmaya başladım 3 gün sonra adet günüm inşallah işe yaramistir
Eğer bi gelişme olursa yazarim muhakkak
Ama bu yaglarla çok fazla hamile kalan var ne doğru bilmiyorum tabi nette paylasimlarda gördüğüm kadarıyla

Ben daha bu ay kullanmaya başladım 3 gün sonra adet günüm inşallah işe yaramistir
Eğer bi gelişme olursa yazarim muhakkak
Ama bu yaglarla çok fazla hamile kalan var ne doğru bilmiyorum tabi nette paylasimlarda gördüğüm kadarıyla
bu setimi kullandin nasil kullandin hangilerini .rabbim ins. emeklerimizi bosa cikarmaz guzel haberi verirsi 3gunsonra ins.

Setleri geç sipariş ettim ondan boraz geç başladım ben 12.gün başladım yani 5 gün adetim sürdü bittikten 7 gün sonra basladim bilmiyom bu ay etkisi olur mu pazar günüde adet günüm insallah olmam.
Adetliyken kullanmayin dediler bana aldigim yerde hec olmaz canim ins. Fayda verir

Adetliyken kullanmayin dediler bana aldigim yerde hec olmaz canim ins. Fayda verir
Aynen adetliyken önermiyorlar.bu ay kendimi çok iyi hossediyorum şükür adet olmadan 3 gün önce kasiklarimda batmalar olurdu bu ay onu yaşamadım çok iyi bu set böyle gidrrse hep kullanicam.
Sen hangilerini almıştın foyat ne kadar ttutyu

Aynen adetliyken önermiyorlar.bu ay kendimi çok iyi hossediyorum şükür adet olmadan 3 gün önce kasiklarimda batmalar olurdu bu ay onu yaşamadım çok iyi bu set böyle gidrrse hep kullanicam.
Sen hangilerini almıştın foyat ne kadar ttutyu
aspir yagi
keten tohumu yagi
sandaloz sirkesi yagi
corek otu yagi setini aldim 95 sen hangilerini aldin kaca aldin

test yaptinmi peki ins. gebesindir
İnşallah canm ya ,bugün 3.gün hala olmadım ayy çok umutluyum bu ayda hayal kırıklığı yaşamam ya ,test yapmadim üzerinden 3 gün geçsin istedim bazen adetim gecikebiliyor 3 gün falan yaglar geciktirmez heralde ya dimi.bugün iş çıkışı ilk işim test yapmak olacak canm umarim güzel haberler veririm

İnşallah canm ya ,bugün 3.gün hala olmadım ayy çok umutluyum bu ayda hayal kırıklığı yaşamam ya ,test yapmadim üzerinden 3 gün geçsin istedim bazen adetim gecikebiliyor 3 gün falan yaglar geciktirmez heralde ya dimi.bugün iş çıkışı ilk işim test yapmak olacak canm umarim güzel haberler veririm
hadi canim hayirli haberler verirsin ins. sanmiyorum bitkisel oldugundan geciktirmez yaglarbende yarin baslayacagim yaglara hadi ilk haberi sen ver gebelik

Az önce 3.çocuğuna hamile 38 yaşında arkadaş vardı elinde püfür püfür sigara içiyor. ben o kadar dikkat ediyorum beslenmeme herşeye. Keten tohumu,çörek otu yağı.inofolic combimi saati saatine içiyorum bir doz bile atlamadım. vitamin,takviye ayda 400 tl harcıyorum. adetlerimin düzeni dışında herşeyim normal. yumurta rezervim iyi, hsg normal, hormonlar iyi,eşimin spremiyogramı normal. şükür Allah'a hamdolsun.

ama olmuyor işte. mayıstan beri stresten adetlerim düzensizleşti. HSG sonrası gördüğüm adetim 3 gün sürdü. toplasanız 1 ped dolmamıştır. çok moralim bozuk. biz o kadar dikkat ediyoruz millet bedeni ile ilgilenmez, beslenmesine dikkat etmez. hamile kalır. ben ara verdim . artık eylüle kadar bekleyeceğim. o da yaz geçsin diye ve hemen aşılama yaptıracağım. Olmuyor kabullendim.

Moralinizi bozmak istemezdim. sadece içimdekileri yazmak istedim. demek ki herşeyin bir zamanı var.

Az önce 3.çocuğuna hamile 38 yaşında arkadaş vardı elinde püfür püfür sigara içiyor. ben o kadar dikkat ediyorum beslenmeme herşeye. Keten tohumu,çörek otu yağı.inofolic combimi saati saatine içiyorum bir doz bile atlamadım. vitamin,takviye ayda 400 tl harcıyorum. adetlerimin düzeni dışında herşeyim normal. yumurta rezervim iyi, hsg normal, hormonlar iyi,eşimin spremiyogramı normal. şükür Allah'a hamdolsun.

ama olmuyor işte. mayıstan beri stresten adetlerim düzensizleşti. HSG sonrası gördüğüm adetim 3 gün sürdü. toplasanız 1 ped dolmamıştır. çok moralim bozuk. biz o kadar dikkat ediyoruz millet bedeni ile ilgilenmez, beslenmesine dikkat etmez. hamile kalır. ben ara verdim . artık eylüle kadar bekleyeceğim. o da yaz geçsin diye ve hemen aşılama yaptıracağım. Olmuyor kabullendim.

Moralinizi bozmak istemezdim. sadece içimdekileri yazmak istedim. demek ki herşeyin bir zamanı var.

muhakkakki vardir bir zamani canim sadece bizler sabredip beklemeliyiz yapacagimiz hicbirsey yok..
ilk evlendigimde pkos oldugumdan ilk aydan baslamistim tedavilere klomenler asilama 2tupbebek ve 1dondurulmus 3.5 senemi aldi kac dr la zaman kaybim oldu dogru dr bulmakta cok onemli bunu anladim ve bende senin gibi ayni umitsizlige kapildim ve arrik olmayacak dedim taki baska bir dr a gidene kadar bana pkos oldugumdan seni diyetisyene yonlendirecegim 3ayda 15kilo vereceksin ve hamile kalacaksin dedi (icimden guldum dalga geciyor bu dr benle bukadar nasil kendinden emin bukadar tedaviyi olmusken hemen hamile kalacakmisim icten ice sinirde olmadim degil) ilk ay adet olmadan gittigim icin klomen verdi bu ay degil 2.klomeni kullandiginda gel takip edelim dedive ben diyetisyen yolunu tuttum oda kendonden cok emin hamile kalacaksin merak etme diye..neyse fazla uzattim ilkay 5kilo verdim 2.ay diyetisyene gidecegim baktim hala hastalanmiyorum umutsuzca test yaptim bingoo hamileyim .. sonra korunmadigimiz halde yine hamile kalamayinca 5yil gectikten sonra 2. icin dr yolu gorundu yine bana sukurler olsunki ilk ayda klomen ovitrelleyle yine hamile kaldim.. simdi 5yildaha gecti3.istiyorum ama is dolayisiyla sehir degistirdik ayni dr uma gidemedim baska dr la 4aydir ugrasiyorum canim demem oki rabbimizden umit kesmeyecegiz muhakkakki vardir bir bildigi ama dogru dr sart 21yasimda klomen tedavileri asilama ve 2tup bebek deneyimim oldu sadece yiprandim hormon takviyesi vucuduma epey oldu

muhakkakki vardir bir zamani canim sadece bizler sabredip beklemeliyiz yapacagimiz hicbirsey yok..
ilk evlendigimde pkos oldugumdan ilk aydan baslamistim tedavilere klomenler asilama 2tupbebek ve 1dondurulmus 3.5 senemi aldi kac dr la zaman kaybim oldu dogru dr bulmakta cok onemli bunu anladim ve bende senin gibi ayni umitsizlige kapildim ve arrik olmayacak dedim taki baska bir dr a gidene kadar bana pkos oldugumdan seni diyetisyene yonlendirecegim 3ayda 15kilo vereceksin ve hamile kalacaksin dedi (icimden guldum dalga geciyor bu dr benle bukadar nasil kendinden emin bukadar tedaviyi olmusken hemen hamile kalacakmisim icten ice sinirde olmadim degil) ilk ay adet olmadan gittigim icin klomen verdi bu ay degil 2.klomeni kullandiginda gel takip edelim dedive ben diyetisyen yolunu tuttum oda kendonden cok emin hamile kalacaksin merak etme diye..neyse fazla uzattim ilkay 5kilo verdim 2.ay diyetisyene gidecegim baktim hala hastalanmiyorum umutsuzca test yaptim bingoo hamileyim .. sonra korunmadigimiz halde yine hamile kalamayinca 5yil gectikten sonra 2. icin dr yolu gorundu yine bana sukurler olsunki ilk ayda klomen ovitrelleyle yine hamile kaldim.. simdi 5yildaha gecti3.istiyorum ama is dolayisiyla sehir degistirdik ayni dr uma gidemedim baska dr la 4aydir ugrasiyorum canim demem oki rabbimizden umit kesmeyecegiz muhakkakki vardir bir bildigi ama dogru dr sart 21yasimda klomen tedavileri asilama ve 2tup bebek deneyimim oldu sadece yiprandim hormon takviyesi vucuduma epey oldu

ne güzel şeyler yazmışsınız. Benim için dua eder misiniz?
Yaşım 35. kilom normal 56 kg. herşeyimiz normal ama olmuyor. moralim çok dipte ama umursamamaya çalışıyorum. Multifolliküler yumurtalık yapısına sahibim. olmuyor :(

ne güzel şeyler yazmışsınız. Benim için dua eder misiniz?
Yaşım 35. kilom normal 56 kg. herşeyimiz normal ama olmuyor. moralim çok dipte ama umursamamaya çalışıyorum. Multifolliküler yumurtalık yapısına sahibim. olmuyor :KK43:
rabbim biran once evlat nasip etsin sana canim. multifolikuler polikistovere benzemiyormu netten baktim tam anlamadim eger benzerligi varsa sogan suyunu tavsiye ederim yumurtaliklara iyi geliyor

Back