- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
hayıt çayı dimi bal karıstırıorz sanırım ole anladım.Hayıt otu ve bal karışımı çok işe yarıyormuş birde kara üzümü kaynatıp içince doğal yöntemlerde çok işe yarıyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayıt çayı dimi bal karıstırıorz sanırım ole anladım.Hayıt otu ve bal karışımı çok işe yarıyormuş birde kara üzümü kaynatıp içince doğal yöntemlerde çok işe yarıyormuş
Amin amin canm inşallah cümlemize :)Rabbim hasret çektirmeden evladınıza kavuştursun inşallah canım
Aktarda hayıt otu varmış canımhayıt çayı dimi bal karıstırıorz sanırım ole anladım.
ben bi ara kullandm cnm ama su üşengeclik den belli süre sonra bıraktım malesefAktarda hayıt otu varmış canım
Amin canım inşallahAmin amin canm inşallah cümlemize :)
Canım hayır tohumu satılıyormuş eczanede bende regli gelsin ilk gün almaya başlayacağım hap şeklinde bizim gibi demlemeye üşenenlere çok iyi benceben bi ara kullandm cnm ama su üşengeclik den belli süre sonra bıraktım malesef
hadi ya fiyatları ne kadar acaba inşallah tadı kotu değildir.Canım hayır tohumu satılıyormuş eczanede bende regli gelsin ilk gün almaya başlayacağım hap şeklinde bizim gibi demlemeye üşenenlere çok iyi bence
Pahalı olduğunu sanmam inofolic combi kullanıyorum ben mesela yumurtlama tetikleyici işe yarıyor gibi ama fiyatı yüksek onuda öneririm aslında ayrıca folik asit vitamin takviyesi olarakhadi ya fiyatları ne kadar acaba inşallah tadı kotu değildir.
valla canm ben ilk evlendiğimde bi doktora gitmiştim ama bebek için değil ole genel kontrol için ve bana eğer hamile kalmak istersen bi gün inofolic kullan sabah aksam yazmıstı reçeteye tarih de atmamıstı :) pembe kutusu toz olarak bunla hamıle kalabılırsın sadece yumurtalıgın yavas calısıo demişti. Bian diyorum alsammıPahalı olduğunu sanmam inofolic combi kullanıyorum ben mesela yumurtlama tetikleyici işe yarıyor gibi ama fiyatı yüksek onuda öneririm aslında ayrıca folik asit vitamin takviyesi olarak
Ben mavi hap olanını alıyorum kapsül işe yarıyor ovülasyonda pozitifi yakalıyorum henüz tutmadı ama onu görmek bile moral oluyor öneririm pembe toz gibi olanı da duydum daha etkili belki bende bir ara onu denerim bu takviyeler pco hastaları için birebirvalla canm ben ilk evlendiğimde bi doktora gitmiştim ama bebek için değil ole genel kontrol için ve bana eğer hamile kalmak istersen bi gün inofolic kullan sabah aksam yazmıstı reçeteye tarih de atmamıstı :) pembe kutusu toz olarak bunla hamıle kalabılırsın sadece yumurtalıgın yavas calısıo demişti. Bian diyorum alsammı
Ben mavi hap olanını alıyorum kapsül işe yarıyor ovülasyonda pozitifi yakalıyorum henüz tutmadı ama onu görmek bile moral oluyor öneririm pembe toz gibi olanı da duydum daha etkili belki bende bir ara onu denerim bu takviyeler pco hastaları için birebir
Tamam bunuda duydum buda poşet demleme gibi içiyorsun benimki böyle sabah akşam bir kapsül şeklinde içiliyor canımBu ilacı yazmıstı canm senin ki nası yollarmısın resmini bide soktor kontrolünde mi kullanıosn
Eki Görüntüle 2211913
soguk suya sabah aç mı tok mu neydi sabak koy bardağa iç ama hangisi daha etkili acaba sen doktor kontrolünde mi kullanıosn canmTamam bunuda duydum buda poşet demleme gibi içiyorsun benimki böyle sabah akşam bir kapsül şeklinde içiliyor canım
Eki Görüntüle 2211914
Ben kendim okuduklarımdan yola çıkarak başladım canım ama muayene olduğumda doktora söyledim harikasın çok iyi yapıyorsun dedi. Bende sabah akşam aç karnına alıyorumsoguk suya sabah aç mı tok mu neydi sabak koy bardağa iç ama hangisi daha etkili acaba sen doktor kontrolünde mi kullanıosn canm
canm şimdi bi sitede fiyatlarına baktım mavi kapsül 75 tl benim bahsettiğim toz ise 55 tl tabi eczanelerde bu fiyatlar biraz yüksektir.Ben kendim okuduklarımdan yola çıkarak başladım canım ama muayene olduğumda doktora söyledim harikasın çok iyi yapıyorsun dedi. Bende sabah akşam aç karnına alıyorum
Ben 55 TL ye alıyorum canım bölge bölge değişiyor mu bilmiyorum amacanm şimdi bi sitede fiyatlarına baktım mavi kapsül 75 tl benim bahsettiğim toz ise 55 tl tabi eczanelerde bu fiyatlar biraz yüksektir.
O zamn bi kutu 10 gün gidiyor ole değil miBen 55 TL ye alıyorum canım bölge bölge değişiyor mu bilmiyorum ama
Aynen canım her ay 150 TL rahat gidiyor yani hiç bırakmıyorsun regliyken bile almaya devamO zamn bi kutu 10 gün gidiyor ole değil mi
Anladım canım peki ne zamandır kullanıyorusun ve bu ilacı ne zamana kadar kullanmak gerekiyor fazla kullanmak zararlı mı acabaAynen canım her ay 150 TL rahat gidiyor yani hiç bırakmıyorsun regliyken bile almaya devam
Folikasit bu canım sadece inositol mu ne o var yumurta tetikleyicisi bir zararı yok olana kadar kullanacağım devam bile eden var bende Ağustos ortasından beri kullanıyorum 4 aydırAnladım canım peki ne zamandır kullanıyorusun ve bu ilacı ne zamana kadar kullanmak gerekiyor fazla kullanmak zararlı mı acaba