Hamile olunca da lh düşmüyo testlerde pko d a olsa silikleşmesi lazımKizlar pko olup ovulasyon testi kullananlar lh yuksek oldugu icin cizgiyi surekli gordunuz mu benim cizgi siliklesmiyo
Ben ilk defa ovulasyon testi yaptim bilgim yok pek ama hala koyu cikiyo ya da yeni mi yumurtluyorum kafam karisti adetten sonra ki 28.gunum artik iki gundur yapamaadim ama kac gundur boyleHamile olunca da lh düşmüyo testlerde pko d a olsa silikleşmesi lazım
Ben ilk defa ovulasyon testi yaptim bilgim yok pek ama hala koyu cikiyo ya da yeni mi yumurtluyorum kafam karisti adetten sonra ki 28.gunum artik iki gundur yapamaadim ama kac gundur boyle
Evet maelsef inci gibi oluyor yumurtalarimiz ve fazla oldugu icin buyuyemiyor sonrada kiste donusuyor (Aynısı benimde canım.hep LH pik yapmış çıkıyor. Hiç boşuna yapmayalım çünkü pco yapısı olduğu için zaten yumurtlamamız pek mümkün değil gibi. benimde böyle
Yumurtlamayi bilmiyoruz şanssızız ovulasyon testi kullaniyoruz o da olmuyo kismet mi bizimki artikAynısı benimde canım.hep LH pik yapmış çıkıyor. Hiç boşuna yapmayalım çünkü pco yapısı olduğu için zaten yumurtlamamız pek mümkün değil gibi. benimde böyle
Yumurtlamayi bilmiyoruz şanssızız ovulasyon testi kullaniyoruz o da olmuyo kismet mi bizimki artik
Canim sen regl oldun muPco iseniz maalesef ovulasyon testi kullanmak anlamsız çünkü LH sürekli yüksek olduğu için koyu çift çizgi gösteriyor.
Üzüntüden olamadım 5 mayıstı bugün 14 mayıs hala yok. Üzülünce böyle arıyor benim hemen etkiler. Anneler günü sabahı da çok ağladım. Umarım kalbimize göre olur tez zamanda herşeyCanim sen regl oldun mu
Uzulme canim ya tedaviye basladiniz miÜzüntüden olamadım 5 mayıstı bugün 14 mayıs hala yok. Üzülünce böyle arıyor benim hemen etkiler. Anneler günü sabahı da çok ağladım. Umarım kalbimize göre olur tez zamanda herşey
Uzulme canim ya tedaviye basladiniz mi
Aynen oyle kuzum nasip kac aydir istiyosunuzbu ay profesöre gideceğim. İlk defa infertilite sebebi ile gidiyorum. Bakalım hayırlısı olsun.
ocaktan beri fakat progesteronum 0.44 çıktı.. pco yapı yumurtalıklarım ama kilo sorunum falan yok. 4 ay hayıt tohumu hapı kullanmıştım. bir yıldır düzenli adet görüyordum bu sayede. yaş faktörü de var benim 35 yaş. beklemek istemiyorumAynen oyle kuzum nasip kac aydir istiyosunuz
İyi akşamlar herkese
Aspir yağı ni bilen duyan var mi arkadaşlar az önce bi sitede denk geldi bana biraz baktm
Onunla hamile kalan çok fazlaymş hem kiloda verdiriyormus
Dengeli ve abartmadan kullaninca cok sağlıklı zararsız diye düşünüyorum arkadaşım ;-) sanirim ben bu aspir yaginda alicamArkadaşım bana böyle şeyler demeyin ev aktara döndüçok severim bitkisel ürünleri
Merhabamerhaba bayanlar polikistik overliyim 3 yıldır bebiş istiyoruz ama malesef sanırım daha zamanı var tam olarak tedavide görmedim hep 1 ay başlayıp bıraktık yumurta büyümeyince sinirlerde gerildi tabi 1 kimyasal gebeliğim oluştu2 yıl önce bir dahada malesef şimdi tüp bebekte karar kıldık hem fakülteye gidiyorum hemde özele özele gittiğim prof dr osman develioğlu sana tüp yapmam diyor kendiliğindende oluşur diyor bakalım zamana bıraktık 2 aydır 10 kilo verdim troid ilacı kullanıyorum birde hergün sabah akşam glifor kullanıyorum varmı benim olup yumurtası büyümeyen
Merhaba, Bende Femara kullandım, ilk ay yumurtalıklarda hiç büyüme olmadı. Doktor şeker ilacı verdi, insülin direncini kırmak için. Bu ay yine Femara içtim, yarın dr kontrolüm var. Sizin nasıl büyüdü yumurtalar?Canım ben klomen çok kullandım bana hic fayda etmedi, yumurtaliklarimda hic tik yoktu kullandigim halde. Ama tedaviye hep ilk onunla başlanıyor. 3 doktor degistirdim 3u de ilk 3ay onu verdiler. Yanı daha önce kullandım ve etkisi olmadi dedigim halde yinede kendileri deneyip görmek istediler. Ama klomen ile hamile kalabilenler de var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?