Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile olunca da lh düşmüyo testlerde pko d a olsa silikleşmesi lazım
Ben ilk defa ovulasyon testi yaptim bilgim yok pek ama hala koyu cikiyo ya da yeni mi yumurtluyorum kafam karisti adetten sonra ki 28.gunum artik iki gundur yapamaadim ama kac gundur boyle

Eklentiler

• 97841ACA-A88D-473D-84CD-E027D8072EE7.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 179
Ben ilk defa ovulasyon testi yaptim bilgim yok pek ama hala koyu cikiyo ya da yeni mi yumurtluyorum kafam karisti adetten sonra ki 28.gunum artik iki gundur yapamaadim ama kac gundur boyle

Aynısı benimde canım.hep LH pik yapmış çıkıyor. Hiç boşuna yapmayalım çünkü pco yapısı olduğu için zaten yumurtlamamız pek mümkün değil gibi. benimde böyle

Aynısı benimde canım.hep LH pik yapmış çıkıyor. Hiç boşuna yapmayalım çünkü pco yapısı olduğu için zaten yumurtlamamız pek mümkün değil gibi. benimde böyle
Yumurtlamayi bilmiyoruz şanssızız ovulasyon testi kullaniyoruz o da olmuyo kismet mi bizimki artik

Yumurtlamayi bilmiyoruz şanssızız ovulasyon testi kullaniyoruz o da olmuyo kismet mi bizimki artik

Pco iseniz maalesef ovulasyon testi kullanmak anlamsız çünkü LH sürekli yüksek olduğu için koyu çift çizgi gösteriyor.

En koyu gunler bu ikisi 10 gun arayla kizlar 16si olsaydi adet olurdum ya da gebelik testinde cikardi diye dusunuyorum eger 26siysa henuz bi hafta gecti kafam cok karisik

Eklentiler

• CADBCB7F-20C5-4923-8B42-DB11FB98C199.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 126
Canim sen regl oldun mu
Üzüntüden olamadım 5 mayıstı bugün 14 mayıs hala yok. Üzülünce böyle arıyor benim hemen etkiler. Anneler günü sabahı da çok ağladım. Umarım kalbimize göre olur tez zamanda herşey

Aynen oyle kuzum nasip kac aydir istiyosunuz
ocaktan beri fakat progesteronum 0.44 çıktı.. pco yapı yumurtalıklarım ama kilo sorunum falan yok. 4 ay hayıt tohumu hapı kullanmıştım. bir yıldır düzenli adet görüyordum bu sayede. yaş faktörü de var benim 35 yaş. beklemek istemiyorum

İyi akşamlar herkese
Aspir yağı ni bilen duyan var mi arkadaşlar az önce bi sitede denk geldi bana biraz baktm
Onunla hamile kalan çok fazlaymş hem kiloda verdiriyormus

Merhaba
Hamileliğiniz hayırlı olsun
Fakilteye ne için gittiniz orda bi işlem yaptırdınız mi ?

Merhaba, Bende Femara kullandım, ilk ay yumurtalıklarda hiç büyüme olmadı. Doktor şeker ilacı verdi, insülin direncini kırmak için. Bu ay yine Femara içtim, yarın dr kontrolüm var. Sizin nasıl büyüdü yumurtalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…