• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba ben yeni katıldım öncelikle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın polikistik over hastasıyım ve doktorum bana klomen verdi acaba kullanıpta faydasını gören varmı ?

Herkese merhaba ben yeni katıldım öncelikle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın polikistik over hastasıyım ve doktorum bana klomen verdi acaba kullanıpta faydasını gören varmı ?

Canım ben klomen çok kullandım bana hic fayda etmedi, yumurtaliklarimda hic tik yoktu kullandigim halde. Ama tedaviye hep ilk onunla başlanıyor. 3 doktor degistirdim 3u de ilk 3ay onu verdiler. Yanı daha önce kullandım ve etkisi olmadi dedigim halde yinede kendileri deneyip görmek istediler. Ama klomen ile hamile kalabilenler de var .

22 yaşındayım 2 aydir bebek istiyoruz. Geçen ay öğrendiğimde pco luydum adetimi hapla olmuştum. Hemen adet bitt8gi gun sogan kuru ve testere dişli aslan pençesi yaptım 15 gun içtim. 30 gun sonra tam günümde adet oldum. Gittim 3. Gun doktora doktor dedi ki bir ayda değişmez ama. Hormon testimi yaptırdım. Hormonlarım cok cok iyi durumdaydı. Dedi bana su anda çocuğa engel bi durum yok pcoda gözükmüyor. Kisstte göremedi. Kendimde anliyorum hormonlarımı o kadar mutlu olmuştum ki. Bu ay adetin 3. Gününden başlayarak 4 gun sadece incir kuru daha sonra incir havuç kuru ve prolaktin yükselmesin diye aslan pençesine devam ediyorum .bebeğim olursa yazarim

Canım ben klomen çok kullandım bana hic fayda etmedi, yumurtaliklarimda hic tik yoktu kullandigim halde. Ama tedaviye hep ilk onunla başlanıyor. 3 doktor degistirdim 3u de ilk 3ay onu verdiler. Yanı daha önce kullandım ve etkisi olmadi dedigim halde yinede kendileri deneyip görmek istediler. Ama klomen ile hamile kalabilenler de var .
Mrb canım hayirli olsun nasıl hamile kaldım sen çok mutlu oldum uzun zamandır okumuyordum hiç mesajlari

Mrb canım hayirli olsun nasıl hamile kaldım sen çok mutlu oldum uzun zamandır okumuyordum hiç mesajlari
Teşekkür ederim canim. Sana da çok geçmiş olsun canim. Inşallah bidahaki sefer Allah sağlıklı gebelik nasip eder. Ben son adetimden sonra tuplerimi kontrol ettirmistim ve ustune Gonal F 75 igne verdi doktor o ay. Sonra da Allah'ın izniyle hamile olduğumu ogrendim.

Teşekkür ederim canim. Sana da çok geçmiş olsun canim. Inşallah bidahaki sefer Allah sağlıklı gebelik nasip eder. Ben son adetimden sonra tuplerimi kontrol ettirmistim ve ustune Gonal F 75 igne verdi doktor o ay. Sonra da Allah'ın izniyle hamile olduğumu ogrendim.
Sagol canım inşallah 2 3 ay sonra ben de kalmış olurum şu an eşim afrinde görevde dua et bizim için de sağlıkla kucağına al

Ben zayıfım ve adet düzensizliğimde yok lh 12 fsh 4 sizce pkolu muyum kistim var ama bir geçiyor bir yine oluyor sizce ne olabilir

Mrb canim benimde lh yuksek fsh 5 lh 12 yumurta tembelligi var dedi doktor matofin verdi iyi bir doktora gorun derim
Benimde öyle yumurtlama sorunum var çatlamıyor yumurtam gidiyorum doktora 1 kez klomen kullandım çatlatma iğnesi yapılmadı yumurtam çatlamadı kist oluştu

Benim doktorum klomen verdi ama yumurta çatlamadı bile ne kadar zamandır kullanıyorsun hamilelik oldu mu
Hayir canim ben daha yumurta gelistirici kullanmadim 2 aydir kullaniyorum seker ilaci bu pkonunda yumurta tembelligininde altinda insulin direnci oluyo bana oyuzden verdi 2 ay kullandim bu ay gidicem artik tedaviye baslar insallah

Hayir canim ben daha yumurta gelistirici kullanmadim 2 aydir kullaniyorum seker ilaci bu pkonunda yumurta tembelligininde altinda insulin direnci oluyo bana oyuzden verdi 2 ay kullandim bu ay gidicem artik tedaviye baslar insallah başka bi doktora bidaha görün cnm her doktorun görüşü farkli

Hayir canim ben daha yumurta gelistirici kullanmadim 2 aydir kullaniyorum seker ilaci bu pkonunda yumurta tembelligininde altinda insulin direnci oluyo bana oyuzden verdi 2 ay kullandim bu ay gidicem artik tedaviye baslar insallah
İnşallah canım klomen tedavisi de çok zor çatlatma iğnesini mutlaka yaptır bana yapmadı doktorum 5 tane kist oluştu sonra onun için düzenleyici verdi süreci iyice uzattı şuan eşim de doktora güvenmediği için gitmek istemiyor bende arada kaldım doktor çok fazla açıklamada yapmıyor ne yapıcağımı bilemiyorum

Back