Anladim canim evet doktorlar cok konusmuyorlar benimkide ole lh düşmeden yumurta gelistiriceye gecmicez dedi sadece hormonlarim duzelince gecicek rabbim gonlumuzdeki en kisa surede nasip etsin beklemek zor ama başkada care yokİnşallah canım klomen tedavisi de çok zor çatlatma iğnesini mutlaka yaptır bana yapmadı doktorum 5 tane kist oluştu sonra onun için düzenleyici verdi süreci iyice uzattı şuan eşim de doktora güvenmediği için gitmek istemiyor bende arada kaldım doktor çok fazla açıklamada yapmıyor ne yapıcağımı bilemiyorum
Evet öyle canım hayırlısı artıkAnladim canim evet doktorlar cok konusmuyorlar benimkide ole lh düşmeden yumurta gelistiriceye gecmicez dedi sadece hormonlarim duzelince gecicek rabbim gonlumuzdeki en kisa surede nasip etsin beklemek zor ama başkada care yok
Mrb canim evet oyle diyorlar ama doktora sormadan kullanmaya cesaretim yok onumuzdeki hafta doktor randavum var bisorucam kendisine sagol canimInofolic combi yumurtlamada çok güzel
Canım ilaç değil ben de sordum Dr uma kullanabilirsin daha iyi olur kullan dedi zararlı bir madde yokMrb canim evet oyle diyorlar ama doktora sormadan kullanmaya cesaretim yok onumuzdeki hafta doktor randavum var bisorucam kendisine sagol canim
gynositol kullan canım, onlar çatlatmayı kolaylaştırıyor.Benimde öyle yumurtlama sorunum var çatlamıyor yumurtam gidiyorum doktora 1 kez klomen kullandım çatlatma iğnesi yapılmadı yumurtam çatlamadı kist oluştu
İnofolic combi almayı düşünüyordum bende hangisi daha iyi sence biliyor musungynositol kullan canım, onlar çatlatmayı kolaylaştırıyor.
Doktorun yumurtlama takibi yapiyormu?Kizlar doktordan geldim şimdi 2 aydir matofin 500 kullaniyorum kullan gel demisti devam et dedi gelistirici bisey vericekmisiniz dedim şimdilik vermicem olmazsa obur aylarda veririm dedi ama 2 aydir kullndim sonucta yine olmadi neyapcam acaba inofolic biseyde kullansammi doktor vermedi ama
Mrb canim evet sali gunune çagirdi yumurtalara bakicam dedi ama bisey vermedi matofine devam dedi sadece bu ilacla yumurta gelisirmi gelisiyorsa 2 aydir kullaniyorum ovulasyn testide yaptm ozaman niye olmuyor diye dusunuyorumDoktorun yumurtlama takibi yapiyormu?
Ben klomen kullanarak 3er ay kaybettim 2 ayri doktorda. Hic yumurta gelismedigi halde vermeye devam etdiler. En son doktorumu degistirdim. Son doktorum da 1 kere klomen verdi , bakti etki etmiyor hemen baska ilaclar verdi. Ayni ilaci tekrarlatmadi ve cok shukur hemen etkisini gosterdi. Doktorun iyi bi doktorsa konus, Boyle cok zaman kaybediliyor. En son artik Ben kendim uzerine ciddi ciddi dusunce gercekten biseyler oldu. Ayni doktorlarda devam etseydim ne olurdum bilmiyorum.Mrb canim evet sali gunune çagirdi yumurtalara bakicam dedi ama bisey vermedi matofine devam dedi sadece bu ilacla yumurta gelisirmi gelisiyorsa 2 aydir kullaniyorum ovulasyn testide yaptm ozaman niye olmuyor diye dusunuyorum
Anladim canim inofolic combi kullansammi acaba buay matofinin yaninda bicok kisiye vermisler okudumda bi zarari yokmus takviye olarak bide olemi denesem diyorumBen klomen kullanarak 3er ay kaybettim 2 ayri doktorda. Hic yumurta gelismedigi halde vermeye devam etdiler. En son doktorumu degistirdim. Son doktorum da 1 kere klomen verdi , bakti etki etmiyor hemen baska ilaclar verdi. Ayni ilaci tekrarlatmadi ve cok shukur hemen etkisini gosterdi. Doktorun iyi bi doktorsa konus, Boyle cok zaman kaybediliyor. En son artik Ben kendim uzerine ciddi ciddi dusunce gercekten biseyler oldu. Ayni doktorlarda devam etseydim ne olurdum bilmiyorum.
Ben de cok duydum onu kullanip fayda goreni. Ama Ben hic kullanmadim. Zaten yan etkisi yokmus bence kullan istersen .Anladim canim inofolic combi kullansammi acaba buay matofinin yaninda bicok kisiye vermisler okudumda bi zarari yokmus takviye olarak bide olemi denesem diyorum
Yarin başliyim eniyisi buayda bole deniyim bakalim sagol canim yazdigin icin sen hamilesin sanirim bebegin saglikla gelsinBen de cok duydum onu kullanip fayda goreni. Ama Ben hic kullanmadim. Zaten yan etkisi yokmus bence kullan istersen .
Evet canim, gunde iki defa kullaniyorlar sanirim. Amin canim tesekkurler. Allah en kisa zamanda Shafi ismiyle shifa versin herkese.Yarin başliyim eniyisi buayda bole deniyim bakalim sagol canim yazdigin icin sen hamilesin sanirim bebegin saglikla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?