Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim evet doktorlar cok konusmuyorlar benimkide ole lh düşmeden yumurta gelistiriceye gecmicez dedi sadece hormonlarim duzelince gecicek rabbim gonlumuzdeki en kisa surede nasip etsin beklemek zor ama başkada care yok

Anladim canim evet doktorlar cok konusmuyorlar benimkide ole lh düşmeden yumurta gelistiriceye gecmicez dedi sadece hormonlarim duzelince gecicek rabbim gonlumuzdeki en kisa surede nasip etsin beklemek zor ama başkada care yok
Evet öyle canım hayırlısı artık

Mrb canim evet oyle diyorlar ama doktora sormadan kullanmaya cesaretim yok onumuzdeki hafta doktor randavum var bisorucam kendisine sagol canim
Canım ilaç değil ben de sordum Dr uma kullanabilirsin daha iyi olur kullan dedi zararlı bir madde yok

Merhaba kaderdaşlarım 12 yaşından buyana polikistikle mücadele veriyorum benim kan sonuçlarım hormonlar normal sorun sadece yumurtalarım doktorun dediğine göre İnci bir kolye gibi sıra sıra kist dolu ve ben kendiliğinden adet olamayanlardanım uzun süredir topicleri okuyorum ve en uygun burayı buldum kendime Allah yardımcımız olsun rabbim isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hamile olan arkadaşlarada sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim ben şuan yaptığım araştırmalara dayanarak soğan suyu ve inofolic combi kullanıyorum ovulasyon testi de aldım hayırlısı inşallah yaş 32 13 yıllık evliyim 5 yaşında oğlum var evlendikten 8 yıl sonra oldu oğlum o 8 yıl içinde birçok tedavi gördüm ama oğlum kendi oldu tedavisiz

İkinci çocuk istiyorum oğlum tek kalmasın diye ekim ayına kadar olmazsa tüp bebek yapılacak 8.000 tl istediler ben biraz kür ve takiple denemek istiyorum adetimin 26. Günü dün yaptım böyle çıktı ama ikinci çizgi 1 saat sonra falan belirdi

Kizlar doktordan geldim şimdi 2 aydir matofin 500 kullaniyorum kullan gel demisti devam et dedi gelistirici bisey vericekmisiniz dedim şimdilik vermicem olmazsa obur aylarda veririm dedi ama 2 aydir kullndim sonucta yine olmadi neyapcam acaba inofolic biseyde kullansammi doktor vermedi ama

Doktorun yumurtlama takibi yapiyormu?

Doktorun yumurtlama takibi yapiyormu?
Mrb canim evet sali gunune çagirdi yumurtalara bakicam dedi ama bisey vermedi matofine devam dedi sadece bu ilacla yumurta gelisirmi gelisiyorsa 2 aydir kullaniyorum ovulasyn testide yaptm ozaman niye olmuyor diye dusunuyorum

Mrb canim evet sali gunune çagirdi yumurtalara bakicam dedi ama bisey vermedi matofine devam dedi sadece bu ilacla yumurta gelisirmi gelisiyorsa 2 aydir kullaniyorum ovulasyn testide yaptm ozaman niye olmuyor diye dusunuyorum
Ben klomen kullanarak 3er ay kaybettim 2 ayri doktorda. Hic yumurta gelismedigi halde vermeye devam etdiler. En son doktorumu degistirdim. Son doktorum da 1 kere klomen verdi , bakti etki etmiyor hemen baska ilaclar verdi. Ayni ilaci tekrarlatmadi ve cok shukur hemen etkisini gosterdi. Doktorun iyi bi doktorsa konus, Boyle cok zaman kaybediliyor. En son artik Ben kendim uzerine ciddi ciddi dusunce gercekten biseyler oldu. Ayni doktorlarda devam etseydim ne olurdum bilmiyorum.

Anladim canim inofolic combi kullansammi acaba buay matofinin yaninda bicok kisiye vermisler okudumda bi zarari yokmus takviye olarak bide olemi denesem diyorum

Anladim canim inofolic combi kullansammi acaba buay matofinin yaninda bicok kisiye vermisler okudumda bi zarari yokmus takviye olarak bide olemi denesem diyorum
Ben de cok duydum onu kullanip fayda goreni. Ama Ben hic kullanmadim. Zaten yan etkisi yokmus bence kullan istersen .

Kizlar matofin kullaniyorum şeker ilaci hafif pko varmiş inofolicde ayni zamanda ama zit gibi simsiyah akinti olmaya basladi ve karin agrisi haplar yanetkimi yapiyo yoksa düzenliyormu bilemedim

Kizlar pko olup ovulasyon testi kullananlar lh yuksek oldugu icin cizgiyi surekli gordunuz mu benim cizgi siliklesmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…