- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Amin canım allah razı olsun inşallah hepimize en hayirlisindan sagliklisindan evlatlar nasip eder sabredip bekleyelimCanım geçmiş olsun hayırlısı Allah sana en iyisini en hayırlısını versin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım allah razı olsun inşallah hepimize en hayirlisindan sagliklisindan evlatlar nasip eder sabredip bekleyelimCanım geçmiş olsun hayırlısı Allah sana en iyisini en hayırlısını versin inşallah
Muhtemelen bizimki de öyledir canım hayırlısı olsun sağlıksız doğup her gün uzulecegimize bir kere üzülürüz daha iyi o yüzden her halimize şükredelimcanim benim 8 haftalikdi ve surekli kanamam oluodu kromozomlarda Sıkıntı VARMIS anne ve babadan gelen kromozomlar eksik birlesiomus yani şans resmen doktor bizle ilgili sıkıntı olmadığını söyledi
Merhaba brn de 2 3 ayda regl oluyorum bana umut oldunuz resmen. 50 günü gecti mesela yine gelen giden yok. Sizin yumurta 60. Günlerde falan çatlamış o zaman dimi ? Çatladığı zamanı hatırlıyo musunuz ağrı acı oldu mu kasıkta ya da karındaRabbim inşallah nasip eder bende pco hastasıyım en son 30 ekimde regl oldum ve bir daha olmadım ocak ayının 16 sinda hamile olduğumu öğrendim.
Inşallah sizde hiçbir seye ihtiyac duymadan hamile kalırsınız.
Ben hiçbir ilaç veya bitkisel kür kullanmadım.
Benim yumurtlamalarımda kasıklarım ağrır akıntım artar ve gögüslerim çok acır. Bebeğin tarihine göre 60 gün sonra yumurtlamışım :)Merhaba brn de 2 3 ayda regl oluyorum bana umut oldunuz resmen. 50 günü gecti mesela yine gelen giden yok. Sizin yumurta 60. Günlerde falan çatlamış o zaman dimi ? Çatladığı zamanı hatırlıyo musunuz ağrı acı oldu mu kasıkta ya da karında
Merhaba kalp atışını duydum mu inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımBenim yumurtlamalarımda kasıklarım ağrır akıntım artar ve gögüslerim çok acır. Bebeğin tarihine göre 60 gün sonra yumurtlamışım :)
Umudunuzu kaybetmeyin rabbim elbet vakti zamanı geldiğinde herkesi mükafatlandırır bol bol dua edin ve kaganıza takmayın.
Ben çok ağlamıştım adet olamıyorum çocuk sahibi olamayacağım diye 6 ay adet olmadığım olurdu.
Eşimimde desteğiyle zamana bıraktık ve kendimizi gezmeye falan verdik bu arada unuttum tabi ve birgün hap alacağım ne olur ne olmaz bi test yapayım dedim ve pozitif hiç beklemediğim anda. Doktorumda şaşırdı kimse beklemiyordu 2 ay öncesinde ağlayarak çıkmıştım odasindan. :)
Sizde içinizi ferah tutun rabbim inşallah sizinde kucağınızı tez zamanda doldurur. :)
Doktorum kalp atışını gördüğünü 3 hafta sonra gel dinleyelim dedi. 22 sinde inşallah duyacağım. :)Merhaba kalp atışını duydum mu inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Inşallah duyarsın canım rabbim sana bagislasinDoktorum kalp atışını gördüğünü 3 hafta sonra gel dinleyelim dedi. 22 sinde inşallah duyacağım. :)
Amin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun rabbim kimseyi bununla sınamasın.Inşallah duyarsın canım rabbim sana bagislasin
Canım çatlama iğnesi beta hcg yi yükselttiği için gebelik belirtileri yaşatıyor tabi bizde psikolojik olarak yaşamaya müsait olduğumuz için ... umarım bu ay mutlu haberi alırsın ...Kızlar çatlatma iğnesinin ikinci günündeyim ama midem çok bulanmaya başladı böyle olan varmı yada duydunuz mu hiç ?
Amin canım inşallah isteyen herkese Allahım nasip etsin bekletmesin...Uyumak istiyorum sürekli ama uykum yok bir halsizlik bir de çoğu kişi kasık ağrısı ve bel ağrısından bahsediyor bende hiç biri yokCanım çatlama iğnesi beta hcg yi yükselttiği için gebelik belirtileri yaşatıyor tabi bizde psikolojik olarak yaşamaya müsait olduğumuz için ... umarım bu ay mutlu haberi alırsın ...
Kaşık ağrım yok diyordum sanki çağırdım bugün iğnenin beşinci günü ve hafif hafif ağrılarım var ve herşeye ağlıyorumCanım çatlama iğnesi beta hcg yi yükselttiği için gebelik belirtileri yaşatıyor tabi bizde psikolojik olarak yaşamaya müsait olduğumuz için ... umarım bu ay mutlu haberi alırsın ...
Seni çok iyi anlıyorum iğnenin etkisi geçene kadar sabretmen gerekiyor sonra da mutlu haberi verirsin inşallahKaşık ağrım yok diyordum sanki çağırdım bugün iğnenin beşinci günü ve hafif hafif ağrılarım var ve herşeye ağlıyorum
Çok sabırsızım dün bi sağ bi sol kasığım ağrıdı bugün sadece belimin sağ tarafı ve sağ kasıkta ağrıda değil sızı gibi birşey var sürekli uyku kafamı kaldıramıyorum zaten bu da tutmazsa doktorum tüp bebek dedi inşallah tutar da gerek kalmaz sen ne durumdasın canım?Seni çok iyi anlıyorum iğnenin etkisi geçene kadar sabretmen gerekiyor sonra da mutlu haberi verirsin inşallah
cnm pozitif gibi duruyor yarın tekrar yap testi bugunu ve yarını değerlendirKızlar ovulasyon testime bakar misiniz ? Dün çok silikti bugün bu şekilde pozitif mi sizce ?