Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hapı bıraktığım andan itibaren hep düzenli geldi ocakta sapma oldu bakalım tarlusalin ikinci günü beklemedeyim kırmızıları görmek için.. regl bitiminden sonra ovulasyon testi alıp takipte olayım diyorum soğan kurunun de faydası olacağına inanıyorum bakalım Allah anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin

Kızlar ovulasyon testi sonucuna bakar misiniz ovulasyon Günümdeyim sanirim

Eklentiler

• 20180204_161632.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 63
kizlar alttaki testi dun yaptm bu testten hicbisey anlamadm yumurtam catladimi simdi benim tam koyulasmadi ama dunki daha silik cikti bugun adetimin uzerinden 13 gun gecti birde busabah uyandigimda affedersiniz kan gelmis cokaz korktum neki buacaba matofin kullaniyorm yumurta tembelligi var

Yok canım sıkmıyorum sevindim çünkü belliydi stres yapmıyorum artık çok şükür olur birgün ya hayırlısı allah razı olsun

Neden olmuştu peki canım benim ki patolojiye gitti
canim benim 8 haftalikdi ve surekli kanamam oluodu kromozomlarda Sıkıntı VARMIS anne ve babadan gelen kromozomlar eksik birlesiomus yani şans resmen doktor bizle ilgili sıkıntı olmadığını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…