Benim hapı bıraktığım andan itibaren hep düzenli geldi ocakta sapma oldu bakalım tarlusalin ikinci günü beklemedeyim kırmızıları görmek için.. regl bitiminden sonra ovulasyon testi alıp takipte olayım diyorum soğan kurunun de faydası olacağına inanıyorum bakalım Allah anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş birakmasinBenim bir ilaç önermem yanlış olur doktorunla konuş derim canım çünkü burda aynı durumda olduğumuz halde doktorları farklı tedavileri de uyguluyor mesela bi arkadaşımıza inofolic combi diye bir ilaç veriyor birine gynositol veriyor içeriği aynıymış gerçi bu ilaçlar hem folik asit hemde ovulasyonu destekliyor yani yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor istersen ilaçları araştır zaten ilaç değil takviye diye geçiyor doktoruna da sorabilirsin bunları canım hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benim ilaçlı tedavimin ikinci ayı bekliyoruz bakalım
Bunu ben bilmiyorum canım ama pko olmayan arkadaşım vardı oda kimyasal gebelik geçirdiBu arada birşey sormak istiyorum kimyasal gebeliklerin pko ile alakası var midir acaba
Koyu çıkmış ikisi de değerlendirmişsindir inşallahKızlar ovulasyon testi sonucuna bakar misiniz ovulasyon Günümdeyim sanirim
DeğerlendirdimKoyu çıkmış ikisi de değerlendirmişsindir inşallah
Inşallah kalırsın canım benimKızlar bende doktora gittim bugün sonunda bir yumurta istenilen olgunluğa gelmiş çatlatma iğnesi verdi hadi hayırlısı artık ama ben hamile haberi almış gibi sevindim yumurtanın büyümesine bile
Canım nasilsin merak ettim? Gebelik ne durumdaInşallah kalırsın canım benim
Canım yarın tekrar kalp atışı için gideceğim 9+1 olacak bakalım inşallah duyarım dua edin bana lütfenCanım nasilsin merak ettim? Gebelik ne durumda
İnşallah her şey yolundadir canim güzel haberleriniCanım yarın tekrar kalp atışı için gideceğim 9+1 olacak bakalım inşallah duyarım dua edin bana lütfen
Inşallah canım inşallah benim gibi olanlara da umut olurum insallahİnşallah her şey yolundadir canim güzel haberlerini
Canim benim çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı buymus demekki. Gecen sene benimde böyle olmuştu bi türlü bebek gorunmedi daha yasimiz genç .Herkesin başına geliyor malesef. Güçlü olKızlar kürtaj olsum hayırlısı değilmiş
Canım benim sakın kendini fazla yıpratma her şer de bir hayır vardır. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin. Yanındayız. Umarım en yakın zamanda yeni bebek haberini alırız senden canını sıkma sakınKızlar kürtaj olsum hayırlısı değilmiş
Neden olmuştu peki canım benim ki patolojiye gittiCanim benim çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı buymus demekki. Gecen sene benimde böyle olmuştu bi türlü bebek gorunmedi daha yasimiz genç .Herkesin başına geliyor malesef. Güçlü ol
Yok canım sıkmıyorum sevindim çünkü belliydi stres yapmıyorum artık çok şükür olur birgün ya hayırlısı allah razı olsunCanım benim sakın kendini fazla yıpratma her şer de bir hayır vardır. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin. Yanındayız. Umarım en yakın zamanda yeni bebek haberini alırız senden canını sıkma sakın
Canım geçmiş olsun hayırlısı Allah sana en iyisini en hayırlısını versin inşallahKızlar kürtaj olsum hayırlısı değilmiş
canim benim 8 haftalikdi ve surekli kanamam oluodu kromozomlarda Sıkıntı VARMIS anne ve babadan gelen kromozomlar eksik birlesiomus yani şans resmen doktor bizle ilgili sıkıntı olmadığını söylediNeden olmuştu peki canım benim ki patolojiye gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?