• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende size birşey soracaktım adetim biteli 4gün oldu ve sağ kasığımdan başlayan arka belime doğru giden bir ağrı var ama belimde sağdan ağrıyor hiç böle olan var mı doktora gittiniz mi neden olur biliyor musunuz

Ederim tabi canım allahım hayırlı evlat nasip etsin inşallah yarabbim duyur şu anneciğe yavrusunun kalp atışını.. Beta hcg sağlıklı ilerliyorsa hiç korkma cnm
Amin inşallah rabbim kabul etsin herkese yaşatsın annelik duygusunu benim ilk başlarda çok güzel artıyordu 23 tu adete 2 gün kala adet günü 116 oldu 3 gün sonra 610 oldu bir daha yaptırmadım hcg

Üstten de baktı alttan da bebek yok yolk sac oluşmuş ama bebek yok gelişmeyecek mi acaba dusuk mu yapacam ben
Moraini bozmak istemem ama benim ikinci gebeliğim de öyle olmuştu. Doğal seleksiyon bu şekilde düşün canım normalde 6.5-7. Haftada duyulması gerekir.

Enim ikincide kese vardı yolk vardı ama bebek yoktu. Kürtajla sonuçlandı sıkma canını biraz daha bekle belki duyarsınız. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin Çifter Çifter versin inşallah

Moraini bozmak istemem ama benim ikinci gebeliğim de öyle olmuştu. Doğal seleksiyon bu şekilde düşün canım normalde 6.5-7. Haftada duyulması gerekir.

Enim ikincide kese vardı yolk vardı ama bebek yoktu. Kürtajla sonuçlandı sıkma canını biraz daha bekle belki duyarsınız. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin Çifter Çifter versin inşallah
Amin canım inşallah zaten çok temkinli yaklaştım sevindim sayılmaz kalp atışını duymadan daha önce hayal kırıklığına uğradım çünkü

ya canını sıkma sonucta her bebek gelişimi farklı, sonra bu hesaplamalarda kullanılan bir sürü yöntem var. Ben de bir kaç uygulama indirdim telefonuma her biri farklı hafta da gösteriyor. Takılma onlara sen
Öyle de 3 haftadır kese anca büyüdü ve yolk sac var sadece bebek yok can sıkmamak elde değil dr a geldim bekliyorum şimdi dua edin lütfen:(

Canım bu ay yine böyle devam et inofolic combi ile ovulasyon testini beraber kullan hayır suyu da iç arada yumurtlama döneminde özellikle inşallah hamile kalırsın ben öyle kaldım çok şükür yarın inşallah kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım rabbim herkese nasip etsin
cnm ne yaptın inşallah bir sıkıntı yoktur.Bu ayda hayıta devam edeceğim sen nasıl kullandın cnm yumurtlama zamanı kullanmayı bıraktın mı yoksa aralıksız kullandın mı

Back