Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba biraz okudum yazdıklarınızı hamile kalanların gözü aydın darısı bizim başımıza inşallah bende pcosluyum 2. 5 yıldır korunmadigm halde hamile kalamadım ilaçsız da adet olmuyorum zaten. İki aydır klomen kullanıyorum bu ay incir havuç kürü deneyeyim dedim üçüncü günde yumurtam çatladı elhamdülillah kızlar tavsiyem çatlama problemine karşı araştırın ve kesinlikle yapın. Umutsuzdum ben yine bu ay da olmaz diye ama kendiliğinden çatladı. Nerden anladın diyecek olursanız ilişki sonrası sabahında (özür dileyerek yazıyorum) yumurta akı kıvamında akıntım geldi ve ilk kez böyle bişeyle karşılastm ve anladım ki Allahtan umut kesilmez olacak demek ki şimdi değerlendiriyoruz bakalım inşallah olur.. Rabbim kimseyi evlatsızlkla sınamasn

Canım havuç incir kurunu pkolulara pek önermiyorlar ama yumurta akı kıvamı akıntısı yumurtlayınca geliyordu sanki çatlayınca değil de çatlama sorunun varsa bence hayıt suyu iç yumurtlama döneminde yardımcı olacaktır inşallah kalmışsındır ama

Canım araştırdım biraz da prolaktin hormonu nü yükseltiyomus ama benim ki normal seviye de bu ay böyle yapayım dedim zaten ben biraz az kullanıyorum üçüncü günde faydası oldu 7 gün içip bırakmayı düşünüyorum. Bide şöyle düşünüyorum sonuçta meyvedir özünü çıkarıp içiyoruz inşallah farklı bi sıkıntı yaşatmaz. Ağrım da var gibi tam yumurtlama dönemi takvime göre ama hayırlısı işte şubatta belli olacak olup. Olmadığı

Senin benden de yiksekmiş benim 11 12 sen yüksekken hamile kalabildin minlh nasıl düştü
Canım hayıt suyu içtim ben tadavi görmedim glifor ve folik asit alıyordum sadece folik asiti inofolic le degistirdim gliforla inofolic kullandım ve hayıt suyu içtim yumurtlamaya kadar ovulasyon testi yapıp ve çok şükür hamileyim

Canım inşallah tutar agrım geçince degerlendir bırakma gün aşırı degerlendir

Maşallah Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

ben de hayıt suyuna başlamıştım. Ama hiç inancım kalmadı. 15 gün sonra bıraktım. Sen ne kadar süre kullanmıştın?

Kızlar ovulasyon testi de kullanıyorum. Hala yumurtlama belirtisi yok. 22. gün oldu bugün. Geçen ay 42. gün yumurtlamıştım. tam 14 gün sonra da adet olmuştum. O zaman testin en koyu olduğu gündü ama biz o gün değerlendirememiştik ertesi gün silikleşmişti. Denedik ama olmadı. (ne zaman ilişki olmalı sorusuna bir tecrübemi aktarmış olayım) Bu ay en koyu olduğu günü değerlendireyim istiyorum. Bakalım seyahat işlerimde var ne zaman nasip olacaksa o zaman olacak inşallah.

ben de hayıt suyuna başlamıştım. Ama hiç inancım kalmadı. 15 gün sonra bıraktım. Sen ne kadar süre kullanmıştın?
Canım ben adetliyken içtim 2 3 gün içebildim sonra yumurtlamam takip ettim yumurtladigim dönemde içtim 2 3 gün yine inofolic ile beraber ise yaradı ama tek başına içtiğim dönem de kalamamıştım

Canım ben sadece glifor kullanarak 22. Gün yumurtladım ama inofolic ile beraber glifor kullandım ve 16.Gün yumurtladım canım tuttu çok sukur

İçim ne kadar rahat tanımadığımz insanlardan dua alıyoruz habire bu ne kadar güzel bişey
Evet canım gerçekten öyle çok güzel bir şey bence bu KK iyi ki var ben burdaki insanlar sayesinde hamile kaldım çok şükür şimdi benim gibi olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın dualasmak çok güzel başkası için edilen dualar bence kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…