- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Adet olacakmışım gibi kasıklarım ve goguslerim agriyordu ama bu 1 hafta oncesinden basladi hafif mide bulantim ve istahsizligim var canim insallah hersey guzel olur rabbimin izniyleİnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Güzel düşün ki güzel olsun. Senin belirtilerin nelerdi
Adet olacakmışım gibi kasıklarım ve goguslerim agriyordu ama bu 1 hafta oncesinden basladi hafif mide bulantim ve istahsizligim var canim insallah hersey guzel olur rabbimin izniyle
Sağol canım inşallah sizlerin de haberi gelecektir inanıyorum duamdasınız hep siz de bana dua edin lütfen inşallah sağlıklı gebeliktirCanımm hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))) bu ay bu ikinci habeeer:))))
Canim tebrik ederim. Allah saglikla kucagina almak nasip etsin.darisi tum dileyenlerin basina olsunKızlar kanda 23 cıktı 2 gün var adete
Sağol canım inşallah sizlerin de haberi gelecektir inanıyorum duamdasınız hep siz de bana dua edin lütfen inşallah sağlıklı gebeliktir
Amin insallah rabbim isteyen herkese tattirsin bunu inşallah bizim gibi olan arkadaşlarıma da tattirsin biram önceCanim tebrik ederim. Allah saglikla kucagina almak nasip etsin.darisi tum dileyenlerin basina olsun
Amin canim insallah rabbim yardimcimiz olsunAmin canım içini ferah tut inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah:)
Kızlar kanda 23 cıktı 2 gün var adete
Evet canım yoldayım şu an iki koyu çizgi gördüm sonunda adet günümde çok şükür inşallah sağlıklıdırCanım bugün tekrar baktıracaksın değil mi değerine, artış var mı diye. bize haber et..
Süper bi haber bu. Hadi gözün aydın canımKizlarrrrr değerim 23 den 116 ya cıkmış
Sağol canım darısı sizlere insallahSüper bi haber bu. Hadi gözün aydın canım
Canim cok tesekkur ederim. Allah sana da nasip etsin. Daha cok yeni anlamiyorum henuz bir sey. Dualarim isteyen butun arkadaslarimla birlikteKizlaaarrr selaaaammm
Gunlerdir il disinda oldugum icin hic bakamamistim.
kaldem TemelinSafinazi canlariiim hayirli olsuun bebisleriniz. Saglikli gebelik gecirin keyfini surun. Hayirlisiyla saglikli bebislerinizi kucaginiza alin. Bizlerede dua edin noooluuurr
@Koala14 canim sira bizde
Allah razı olsun canım hep dua ediyorum biran önce sizlere de versin rabbim inşallahKizlaaarrr selaaaammm
Gunlerdir il disinda oldugum icin hic bakamamistim.
kaldem TemelinSafinazi canlariiim hayirli olsuun bebisleriniz. Saglikli gebelik gecirin keyfini surun. Hayirlisiyla saglikli bebislerinizi kucaginiza alin. Bizlerede dua edin noooluuurr
@Koala14 canim sira bizde
hesabın niye pasif canım, merak ettim. her şey yolunda mıCanımm hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))) bu ay bu ikinci habeeer:))))
Cnm geçen gün bi watsup muhabbeti vardı ondan olabilir belkihesabın niye pasif canım, merak ettim. her şey yolunda mı
Hala kullanıyormusun gynositol’u ne kadar oldu senin bir sonuç aldın mı okuduğum kadarıyla Aralık’ta başlamışsın sanırımhesabın niye pasif canım, merak ettim. her şey yolunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?