- 22 Aralık 2017
- 217
- 107
- 18
- 31
Ama dünü değerlendirdim canım bugün olmasın dimi
Canim adetin kaçıncı günündesinBugün akşamki testim.
Benim adetim geçti cnm olamadım bi türlü Sat 18 Kasım bnm. 2 aralıkta yumurtlama oldu. Sonrası adet de yok bebek deCanim adetin kaçıncı günündesin
Hadi ya pko mu var sen de hep geç mi adet olursunBenim adetim geçti cnm olamadım bi türlü
Sat 18 Kasım bnm. 2 aralıkta yumurtlama oldu. Sonrası adet de yok bebek de. Evet pko var genelde geç olurum ama bu ay yumurtlamamı biliyordum dr söylediHadi ya pko mu var sen de hep geç mi adet olursun
Canim yumurtan kesin çatladıysa belki geç döllenme falan olmuştur o yüzden gecikmiştir adetinSat 18 Kasım bnm. 2 aralıkta yumurtlama oldu. Sonrası adet de yok bebek de. Evet pko var genelde geç olurum ama bu ay yumurtlamamı biliyordum dr söyledi
Cnm 29 Kasımda gittim 11 mm idi. Sonra lekelenmem olfu 2 aralıkta gittim yumurtan çatlamış görünmüyor dedi. Ama yumurtsys bakarken kanamam çok oldu. Ovulasyon testi gittikçe silikleşti. Şu son 3-4 gündür tekrar yavaş yavaş koyulaşmaya başladı. Tekrar yumurtluyorum galiba gebelik negatifCanim yumurtan kesin çatladıysa belki geç döllenme falan olmuştur o yüzden gecikmiştir adetin
Cnm 29 Kasımda gittim 11 mm idi. Sonra lekelenmem olfu 2 aralıkta gittim yumurtan çatlamış görünmüyor dedi. Ama yumurtsys bakarken kanamam çok oldu. Ovulasyon testi gittikçe silikleşti. Şu son 3-4 gündür tekrar yavaş yavaş koyulaşmaya başladı. Tekrar yumurtluyorum galiba gebelik negatif
Hep koyu çıkması gebelikte olur diyorlar baktın mı gebeelik testine. İşte 16 sı ile 20 si arasında bekliyordum adetimi olmadım 10 gün oldu hatta 16 sı dersek 14 gün oldu. Bubarada yanlış yazmışım 2 Aralıkta gittiğimde yumurtan çatlamış dediCanim o zaman bekle biraz gebelikte hemen çıkmayabilir henüz yeni geçmiş adetin bi kaç gün sonra tekrarla Allah gönlüne göre versin inşallah içinden bana da çok karışık bu durumlar benim de hep koyu çıkıyor kafayı yemeden ıyidir çatlamadı gitti şu yumurtam
8 ocakta gidecem cnm randevu aldım bi şey yoksa da tedavisine başlayayım artıkCanim sen bence kafanı hiç yorma git doktoruna bi daha yumurta oluşuyorsa o sana söyler böyle zaman geçmiyor yok canim gebelikte yaptım negatif çıktı benim yumurtalar bayağı geç çatlayacak belli ki üstelik lekelenmem de var 11 gün oldu hala devam ediyor lekeler hiç bisey anlamadim
Aynı gün gidiyoruz desene ben de 8 ocakta aldım randevuyu hakkımızda hayırlısı olsun canim8 ocakta gidecem cnm randevu aldım bi şey yoksa da tedavisine başlayayım artık
Aynen cnm hakkımızda hayırlısı eltim 22 kasımda doğum yaptı demin bebeğiyle geldi ay bebek kokusu özlemişimAynı gün gidiyoruz desene ben de 8 ocakta aldım randevuyu hakkımızda hayırlısı olsun canim
Yok cnm 7 yaşında bi oğlum var. Nasip olursa 2. İstiyorum. Senin sayfa neresi?Ilk mi olacak canim var mı cocugun
Canim dun degerlendormissin sperm 72 saat yasiyor. Yani bugun catlasa bile doller. Yarin da degerlendorebilirsin. Hem bugun cok zorlanmamis olursunAma dünü değerlendirdim canım bugün olmasın dimi
Daha mi koyu ben oyle anladim canim ama.Bugün akşamki testim.
Bana da öyle geldi sabah ve dünküleri de atayım birazdanDaha mi koyu ben oyle anladim canim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?