Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Böyle konuşunca benimde kasıklarımda hareket başladı :))))))))))
Böyle konuşunca benimde kasıklarımda hareket başladı :))))))))))
Valla iyiki varsınız kızlar ya
Biz birbirimizi anlıyoruz ya.Valla bence de iyiki varsınız:)))
Canım ben özel bir okulda öğretmendim. Okulların açılmasına 2 gün kala işten çıkardılar. Meğer oğlumla oğlu aynı sınıfta olan yüksek mevki sahibi biri işten attırtmış beni. Salı günü o mevkisinden alınıp başka bir ile sürüldü çok şkr. O yüzden bu sene çalışmıyorum.Kızlar hepiniz çalışıyo musunuz?
Canım ben özel bir okulda öğretmendim. Okulların açılmasına 2 gün kala işten çıkardılar. Meğer oğlumla oğlu aynı sınıfta olan yüksek mevki sahibi biri işten attırtmış beni. Salı günü o mevkisinden alınıp başka bir ile sürüldü çok şkr. O yüzden bu sene çalışmıyorum.
Canım ben özel bir okulda öğretmendim. Okulların açılmasına 2 gün kala işten çıkardılar. Meğer oğlumla oğlu aynı sınıfta olan yüksek mevki sahibi biri işten attırtmış beni. Salı günü o mevkisinden alınıp başka bir ile sürüldü çok şkr. O yüzden bu sene çalışmıyorum.
Çıktı cnm bunu yapan adam mevkisinden alınıp sürüldü. Allah çok büyük. Bizim bulunduğumuz ilde 1 tane özel okul var. Çok yakın bir ilde var başka özel okullar bakacağım artık. Ama bu yıl çocuğa kabalize olup doğduktan sonra da bir süre ilgileniyim istiyorum.Olsun canım elinde çok güzel mesleğin var her yerde iş bulabilirsin. Özel kurumlarda iş bulmak çok kolay olmasa da öğretmen arkadaşlarım iş buluyo şükür sorun olmaz senin için . Yapanlarin da karşısına biryerde çıkar yaptıkları...
Ben calisiyorum :) dogursamda ne kadar istemesemde ev aldik calismak zorundayim.Kızlar hepiniz çalışıyo musunuz?
Evet en güzel yanı bu oldu zatenAllah yanina birakmamis. Olsun sende oglunlasin hic degilse.
Canım biz de ev almıştık borcu bu sene son kasımda bitiyor çok şkr. Ben de böyle işten çıkarılınca eşim 2. İşte çalışmak zorunda kaldı.Ben calisiyorum :) dogursamda ne kadar istemesemde ev aldik calismak zorundayim.
Allah yardimciniz olsun. Ne guzel bir seneniz kalmis zor olsada yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissiniz.Canım biz de ev almıştık borcu bu sene son kasımda bitiyor çok şkr. Ben de böyle işten çıkarılınca eşim 2. İşte çalışmak zorunda kaldı.
Aa cok guzelmis seninkiKızlar ben hemşire yim. Hemde bebiş hemşiresi. Yenidoğandayım, ben bakarım bebişlerinize :))
Ay ne gzlKızlar ben hemşire yim. Hemde bebiş hemşiresi. Yenidoğandayım, ben bakarım bebişlerinize :))
Kızlar ben hemşire yim. Hemde bebiş hemşiresi. Yenidoğandayım, ben bakarım bebişlerinize :))