- 19 Ağustos 2016
- 19
- 14
- 8
adetim 4 gün sürüyo malesef. ilaç içersem ağıkesişci, 3 gün 2 gün bile oluyor..çok teşekkür ederim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetim 4 gün sürüyo malesef. ilaç içersem ağıkesişci, 3 gün 2 gün bile oluyor..çok teşekkür ederim...
Canim selam,
Yumurtlama tarihin adet dongune gore hesaplanir. Mesela her ay duzenli 28 gunde bir adet oluyorsan 28-14= 14. Gun senin yumurtlama gunun. Yani muhtemel hamile kalma olasiliginin en yuksek oldugu gun. Ancak dr lar 12 ile 16. Gunler duzenli birliktelik bekliyorlar ki erken veya gec catlama olursa bebek tutsun diye.
Adet bitiminden 2 gun sonra iliski oldu demissin sanirim. Adetin 7 gun suruyor olsa 2 gun sonrasi 9.gun yapiyor. Belki o ay erken yumurtlamis olabilirsin. Onu bilemiyorum. Normalde yukarida dedigim gibi hesaplaniyor.
Ovulasyon testi icin yumurtlama doneminde isen iki cizgininde kopkoyu cikmasi gerekiyor. Biri silik cizgi ise yumurtlaman ya gecmistir yada daha baslamamistir.
Genel olarak adet bitiminden 1 gun sonra 2 gunde 1 olmak uzere duzenli iliski ile drlar hamile kalinacagini soyluyor. Ne mutlu ki pko degilsin.
Erken hamilelik belirtisi bazi kisilerde gogus siskinligi veya uyku sersemligi falan diyorlar ama adet gecmeden cok da anlayamazsin bence. Cunku psikolojik olarak kendimizi dinliyoruz ve yaniltabiliyoruz.
Tum sorularini bildigim kadariyla yanitladim. Insallah hamile kalirsin hemencecik
adetim 4 gün sürüyo malesef. ilaç içersem ağıkesişci, 3 gün 2 gün bile oluyor.. bu arada adetin ilaçlarla erken kesilmesi sakıncalı bır sey mı..doktorlar beni hiç aydınlatmadı bu konuda sağolsunlar... bazen yoğun-ped takacak kadar-- 1 hafta kahverengi akıntı gelıyo, 4-5 gun de normal yoğun adet gelıo.. ben 2 hafta iptal.. bu adet düzensizliği değil midir.. bu da yumurtlama gununu etkılemez mi... kaç tane doktora sordum hıcbırı kale alıp adam gıbı cevaplamadı ya. yemınle burda buluyorum huzuru.
adetim 4 gün sürüyo malesef. ilaç içersem ağıkesişci, 3 gün 2 gün bile oluyor.. bu arada adetin ilaçlarla erken kesilmesi sakıncalı bır sey mı..doktorlar beni hiç aydınlatmadı bu konuda sağolsunlar... bazen yoğun-ped takacak kadar-- 1 hafta kahverengi akıntı gelıyo, 4-5 gun de normal yoğun adet gelıo.. ben 2 hafta iptal.. bu adet düzensizliği değil midir.. bu da yumurtlama gununu etkılemez mi... kaç tane doktora sordum hıcbırı kale alıp adam gıbı cevaplamadı ya. yemınle burda buluyorum huzuru.
Canim erken gebelik halinde de koyulasmoyor mu hadi insallah oyledirKızlar galiba yumurtluyorum 2 ovu testim kalmıştı birini yaptım şimdi bu cıktı :)) değerlendirdim inşallah yumurtlamadir kasik batmasi ve bel ağrısı hala var![]()
çok teeşekkür ederim. 1-2 gün sapma oluyor. yanı son seferınde tam 28 gun ara ıle olmustu. ateş de ölçüyorum her gün 35,5 çıkıyor. düşük ateşten ölecemMerhaba ilk yazını da okudum :) D Dtaskiran Çok güzel şeyler yazmış:) adetlerin günü gününe olur mu peki? Yumurtlama günü degisiyo ama ovu testini kullan bence. Biz pco lu olduğumuz için 30 veya 40. Günlerde bi ihtimal yakalayabiliyoruz. Ama sende pco yokmuş yani yumurtlama gününu bu testlerle öğrenebilirsin. Çok erken de yumurtan oluşuyo olabilir ilk gebeliginden yola çıkılırsa. Yani adetin bittiği günden itibaren düzenli olarak yaparsan yakalarsin büyük ihtimal:)
Canim erken gebelik halinde de koyulasmoyor mu hadi insallah oyledir
Sen degerlendir ne olacak :) fazasi goz cikarmaz sanirim. Bak ben adet olacak gibiyim hala yapiyorum :)Ayy bilmiyorum hani hiç koyu gormedim ya ilki yakalayınca direkt yumurtlama olarak düşündüm:)))) her lavaboya gidişimde beyaz akinti görüyorum neye yorsam bilmiyorum heycan yaptım:)) Hayır değerlendirmekten de korkuyorum ama içim içimi yiyo degerlendir diyo sanki markette bisey indirime girmiş te o fırsatı kaçırmak istemiyo gibiyim![]()
çok teeşekkür ederim. 1-2 gün sapma oluyor. yanı son seferınde tam 28 gun ara ıle olmustu. ateş de ölçüyorum her gün 35,5 çıkıyor. düşük ateşten ölecemnormal insanlar 36,5 diye bılıyorum . en iyisi 1 ay boyunca her gun test yapayım.
Sen degerlendir ne olacak :) fazasi goz cikarmaz sanirim. Bak ben adet olacak gibiyim hala yapiyorum :)
Bak kendi sözünden geldin canım belki erken hamilelik belirtisidir :)))Canim erken gebelik halinde de koyulasmoyor mu hadi insallah oyledir
Kizlar acil durum. Az once lh ve hcg testi yaptim. Lh ilk cizginkadar kpyu degil ama idare eder. Ilk defa hcg de cpk cpk az da olsa bir cizgi goruyorum simdi ne yapmami onerirsiniz. Ne yapayim. Yarin erken hamilelik testi mi alsam. Biliyorsunuz dun ve ondan onceki 2 gun lahverengi akintim geldi. Bir onceki adetim 36. Gunde oldugu icin ihtimal vermiyorum ama. Resim yukleyemiyorum. Telefonum kotu resim cekiyor
Ay vallahi görünüyor.
inşallah pozitif olur sonuç heyecanla beklıyoruz
o zaman hemen o testten sipariş vereyim.. sadece sizinle paylaşabiliyorum ben de gercekten.. iyi ki varsınızNe demek :)) biz de herşeyi burda birbirimize sora sora öğreniyoruz valla anneme eşime anlatamadığımı burda anlatıyorum:)) sende 1 aya bile gerek yok 1-2 gün sapma oluyorsa. Adetin bittiği gibi yapmaya başlarsın. 20.güne kalmadan yakalarsin canım yumurtlamayı. Ovu testini de gitti gidiyor dan alabilirsin. Laboquick marka fena değil ben ve bikac kişi onu kullaniyo burda:)
Esrdbkkk hemen esimle gidip kan verdim. Bir bucuk saatte cikiyormus. Bakalim nasip. Rabbim hayirlisini versin. Acikcasi guzel heyecanlar ama burda pek cok sey okudugum icin hemen sevinemiyorum. Bakalim ne gelecek sonuc.