Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen de belirtiler de vardı zaten :) ovu testi baya koyu olmak üzere net koyuluğu yakaladığında ertesi gün tekrar yap bence koyuluk gitmezse demekki yumurtlama değil idrarda bhcg bakarsın:) umitlendirmek istemiyorum ama belirtiler sende o yone doğru gidiyo hayırlısıyla inşallah bu ay sen de @kaldem de bebis haberlerini alırsınız:))
Hayırlıdı inşAllah cnm gebelik olduğunu sanmıyorum tekrar yumurtluyorum galiba.

Hoşbuldum :)

Bursada yaşıyorum şuan pembe mavide nedret hnm gittim klomen verdi 1 yumurta büyüdü çatlatma iğnesi yaptı negatif 2.ay ben kafama göre bir önceki ay gibi klomen kullandım çatlatma iğnesi ve yumurta kontrolü yapılmadan kimyasal gebelik oluştu ki ben hala şüpheliyim kimyasalda 2 hafta bekledim değerim hep arttı keşke biraz daha bekleseydim diyorum belki keseyi görürdük ama nedret hanım dış gebelikten korktu sonra faruk dinçşahine gittim kürtaj yapıldı kimyasal dendi 2 ay ara verdik yine faruk beye gittik gonal f verdi 5 kutu kullandım yumurtam büyümedi ve ben kürtaj sonrası çok kilo aldım 85 kilo oldum sonra yine 4 ay ara verdik yine pembe mavi nevin hanıma gittik farklı doktora letu die bir ilaç verdi yine yumurta büyümedi ben yaklaşık 86 kiloya vurdum yumurta büyümeyince kiloya bağladılar 3 ay doğum kontrol ilacı verdiler kullandım sonra bodruma yerleştik acıbademde aybala hanıma başladım düzenli o süreçte 5 kilo verdim 80 ile 82 kilo arası gidiyordu kilom aybala hanım 2 ay düzenli ilişki dedi ilaca gerek yok dedi baktık olmuyor klomen verdi klomenle yumurta oluşmadı son bursaya tekrar döndük prof dr osman develioğluna tüp bebek uzmanı adama tahlilleri gösterdik aynen bu şekilde anlattım sen tedavi görmemişsin dedi evet şuan detaylı yazınca ben gerçekten tedavi görmemişim :) bu arada eşim 3 yıldır işi gereği 2 veya 3 haftada bir 2 günlüğüne geliyor eve bodrumda sadece 7 ay birlikteydik :) durum bundan ibaret sence tedavi görmüşmüüyüm :KK70: ve 2 aydır azim ettim ve şuan 73 kiloyum :) hedefim nisan ayında 59 kiloyu görmek bıktım çünkü tüm bu doktorların tamamı ilaç vermeden önce kilo etken değil dedi nedense yumurta büyümeyince kilo vermen lazım dedi madem öyle kilomu veririm kimsede bana senin yüzünden olmuyor demezz.... k .bakma ne olur içimi boşalttım çok doldum son zamanlarda

Canim pko kilodan, hamur isinden falan besleniyor. Yani kucuk bi pkonuz varsa kilo aldikca pkonunda boyutlari artiyor. O yuzden kilo vermek inanilmaz onemli. Spor yapip terlemek cok onemliymis. Dr bunu nasil gozardi ediyor anlamiyorum. Durumunu cok iyi anlarmissin gercektende duzenli bi tedavin olmamis. Catlatma ignesini 2 kere ust uste yapilan kisilerde genelde hamilelik olmus. Yani duzenli olmak gerekiyor sanirim. Insallah dogal yolla bir bebisin olur

Canım benimm estağfurullah tabiki içini dökmen çok iyi :))) Ama tüm anlattıklarını okuduktan sonra senin yazdığın gerçekten tedavi görmemişim cümlesi kafamdan geçiyordu . Gerçekten tedavi görmemişsin bölük börçük hep farklı doktorlar :110:Bir de esin 2-3 haftada bir 2 gün evdeyse tutturamaman normal değil mi ? Sonuçta bizde yumurtanın ne zaman büyüyeceği belli değil ve günaşırı olması lazım ki denk gelsin. Yani hem tedavi görmemişsin hem de esin yanında olamadığı için biraz gecikmiş. Nisana kadar süre vermişsin kendine kilo vermek için. Bu süre zarfında eşinin yanında daha çok olma imkanını kolla bence kilo verirken doğal hamile kalırsan süper olur:halay::halay:

inşallah canım inşallahhhh :) bakalım hayırlısı

Biraz önceki ovulasyon testi

Eklentiler

• 473E56B2-7BA8-4462-B9B9-1E086B4BD21C.jpeg
    473E56B2-7BA8-4462-B9B9-1E086B4BD21C.jpeg
    18,4 KB · Görüntüleme: 78
Kizlaar ya bende değişik şeyler oluyo sanki psikolojik olarak değerlendiriyorum:110:39.gün bugün ovu testinde düne kadar doğru dürüst ikinci çizgiyi koyu yakalayamadım . Dün kasıklarimda batma vardı baktım bugün de aynı şekilde devam ediyo . Biraz once bulasik makinesini bosaltirken egilince batmayla beraber agrilar hissettim. Adet olmayı bekliyorum bi taraftan . 2 tane ovu testin kalmıştı bugün su alımına dikkat etmediğim için test yapmadım. Başka bi belirtim yok yani uyku hali yorgunluk falan genel ruh halim öyle olduğundan onu anlayamiyorum:)) böyle umutlanmak bile çok tatlıymış ama:))

İnşAllah umutlanmayayım diyorum ama elimde değil

Eklentiler

• 2B135B52-D3DF-4160-9C78-1951503BED03.jpeg
    2B135B52-D3DF-4160-9C78-1951503BED03.jpeg
    18,7 KB · Görüntüleme: 61
Yok ya elimizde değil sanırım o:) ufak ta olsa bi belirti arıyoruz bence kendimizde :)) şimdi dün attigin fotoya tekrar baktım ondan bi tık koyu gibi duruyo. Inşallah öyledir canım başka belirti var mi hissettigin
açık sarı akıntım var bir de sabah rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu. Sonra yok bu rüya deyip bir daha yapıyordum yine pozitif çıkıyordu. Nasıl mıtlu uyandım

Kızlar su gibi akıntı ne ifade ediyor acaba bilginiz var mı. ,? Nette herşey gebelik belirtisi sanki :)) Hafif koyu çizgi gördüğüm günleri değerlendirdim. Sonrasındaki günlerde geldi.

Kizlaar ya bende değişik şeyler oluyo sanki psikolojik olarak değerlendiriyorum:110:39.gün bugün ovu testinde düne kadar doğru dürüst ikinci çizgiyi koyu yakalayamadım . Dün kasıklarimda batma vardı baktım bugün de aynı şekilde devam ediyo . Biraz once bulasik makinesini bosaltirken egilince batmayla beraber agrilar hissettim. Adet olmayı bekliyorum bi taraftan . 2 tane ovu testin kalmıştı bugün su alımına dikkat etmediğim için test yapmadım. Başka bi belirtim yok yani uyku hali yorgunluk falan genel ruh halim öyle olduğundan onu anlayamiyorum:)) böyle umutlanmak bile çok tatlıymış ama:))
Eşim bana diyor ki psikolojik olarak sen kendini her hastalığa yakalatırsın Allah korusun. :))) Bende de oluyor midem bulanıyor uykum geliyor filan ama yok yanı benimkiler tamamen psikolojik. Gebelik testi ne zaman yapıyorduk canım sana ? Belki de vardır bişey.

Eşim bana diyor ki psikolojik olarak sen kendini her hastalığa yakalatırsın Allah korusun. :))) Bende de oluyor midem bulanıyor uykum geliyor filan ama yok yanı benimkiler tamamen psikolojik. Gebelik testi ne zaman yapıyorduk canım sana ? Belki de vardır bişey.

Yok be ben ovu testi yapıyordum gebelik testi yapmayı düşünmemiştik hiç çünkü çift çizgiyi yakalayamamistim:))) Ben eşime hiçbişey söylemedim psikolojik olduğunu düşündüğümden :))) bide onun diline düşemem:)))

Hee öle diyorlarda icraat Yok bizde :))
Bugün gene ayarlarımla oynadılar. Arkadaşa gittik herkes çocuklu. Eee sende Yok mu bişey deyip durdular gerildim iyice.
Şu gibi akinti da gebelik belirtisi canım sarımsı diyolar :)))

Ya ben de rüyadan sonra bi değişik oldum her şeyi ona yordum filan
hayırlara çıksın inşallah. Beni aynı ay 5 farklı ve alakasız kişi rüyasında hamile gördü. Ve ben o gazla korunmayı bıraktım. Çok etkilenmiştim rüyalarından. Rabbim bi mesaj yolladı herhalde diye düşündüm.

Back