Hoşbuldum :)
Bursada yaşıyorum şuan pembe mavide nedret hnm gittim klomen verdi 1 yumurta büyüdü çatlatma iğnesi yaptı negatif 2.ay ben kafama göre bir önceki ay gibi klomen kullandım çatlatma iğnesi ve yumurta kontrolü yapılmadan kimyasal gebelik oluştu ki ben hala şüpheliyim kimyasalda 2 hafta bekledim değerim hep arttı keşke biraz daha bekleseydim diyorum belki keseyi görürdük ama nedret hanım dış gebelikten korktu sonra faruk dinçşahine gittim kürtaj yapıldı kimyasal dendi 2 ay ara verdik yine faruk beye gittik gonal f verdi 5 kutu kullandım yumurtam büyümedi ve ben kürtaj sonrası çok kilo aldım 85 kilo oldum sonra yine 4 ay ara verdik yine pembe mavi nevin hanıma gittik farklı doktora letu die bir ilaç verdi yine yumurta büyümedi ben yaklaşık 86 kiloya vurdum yumurta büyümeyince kiloya bağladılar 3 ay doğum kontrol ilacı verdiler kullandım sonra bodruma yerleştik acıbademde aybala hanıma başladım düzenli o süreçte 5 kilo verdim 80 ile 82 kilo arası gidiyordu kilom aybala hanım 2 ay düzenli ilişki dedi ilaca gerek yok dedi baktık olmuyor klomen verdi klomenle yumurta oluşmadı son bursaya tekrar döndük prof dr osman develioğluna
tüp bebek uzmanı adama tahlilleri gösterdik aynen bu şekilde anlattım sen tedavi görmemişsin dedi evet şuan detaylı yazınca ben gerçekten tedavi görmemişim :) bu arada eşim 3 yıldır işi gereği 2 veya 3 haftada bir 2 günlüğüne geliyor eve bodrumda sadece 7 ay birlikteydik :) durum bundan ibaret sence tedavi görmüşmüüyüm
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
ve 2 aydır azim ettim ve şuan 73 kiloyum :) hedefim nisan ayında 59 kiloyu görmek bıktım çünkü tüm bu doktorların tamamı ilaç vermeden önce kilo etken değil dedi nedense yumurta büyümeyince kilo vermen lazım dedi madem öyle kilomu veririm kimsede bana senin yüzünden olmuyor demezz.... k .bakma ne olur içimi boşalttım çok doldum son zamanlarda