Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastane beklemenize gerek yok maille bildiricez dedi donduk bizde. Valla cok heyecanliyim insallah oyledir. Hayirlisi demekten baska bir sey gecmiyor icimden. O kadar cok negatif gordum ki biraz belirince elim ayagim dolasti. Tesekkur ederim bu arada iyi dileklerin icin.
Ay vallahi görünüyor.:KK200: Nasıl sevindim anlatamam. :anne:İlk hayırlı olsun benden gelsin canım bu çok iyi bir haber oldu önce sana sonra hepimize :halay:
.

Kizlar sonucum 35.38 cikti. Ben ayin 15 gibi dollendigini dusunuyorum cunku 16sinda yaptigim yaptigim ovulasyon testinde cok koyuyu yakalayamamistim sonrakilerde silinerek gitmisti. Yeni mi oluyor acaba.
Canım benim gözümüz aydın. :anneadayı: Siftah senden bereket Allah tan hadi bizde sıra :)) E bencede daha yenidir. Gün aşırı takip ettircen şimdi.

Kizlar sonucum 35.38 cikti. Ben ayin 15 gibi dollendigini dusunuyorum cunku 16sinda yaptigim yaptigim ovulasyon testinde cok koyuyu yakalayamamistim sonrakilerde silinerek gitmisti. Yeni mi oluyor acaba.

Canımm gözünüz aydın hayırlı uğurlu gelsin bebiisss:))) cook sevindik açılışı yaptın:) darısı bizim başımıza:))

Canım benim gözümüz aydın. :anneadayı: Siftah senden bereket Allah tan hadi bizde sıra :)) E bencede daha yenidir. Gün aşırı takip ettircen şimdi.
Canim insallah rabbim isten herkese nasil etsin. Gercelten cok garip duygular icerisindeyim. Dusun esime supriz bile yapamadim. Sok icinde buraya yazdim, hastaneye gittim... her birinize tek tek tesekkur ederim.

K Koala4 cok sagol darisi sizinde basiniza. Insallah suan yasadigim duyguuyu sizde tadarsiniz. Ne oldugunun farkinda degilim ama mutluyum.

Çok tatlısın:)) sen tadını çıkar canım daha yeni olduğu için soktasin hala. Bak bugün adet olmayı bekliyorum diyodun umutsuzca ne oldu:))) amin canım inşallah en yakın zamanda bizde tadariz bu duyguyu:)))

Kizlar bu ay hsg cektirmistim. 1 inde adet oldum. 8 inde hsg cektirdim. O ise yaradi sanirim bir de kilo vermek icon seker hapi kullaniyordum (Glucophage 850 mg).

Birde ben cok sicak suda yikaniyordum eskiden. Son 1 aydir ilik suyla yikandim.

Haftada 2 defa taze sikildimis havuc suyu ictim. Bir su bardagindan bir parmak eksik. Bu bebegin tutunmasini kolaylastiriyormus. Ama cok duzenli degildi.haftada bir oldugu ya da hic icmedigimde oldu. Sikan aleti yikamaz iskence gibi cunku.

Çok tatlısın:)) sen tadını çıkar canım daha yeni olduğu için soktasin hala. Bak bugün adet olmayı bekliyorum diyodun umutsuzca ne oldu:))) amin canım inşallah en yakın zamanda bizde tadariz bu duyguyu:)))

Amin amin amin. Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimize.

Kizlar bu ay hsg cektirmistim. 1 inde adet oldum. 8 inde hsg cektirdim. O ise yaradi sanirim bir de kilo vermek icon seker hapi kullaniyordum (Glucophage 850 mg).

Birde ben cok sicak suda yikaniyordum eskiden. Son 1 aydir ilik suyla yikandim.

Haftada 2 defa taze sikildimis havuc suyu ictim. Bir su bardagindan bir parmak eksik. Bu bebegin tutunmasini kolaylastiriyormus. Ama cok duzenli degildi.haftada bir oldugu ya da hic icmedigimde oldu. Sikan aleti yikamaz iskence gibi cunku.

Canım aklında olan belirtileri söyler mısın? Akinti , ağrı vs:)

Akintim hep var ama oncedende olurdu anlayamiyorum. Beyaz akintim var baya gunluk pedin ortasini dolduruyor. Batma yaklasik 2 haftadir ozellikle sol tarafimda batma oluyordu. Bicakla dokunuyolarmis gibi. Sagimda nadir oluyordu. Ilk defa bu ay ben biraz hoyrat davrandim merdicenin tepesine cikip dolap temizledim. Supurge tuttum eskiden ovulasyondan sonra tutmazdim. Bugun arkama dogru elbelimi esneteyim dedim kasiklarima agri girdi cok acitti canimi. Onun disinda zaten 6.5 ta uyandigim icin sabahlari hep uykum oluyor. Mide bulantim yok. Bugun dudagimin altinda ucuk cikmisti hatta. Hic anlamadim. Neden testi yaptim dersen 2 gun once lh acikti bugun bi bakayim dedim koyu cikinca yaptim.

ben rakamsal değerden bir şey anlamadım acemiyim galiba daha :olamaz: ama diğer yorumlara bakınca anladım :anneadayı::halay::halay: hadi göünüz aydın çook tebrik ederim... inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzunu.. :KK3::KK5:

ben rakamsal değerden bir şey anlamadım acemiyim galiba daha :olamaz: ama diğer yorumlara bakınca anladım :anneadayı::halay::halay: hadi göünüz aydın çook tebrik ederim... inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzunu.. :KK3::KK5:
Cok tesekkurederim. Allah hepinize nasip etsin. Insallah saglikla gelir. Hala inanamiyorum gercekten mi? Hamile miyim? Simdi napicam kafamda deli sor

ular.

Tam bem beyaz degil ama oylede geliyor hafif sarimtirakta.

Cok tesekkurederim. Allah hepinize nasip etsin. Insallah saglikla gelir. Hala inanamiyorum gercekten mi? Hamile miyim? Simdi napicam kafamda deli sor

ular.

Tam bem beyaz degil ama oylede geliyor hafif sarimtirakta.
hemen telefonuna bı uygulama indir bebegının gelişimini takip et heheh. bi de şaşkınlık selfiesi çekilin eşinizle.. ilerde bakıp bakıp gülersiniz bu tatlış halinize :KK71:

Back