- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
Cnm gebelik testi pozitif çıkıyordu. Hayır bu rüya diyordum yine pozitif çıkıyorduhayırlara çıksın inşallah. Beni aynı ay 5 farklı ve alakasız kişi rüyasında hamile gördü. Ve ben o gazla korunmayı bıraktım. Çok etkilenmiştim rüyalarından. Rabbim bi mesaj yolladı herhalde diye düşündüm.
Ya ben de rüyadan sonra bi değişik oldum her şeyi ona yordum filan
Hee öle diyorlarda icraat Yok bizde :))
Bugün gene ayarlarımla oynadılar. Arkadaşa gittik herkes çocuklu. Eee sende Yok mu bişey deyip durdular gerildim iyice.
Ben cocukla ilgili konulara cocukgu olanlari goruyoruz biz simdilik iyiyiz boyle Allah hayirlisini versin diyorum. Gerci bu aralar ailem filan biliyor cocuk istedigimizi. Ben adet olunca neyse sikma canini diyor annem. Oyle yuvarlanip gidiyorum
Ailenin bilmeside kotu. Simdi adrt gordugumde uzuluyor annem. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur koalamYa canım anne aile bilsin sıkıntı yok onlar hep destek olur yabancı bilmesin:)) sıkma canını her ay aynı şey olacak diye birşey yok belli mi olur
Ailenin bilmeside kotu. Simdi adrt gordugumde uzuluyor annem. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur koalam
Kizlaar biraz uzun yazicam affedin:))) sonunda adet olacağım biliyorum ama belirti yazmak istiyorum :)))
Öncelikle 16.günden itibaren ovu testiyle hiç ikinci çizgiyi koyu yakalayamadım. Bugün 40.gün. Düzensiz olduğu için ne zaman adet olacağımı bilmiyorum . 2 gündür kasıklarimda sağlı sollu batmalar var ve bugün beyaz akintim var. Adet belirtileri de olabilir ve kendimi çok dinliyo da olabilirim ama ilk ayim durumumu mazur gorun:)) sonunda fos çıkacağını düşünüyorum bugün gene ovu testi yapicam belki yumurtlama gününe girmisimdir:)) soz bidaha kendimi dinlemiucem:) dün çok agresiftim eşim koluma dokunsa aciyodu gene menopoza girmişsin dedi:)))
Insallaaah belirtilerin seni yaniltmaz canim. Ama esimle ilk denedigimiz ay bende asiri umitlenmistim ve resmen psikolojik olarak kendimi etkilemistim. Hamilelik uyku yaptigini okudugum icin surekli sersem dolasiyodum. Midem bulaniyodu. Sonra gunum gecti kan verdim. Negatif. Belki gec dollenmedir kesin hamileyim dedim. O da olmadi. Hungur hungur agladim.
Insallaah hamilesindir. Emin olun kendimden once burada ki arkadaslarim ; sizler icin diliyorum. Ama sonucu ne olursa olsun cok hirpalamayin
Canımmm çok teşekkür ederim çok güzel şeyler söyledin :) fos çıkacağını biliyorum eşime bu konu ilgili tek kelime bile söylemedim. Sadece böyle adet günü baya geçince belirti aramak hoşuma gitti bi sizle paylaşıyorum annemle esimle bile paylaşmadım :) dün canım çok hassaslasmisti yanağıma dokunsa yanagim aciyo. Eşim hemen dediki hamile mısın yoksa . Yok be o kadar kolay mı hamile kalmak dedim kafasındaki ihtimali yok ettim. Zaten adet olmayınca hassaslasiyorum o alışık bu hallerime:) benim de duam hepimiz ve isteyen tüm anne adaylarının çok beklemeden çok uğraşmadan bian önce bebis duygusunu tatmamiz. Ne yalan soylıyım yaza tombik döner gibi girip yaz hamilesi olmayı çok istiyorum . Gel gorki pcoyum. Herşey hayırlı zamanda olur inşallah hepimiz için:))(
Benim de kasık agrım var midem bulandı bugün iştahım yok göğüs hassasiyetim var eşim erken gebelik testi alacak bakalım inşallah olumlu sonuç alırım
Inşallah haber veririm mutlaka inşallah şuraya kocaman yazarım hamilelik haberimi rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versinInşallah canım yapınca haber ver
Yencez bu pko yubende gunlerdir ruya goruyorum hamile kalacagim tarihle ilhili. Bakalim tutcak mi. Yoksa bu da mi beynimin bana bi oyunumu :)
Kızlar adet başlangıcından itibaren 14. Günümde bu testi yaptım ovülasyon için. Sonuc bu.. çok net kırmızı değil.. ilk defa yapıyorum bu testi. Bu yaşıma geldim bu testten habersizmişim gercekten utandım kendimden
Bir kaç yıl önce hamile kalıp düşük yapmıştım 8. Haftada.. o zaman planlı gebelık fikrimi yoktu ve adet bitince en fazla 2-3 gün içinde korunmadan ilişkiye girmiştik. Nasıl olsa tutmaz diye. Mantıken bu şekilde tutmaması gerekıyo öyle değil mi?? Çok saçma değil mi o zaman benim yumurtlamam adetten bıkac gun sorna mı oluyordu.. şimdi değişmiş olanilir mi yumurtlama düzenim.. artık cocuk istiyorum ama eşim istemiyo.. ben de kendı çapımdaa böyle hesaplarla debeleniyorum..
Sizlere sorum.. (pko değilim bu arada)
1- yumurtlama günü aylar arasında değişiklik gösterir mi?
2-bu ilk defa yaptığım ovl testi belirsiz çizgi ne demek oluyo?
3- o kadar sabırsızım ki.. enn erken gebelik belirlitelir nedir. Adet gecıkmesini beklemeden bi yolu var mı anlamanın...takvıme göre 12 ocakta regl olmam gerekıo..
4- ovl testinde çift çizgi gercekten gebeliğin de habercisi olabiliyor mu??
5-adet bitiminde 2 gün sonra korunmadan 2 ke denedik tutmuş mudur
çok teşekkür ederim...Canim selam,
Yumurtlama tarihin adet dongune gore hesaplanir. Mesela her ay duzenli 28 gunde bir adet oluyorsan 28-14= 14. Gun senin yumurtlama gunun. Yani muhtemel hamile kalma olasiliginin en yuksek oldugu gun. Ancak dr lar 12 ile 16. Gunler duzenli birliktelik bekliyorlar ki erken veya gec catlama olursa bebek tutsun diye.
Adet bitiminden 2 gun sonra iliski oldu demissin sanirim. Adetin 7 gun suruyor olsa 2 gun sonrasi 9.gun yapiyor. Belki o ay erken yumurtlamis olabilirsin. Onu bilemiyorum. Normalde yukarida dedigim gibi hesaplaniyor.
Ovulasyon testi icin yumurtlama doneminde isen iki cizgininde kopkoyu cikmasi gerekiyor. Biri silik cizgi ise yumurtlaman ya gecmistir yada daha baslamamistir.
Genel olarak adet bitiminden 1 gun sonra 2 gunde 1 olmak uzere duzenli iliski ile drlar hamile kalinacagini soyluyor. Ne mutlu ki pko degilsin.
Erken hamilelik belirtisi bazi kisilerde gogus siskinligi veya uyku sersemligi falan diyorlar ama adet gecmeden cok da anlayamazsin bence. Cunku psikolojik olarak kendimizi dinliyoruz ve yaniltabiliyoruz.
Tum sorularini bildigim kadariyla yanitladim. Insallah hamile kalirsin hemencecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?