Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlıdı inşAllah cnm gebelik olduğunu sanmıyorum tekrar yumurtluyorum galiba.

Canim pko kilodan, hamur isinden falan besleniyor. Yani kucuk bi pkonuz varsa kilo aldikca pkonunda boyutlari artiyor. O yuzden kilo vermek inanilmaz onemli. Spor yapip terlemek cok onemliymis. Dr bunu nasil gozardi ediyor anlamiyorum. Durumunu cok iyi anlarmissin gercektende duzenli bi tedavin olmamis. Catlatma ignesini 2 kere ust uste yapilan kisilerde genelde hamilelik olmus. Yani duzenli olmak gerekiyor sanirim. Insallah dogal yolla bir bebisin olur

inşallah canım inşallahhhh :) bakalım hayırlısı

Biraz önceki ovulasyon testi

Eklentiler

• 473E56B2-7BA8-4462-B9B9-1E086B4BD21C.jpeg
    18,4 KB · Görüntüleme: 79
Kizlaar ya bende değişik şeyler oluyo sanki psikolojik olarak değerlendiriyorum39.gün bugün ovu testinde düne kadar doğru dürüst ikinci çizgiyi koyu yakalayamadım . Dün kasıklarimda batma vardı baktım bugün de aynı şekilde devam ediyo . Biraz once bulasik makinesini bosaltirken egilince batmayla beraber agrilar hissettim. Adet olmayı bekliyorum bi taraftan . 2 tane ovu testin kalmıştı bugün su alımına dikkat etmediğim için test yapmadım. Başka bi belirtim yok yani uyku hali yorgunluk falan genel ruh halim öyle olduğundan onu anlayamiyorum:)) böyle umutlanmak bile çok tatlıymış ama:))

İnşAllah umutlanmayayım diyorum ama elimde değil

Eklentiler

• 2B135B52-D3DF-4160-9C78-1951503BED03.jpeg
    18,7 KB · Görüntüleme: 62
Yok ya elimizde değil sanırım o:) ufak ta olsa bi belirti arıyoruz bence kendimizde :)) şimdi dün attigin fotoya tekrar baktım ondan bi tık koyu gibi duruyo. Inşallah öyledir canım başka belirti var mi hissettigin
açık sarı akıntım var bir de sabah rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu. Sonra yok bu rüya deyip bir daha yapıyordum yine pozitif çıkıyordu. Nasıl mıtlu uyandım

Kızlar su gibi akıntı ne ifade ediyor acaba bilginiz var mı. ,? Nette herşey gebelik belirtisi sanki :)) Hafif koyu çizgi gördüğüm günleri değerlendirdim. Sonrasındaki günlerde geldi.

Eşim bana diyor ki psikolojik olarak sen kendini her hastalığa yakalatırsın Allah korusun. :))) Bende de oluyor midem bulanıyor uykum geliyor filan ama yok yanı benimkiler tamamen psikolojik. Gebelik testi ne zaman yapıyorduk canım sana ? Belki de vardır bişey.

Kızlar su gibi akıntı ne ifade ediyor acaba bilginiz var mı. ,? Nette herşey gebelik belirtisi sanki :)) Hafif koyu çizgi gördüğüm günleri değerlendirdim. Sonrasındaki günlerde geldi.

Şu gibi akinti da gebelik belirtisi canım sarımsı diyolar :)))

Yok be ben ovu testi yapıyordum gebelik testi yapmayı düşünmemiştik hiç çünkü çift çizgiyi yakalayamamistim:))) Ben eşime hiçbişey söylemedim psikolojik olduğunu düşündüğümden :))) bide onun diline düşemem:)))

Hee öle diyorlarda icraat Yok bizde :))
Bugün gene ayarlarımla oynadılar. Arkadaşa gittik herkes çocuklu. Eee sende Yok mu bişey deyip durdular gerildim iyice.
Şu gibi akinti da gebelik belirtisi canım sarımsı diyolar :)))

Ya ben de rüyadan sonra bi değişik oldum her şeyi ona yordum filan
hayırlara çıksın inşallah. Beni aynı ay 5 farklı ve alakasız kişi rüyasında hamile gördü. Ve ben o gazla korunmayı bıraktım. Çok etkilenmiştim rüyalarından. Rabbim bi mesaj yolladı herhalde diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…