Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şu anlattığın belirtiler gebelik te bahsedilen belirtiler sanki:) perşembe günü olan ilişki değildir ama daha öncesindendir. Biraz bekleyelim bakalim acele etmeden inşallah hayırlısıyla bebis belirtileridir canım:)))
Hayırlısı cnm inşAllah. Ocağın 5 ine kadar bekleyeyim bakalım. Olmazsam bi kan veririm o zmn

merhaba bayanlar polikistik overliyim 3 yıldır bebiş istiyoruz ama malesef sanırım daha zamanı var tam olarak tedavide görmedim hep 1 ay başlayıp bıraktık yumurta büyümeyince sinirlerde gerildi tabi 1 kimyasal gebeliğim oluştu :( 2 yıl önce bir dahada malesef şimdi tüp bebekte karar kıldık hem fakülteye gidiyorum hemde özele özele gittiğim prof dr osman develioğlu sana tüp yapmam diyor kendiliğindende oluşur diyor bakalım zamana bıraktık 2 aydır 10 kilo verdim troid ilacı kullanıyorum birde hergün sabah akşam glifor kullanıyorum varmı benim olup yumurtası büyümeyen

Evet çizgiler eşit olmayınca ben de ne olduğunu anlamadım geçen gün hafif pembe akıntım geldi. Peçeleye 1_2 damla kan geldi. Tamam dedim adet oluyorum. Yok gerisi gelmedi. İki gündür de açık sarı akıntım var.
Hadi hayir haberlerin olsun. Belki dollenme vardir. 1 2 damla kan yerlesme kanamasidir.

merhaba bayanlar polikistik overliyim 3 yıldır bebiş istiyoruz ama malesef sanırım daha zamanı var tam olarak tedavide görmedim hep 1 ay başlayıp bıraktık yumurta büyümeyince sinirlerde gerildi tabi 1 kimyasal gebeliğim oluştu :KK43: 2 yıl önce bir dahada malesef şimdi tüp bebekte karar kıldık hem fakülteye gidiyorum hemde özele özele gittiğim prof dr osman develioğlu sana tüp yapmam diyor kendiliğindende oluşur diyor bakalım zamana bıraktık 2 aydır 10 kilo verdim troid ilacı kullanıyorum birde hergün sabah akşam glifor kullanıyorum varmı benim olup yumurtası büyümeyen

Canim bende glifor kullaniyorum 1 ay olacak. Ama ne kilo verdim nede yumurtalarim buyudu. Hic etki etmedi bende. Hala devam ediyorum. Bi sonraki ay klomenle birlikte kullanmaya devam edecekmisim. Ama gliforla hamile kalani cok okudum burada.

merhaba bayanlar polikistik overliyim 3 yıldır bebiş istiyoruz ama malesef sanırım daha zamanı var tam olarak tedavide görmedim hep 1 ay başlayıp bıraktık yumurta büyümeyince sinirlerde gerildi tabi 1 kimyasal gebeliğim oluştu :KK43: 2 yıl önce bir dahada malesef şimdi tüp bebekte karar kıldık hem fakülteye gidiyorum hemde özele özele gittiğim prof dr osman develioğlu sana tüp yapmam diyor kendiliğindende oluşur diyor bakalım zamana bıraktık 2 aydır 10 kilo verdim troid ilacı kullanıyorum birde hergün sabah akşam glifor kullanıyorum varmı benim olup yumurtası büyümeyen

Kuzum bende glifor kullandım 3 ay değişen bişey olmadı yazmıştım önceden buraya da. 3 yıl uzun bi süre. Kendiliğinden oluşmasını bekleme bence tüp bebek işini ertelemeyin.

İşte bu yüzden biz bir sıfır yenik başlıyoruz canım. :anne:Normal insanlar gibi olsaydık benim 3 ay geçti şimdiye cinsiyet öğrenmem lazımdı düşün yani:halay:

Ben merak ediyorum ilk kim hamile kalacak bizim topiktenn
:anneadayı:

Aslında pco yu hiç öğrenmesek daha iyiymis:) Valla ben de çok merak ediyorum ama hepimiz sanki kısa sürede hamile kalacağız gibi hissediyorum :)))

Merhaba hoşgeldin

3 yıl hep farklı doktorlar m8 yoksa tek doktor mu?
Yani sürekli her ay takip edildi mi yumurtalar canım. Yani kimyasal da olsa bi gebelik oluşmuş artı baya da kilo vermişsin önümüzdeki aylarda şansın yüksek olabilir. 3 yıl iyi bi süre ama bu kadar kilo vermişken biraz kendini rahat bıraksan sanki olacak gibi düşünüyorum. 10 kilo az değil çünkü.

• Beğen
Reactions: egy
Dur dur kırmızı gelmeden emin olma olsan da moralini bozma canım her yeni ay yeni baslangic:)
Bu ay adet oldugumda dr gel ilaca baslayalim dedi. Esim 5 kg ver ilacsiz deneyelim boylesi daha iyi olmaz mi diyor. 1.65 boyum 61 kiloyum ne yapsam. Ha o 5 kgya da 5 aydir rejimdeyim inemedim. 60in altina dusemiyorum

Belirtilerin mi var canım. Ben senden ümitliyim adet olma hadi sakın :anne::halay:
Bu ay ovulasyon testini su ictim bahanesiyle yapmadim. Tam yaptim esit degildi sonrada her yaptigimda siliklesti. Ahh dedim belki catladi tutturmusuzdur nasilsa. Sonra sol tarafimda batmalar filan oldu. Baktim adet olanda var hamile olanda neyse dedim bugun ayaklarim buz gibi. Adetlerim agrili gecer tam o agriyan yerden agrim var hemde tam lekede demeyelimde acik kahverengi akinti... her ay boyle basliyir zaten.

Bu ay adet oldugumda dr gel ilaca baslayalim dedi. Esim 5 kg ver ilacsiz deneyelim boylesi daha iyi olmaz mi diyor. 1.65 boyum 61 kiloyum ne yapsam. Ha o 5 kgya da 5 aydir rejimdeyim inemedim. 60in altina dusemiyorum

Canım aslında esin biraz haklı sanki biliyorum çok zor oluyo kilo vermek ben de öyleyim şuan:(

Back