- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
Hayırlısı cnm inşAllah. Ocağın 5 ine kadar bekleyeyim bakalım. Olmazsam bi kan veririm o zmnCanım şu anlattığın belirtiler gebelik te bahsedilen belirtiler sanki:) perşembe günü olan ilişki değildir ama daha öncesindendir. Biraz bekleyelim bakalim acele etmeden inşallah hayırlısıyla bebis belirtileridir canım:)))
Hadi hayir haberlerin olsun. Belki dollenme vardir. 1 2 damla kan yerlesme kanamasidir.Evet çizgiler eşit olmayınca ben de ne olduğunu anlamadım geçen gün hafif pembe akıntım geldi. Peçeleye 1_2 damla kan geldi. Tamam dedim adet oluyorum. Yok gerisi gelmedi. İki gündür de açık sarı akıntım var.
merhaba bayanlar polikistik overliyim 3 yıldır bebiş istiyoruz ama malesef sanırım daha zamanı var tam olarak tedavide görmedim hep 1 ay başlayıp bıraktık yumurta büyümeyince sinirlerde gerildi tabi 1 kimyasal gebeliğim oluştu2 yıl önce bir dahada malesef şimdi tüp bebekte karar kıldık hem fakülteye gidiyorum hemde özele özele gittiğim prof dr osman develioğlu sana tüp yapmam diyor kendiliğindende oluşur diyor bakalım zamana bıraktık 2 aydır 10 kilo verdim troid ilacı kullanıyorum birde hergün sabah akşam glifor kullanıyorum varmı benim olup yumurtası büyümeyen
merhaba bayanlar polikistik overliyim 3 yıldır bebiş istiyoruz ama malesef sanırım daha zamanı var tam olarak tedavide görmedim hep 1 ay başlayıp bıraktık yumurta büyümeyince sinirlerde gerildi tabi 1 kimyasal gebeliğim oluştu2 yıl önce bir dahada malesef şimdi tüp bebekte karar kıldık hem fakülteye gidiyorum hemde özele özele gittiğim prof dr osman develioğlu sana tüp yapmam diyor kendiliğindende oluşur diyor bakalım zamana bıraktık 2 aydır 10 kilo verdim troid ilacı kullanıyorum birde hergün sabah akşam glifor kullanıyorum varmı benim olup yumurtası büyümeyen
Belirtilerin mi var canım. Ben senden ümitliyim adet olma hadi sakınKizlar ben adet olcam sanirim
İşte bu yüzden biz bir sıfır yenik başlıyoruz canım.Normal insanlar gibi olsaydık benim 3 ay geçti şimdiye cinsiyet öğrenmem lazımdı düşün yani
Ben merak ediyorum ilk kim hamile kalacak bizim topiktenn
Hayırlısı cnm inşAllah. Ocağın 5 ine kadar bekleyeyim bakalım. Olmazsam bi kan veririm o zmn
Kizlar ben adet olcam sanirim
Bu ay adet oldugumda dr gel ilaca baslayalim dedi. Esim 5 kg ver ilacsiz deneyelim boylesi daha iyi olmaz mi diyor. 1.65 boyum 61 kiloyum ne yapsam. Ha o 5 kgya da 5 aydir rejimdeyim inemedim. 60in altina dusemiyorumDur dur kırmızı gelmeden emin olma olsan da moralini bozma canım her yeni ay yeni baslangic:)
Bu ay ovulasyon testini su ictim bahanesiyle yapmadim. Tam yaptim esit degildi sonrada her yaptigimda siliklesti. Ahh dedim belki catladi tutturmusuzdur nasilsa. Sonra sol tarafimda batmalar filan oldu. Baktim adet olanda var hamile olanda neyse dedim bugun ayaklarim buz gibi. Adetlerim agrili gecer tam o agriyan yerden agrim var hemde tam lekede demeyelimde acik kahverengi akinti... her ay boyle basliyir zaten.Belirtilerin mi var canım. Ben senden ümitliyim adet olma hadi sakın
Bu ay adet oldugumda dr gel ilaca baslayalim dedi. Esim 5 kg ver ilacsiz deneyelim boylesi daha iyi olmaz mi diyor. 1.65 boyum 61 kiloyum ne yapsam. Ha o 5 kgya da 5 aydir rejimdeyim inemedim. 60in altina dusemiyorum
Resmen yememem lazim . E elim ayagim tutmiyor gelemiyorum acliga. Glikopashe mi ne aldim onu iciyorum ama hala acim. Sen neler yapiyorsun. Uyguladigin diyet filan var miCanım aslında esin biraz haklı sanki biliyorum çok zor oluyo kilo vermek ben de öyleyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?