- 19 Ağustos 2016
- 19
- 14
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar önereceğiniz güvenilit ovülasyon testi markası nedir... clear blue mu alayım? yoksa daha ucuz bir şey mi bilemiyorum acil yardım lütfen
Aynen, sartlar musait olmuyir iste. Evlilik yoluna otursun borclar bitsin derken zaman su gibi geciyor.
teşekkür ederim eczanede var mıdır ki yoksa intten mi alsam. bian önce başlayıp bakmak istiyorumClear blue en guvenilirmis canım ama bende bu ay ilk defa kullandım. Bir de baya bi yorum okumuştum pahalı bisey almaya gerek yok diye. Laboquik aldim 24 lu gitti gidiyordan uygun oluyo. Aynı işlevi görüyo:)
teşekkür ederim eczanede var mıdır ki yoksa intten mi alsam. bian önce başlayıp bakmak istiyorum
Değerlendirdim ama umutsuzum çatlamadı bence.Belki catlamistir. Illa agriyacagibi dusunme. Sen degerlendirseydin yinede :)
teşekkür ederim eczanede var mıdır ki yoksa intten mi alsam. bian önce başlayıp bakmak istiyorum
Kızlar ben adet olmadım 2 Aralık yumurtlama günümde gebelik testi negatif fakat 2 gündür ovulasyon testlerin tekrar koyulaşıyor sanki üstelik sıvınalımınadikkat etmediğim halde tekrar mı yumurtlayacağım acaba en son perşembe günü oldu ilişki ama ovulasyon o zmnda negatifti en alttaki bugün yaptığım. Üstündeki dün yaptığım. Anlamadım bu işi ben
Benim de aklıma geliyor ama perşembe gün ilişki oldu o gün ovulasyon testi en üstteki gibiydi. Yani çok çok silinti. Yine de olabilir mi bilmiyorum ki. Bana mı öyle geliyor koyulaşmaya başlamış mı tekrar?Canım geç döllenme olmuş olabilir mi ? Test için bekle biraz daha bence. Yada kanda baktır. Ovulasyon testi gebelik te de koyulaşıyormuş.
çok sz bi koyulaşma var gibi. Ama çizgilerin eşit olması lazım net konuşabilmek için.Benim de aklıma geliyor ama perşembe gün ilişki oldu o gün ovulasyon testi en üstteki gibiydi. Yani çok çok silinti. Yine de olabilir mi bilmiyorum ki. Bana mı öyle geliyor koyulaşmaya başlamış mı tekrar?
Evet çizgiler eşit olmayınca ben de ne olduğunu anlamadım geçen gün hafif pembe akıntım geldi. Peçeleye 1_2 damla kan geldi. Tamam dedim adet oluyorum. Yok gerisi gelmedi. İki gündür de açık sarı akıntım var.çok sz bi koyulaşma var gibi. Ama çizgilerin eşit olması lazım net konuşabilmek için.
Yerleşme kanaması olabilir mi acep. Biraz zaman geçsin bence kanda baktır canım. İdrar testine güven olmaz şimdi konu mühim :))Evet çizgiler eşit olmayınca ben de ne olduğunu anlamadım geçen gün hafif pembe akıntım geldi. Peçeleye 1_2 damla kan geldi. Tamam dedim adet oluyorum. Yok gerisi gelmedi. İki gündür de açık sarı akıntım var.
Ay inşAllah umudum yok ama Allah büyük . O kanamanın olduğu gün de adet olacakmışım gibi ağrıdı kasıklarım ben de geliyor dedim. Yok devamı çıkmadıYerleşme kanaması olabilir mi acep. Biraz zaman geçsin bence kanda baktır canım. İdrar testine güven olmaz şimdi konu mühim :))
Canım ümitlendirmek gibi oluyor ama bende aynılarını yaşasam gebelik belirtileri derdim. Adet olacakmış gibi ıolup hamile kalan çok okudum burada.Ay inşAllah umudum yok ama Allah büyük . O kanamanın olduğu gün de adet olacakmışım gibi ağrıdı kasıklarım ben de geliyor dedim. Yok devamı çıkmadı
Evet çizgiler eşit olmayınca ben de ne olduğunu anlamadım geçen gün hafif pembe akıntım geldi. Peçeleye 1_2 damla kan geldi. Tamam dedim adet oluyorum. Yok gerisi gelmedi. İki gündür de açık sarı akıntım var.
Yaa şuan oturdum hem fındık yiyorum hem düşünüyorum diyorum ki normal adet olmam gereken günden 1 hafta geçti. Normalde kadınlar der ki aa adetim geçti hamile miyim . Bizim öyle bi durumumuz yok o bana dokunuyoyanı şuan oturdum bunu düşünüyorum:))(