- 11 Kasım 2017
- 279
- 135
- 18
- 33
Esracım bence oldu olacak iyi değerlendir bu günleri :) pcoslulara umutsun kızlar vallahi :) ben de bugun klomene başladım. 5. Günü reglinTedbiri elden bırakılamayalım biz gene de. Belki de en çok bu kadar pik yapıyo dur bizde pkoyuz ya :/
Daha pozitif çıkması gerekir canım yarın yada 2 3 gune dahada koyulaşır 4 saat hic sıvı alma t çizgisinin koyulugunu oda etkiliyor ve tuvaleti ni tut bir süre umarim yakalarsin sen gun asiri degerlendir yinede kacirma ne olir ne olmazEki Görüntüle 2083018 Kızlar ilk defa bu kadar koyu oldu. Çatlar mı dersiniz ya ben şok ya hayali bi çizgi çıkardı yada hiç. Yorumları alayımmm
Sagdaki t cizgisi ise pik yapmis canim cok koyu yükselmeye başladıktan 24 36 saat sonra bu şekilde de pik yaptıktan 12 saat sonra çatlama gerçekleşiyor normalde çatlama iğnesi hakkında bilgi sahibi değilim ama benim testimde bu şekilde oluyor üstte var bakarsan ayrıntılı yazdım belirtilerimde vardiKızlar çarşamba 3 te catlatma iğnesi vurundum dun ovu testi yaptım silik çizgi çıktı çatlatmıştır diye düşündüm ama simdi yaptım yine ovu testi ikinci çizgi daha koyu çıktı yorumlayabilir misiniz?
Birde sıvı alımı na dikkat etmeyince pozitif çıkıyor fakat t çizgisinin koyulugunu çok etkiliyor canım dikkat etmismiydinKızlar çarşamba 3 te catlatma iğnesi vurundum dun ovu testi yaptım silik çizgi çıktı çatlatmıştır diye düşündüm ama simdi yaptım yine ovu testi ikinci çizgi daha koyu çıktı yorumlayabilir misiniz?
Bi bardak cay ve kahve içtim pek sıvı tuketmedim ama benim 20sinde pozitifti 21-22 siliklesti bugün böyle çıktı o yüzden sasirdimBirde sıvı alımı na dikkat etmeyince pozitif çıkıyor fakat t çizgisinin koyulugunu çok etkiliyor canım dikkat etmismiydin
Perşembe günü yaptığım test bu canim cuma siliklesti bugün tekrar koyu ciktiBirde sıvı alımı na dikkat etmeyince pozitif çıkıyor fakat t çizgisinin koyulugunu çok etkiliyor canım dikkat etmismiydin
Bu baya koyu çıkmış ama 20 sinde bu kadar net miydi çarşamba saat kaçta iğneni yaptinBi bardak cay ve kahve içtim pek sıvı tuketmedim ama benim 20sinde pozitifti 21-22 siliklesti bugün böyle çıktı o yüzden sasirdim
Evet bayağı koyu çıkmış ilginc benimde 17 gece 18 19 pik 20 de koyuydu bi süre koyu seyrediyor eğer sıvı aldıysan açılıyor rengi canım çok uçurum bi gün yok arasında çok takılma senin bence o koyu pik yapmisPerşembe günü yaptığım test bu canim cuma siliklesti bugün tekrar koyu cikti
Çarşamba öğlen 3 te vurundum iğneyi perşembe gece 3 gibi çatlaması gerekirdi bugün cumartesi anlamadım gerçekten tekrar yapicm test sen de mi iğne vurundunEvet bayağı koyu çıkmış ilginc benimde 17 gece 18 19 pik 20 de koyuydu bi süre koyu seyrediyor eğer sıvı aldıysan açılıyor rengi canım çok uçurum bi gün yok arasında çok takılma senin bence o koyu pik yapmis
Canım bi de benim 4 yumurta vardı acaba farklı zamanlarda catlayacaklari için de boyle olmuş olabilir mi kiEvet bayağı koyu çıkmış ilginc benimde 17 gece 18 19 pik 20 de koyuydu bi süre koyu seyrediyor eğer sıvı aldıysan açılıyor rengi canım çok uçurum bi gün yok arasında çok takılma senin bence o koyu pik yapmis
Canım sakin ol acele etme. Böyle belirtileri hisset öyle test yap:))
Ben iğne olmadım canım çokta bilgim yok iğne hakkında ama 5 aydır ovulasyon testi kullaniyorum koyulasmaya basliyor pik oluyor siliklesiyor derken 3 4 gun pozitifi görüyorum senin durum ilginç ama benim ilk iki gün tam pik olmadığında şu alımına dikkat etmediğinde silik görüp tekrar pik i gördüğüm oldu son yaptığın senin pik evet ondan oncekipozitif ama pik değil canım bence son yaptığında catladiÇarşamba öğlen 3 te vurundum iğneyi perşembe gece 3 gibi çatlaması gerekirdi bugün cumartesi anlamadım gerçekten tekrar yapicm test sen de mi iğne vurundun
Olabilir canım yumurta takibi yaptırıp farklı günler yumurtlaması olanları okumuştum seninde 4 yumurtan oluşmuş şimdiki pikin yumurtası gece yaptıysan sabah çatlar birde perşembe çatladıysa degerlendirmismiydin iğneden sonra doktor gün vermedi mi ilişki için hatta saat bile veriyorlar diye biliyorumCanım bi de benim 4 yumurta vardı acaba farklı zamanlarda catlayacaklari için de boyle olmuş olabilir mi ki
Kızlar bende pco yok ama bilen yardımcı olabilir mi testlerimi gündüz 1 ve 3 arası yapıyorum kalp olan calismalar18. Gun oglen pozitif gibi geldi ikisi ayni koyuluktaydidegerlendireyim dedim ama 19 . gün yani dun sabah yumurta akı akintim vardı öğlen test t çizgisi çok koyu pik yapmisti gecesi sol tarafımdainanılmaz tek taraflı bir agrım oldu sabah beri devam eden mide bulandım enfeksiyonum var zannettim korktum gece 12 de test yaptım t siliklesmisti biraz gecedeğerlendirdim ağrıdan zorlandım ama sabah a hic bir şeyim yoktu sanırımovulasyon agrisiydi bu kadar bariz bi ağrı yaşamamıştım 20. Gün ki testimi yaptım siliklesmeye başlamış sol tarafımda hareket ederken batma var çok uzun oldukusura bakmayın sorum şu bu günü de değerlendirsem mi ki 5 aydır ovulasyon testi kullanıyorum bi tutturamadım eşimde vede bende hamile kalmama engel bir durum yok muayene olduk şimdiden tes3kkur ederim rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah
Evet canim ovulasyon testi bende cok ise yaradi tutturamadik o ayri konuda net calisiyor 18. Gunu pozitif sandım değerlendirdim 19 da oglen piki görünce şaşırdım gece 11 de tekrarladım testi siliklesmeye başlamıştı bazı arkadaşlar pik den 12 saat sonra çatlar demişlerdi haklılar sanırim inşallah dün gece çatladıysa bu güne de sansim vardır belki bakalım sagolasinMerhaba , Çok düzenli koyulasmis. Silinmeye başladığı gün yumurtanın çatladığı gün olduğundan değerlendirmeni öneririm canim:)
Verdi canım iliski takvimi, çarşamba igneydi. Salı perşembe cuma pazar ilişki olsun pazartesi kontrol dedi çatlamış mi diye de bakiyo çünkü simdi bi test daha yaptım aticam canimOlabilir canım yumurta takibi yaptırıp farklı günler yumurtlaması olanları okumuştum seninde 4 yumurtan oluşmuş şimdiki pikin yumurtası gece yaptıysan sabah çatlar birde perşembe çatladıysa degerlendirmismiydin iğneden sonra doktor gün vermedi mi ilişki için hatta saat bile veriyorlar diye biliyorum
Hala koyuOlabilir canım yumurta takibi yaptırıp farklı günler yumurtlaması olanları okumuştum seninde 4 yumurtan oluşmuş şimdiki pikin yumurtası gece yaptıysan sabah çatlar birde perşembe çatladıysa degerlendirmismiydin iğneden sonra doktor gün vermedi mi ilişki için hatta saat bile veriyorlar diye biliyorum
Koyu ama önceki daha koyuydu sanki hafif bi siliklesme var gibi canım pik den 1 gün sonra benim bundan birazcık daha silikti yumurtan çatlamış olabilir hic ağrın akıntım yokmuVerdi canım iliski takvimi, çarşamba igneydi. Salı perşembe cuma pazar ilişki olsun pazartesi kontrol dedi çatlamış mi diye de bakiyo çünkü simdi bi test daha yaptım aticam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?