- 8 Aralık 2017
- 328
- 181
- 18
- 34
Ben baya uzak kaldım :) İşler çok yoğun ay sonu yıl sonu fenalardayım. Ama yine de merak ettim geldim. İnşallah hayırlısı olur canım. Mutlaka haberdar et :) Ben hayıt suyuna devam ediyorum.Değerlendirdim tabiki de ama yumurtlama agrım bitti :))) çatlamadan kaldı bence orda:)) diğer kızlardan ses çıkmıyor:)) P pkoluolmak @DtaskiranEsrdbkkk TemelinSafinazi
Ben baya uzak kaldım :) İşler çok yoğun ay sonu yıl sonu fenalardayım. Ama yine de merak ettim geldim. İnşallah hayırlısı olur canım. Mutlaka haberdar et :) Ben hayıt suyuna devam ediyorum.
Kızlar eşim dün akşam geldi. Ovu testini Arada bir yapıyorum hala çizgi filan Yok. Bakalım inofolic e başladım işte günde 2 tane alıyorum. Benim bu ay boş geçecek ilaçtan dolayı
Canlarım selam misafirim var da bugün giremedim benim kasik agrım var özellikle sağ tarafımda ve yumurtladigimdada sağ tarafım ağrıyordu bugün göğüs agrım devam ediyor tutmuştur inşallah ya dua edin
9 gün 1 ocak batCanım inşallah hayırlısıyla tutmuştur:) kaç gün kaldı
Canlarım selam misafirim var da bugün giremedim benim kasik agrım var özellikle sağ tarafımda ve yumurtladigimdada sağ tarafım ağrıyordu bugün göğüs agrım devam ediyor tutmuştur inşallah ya dua edin
Inşallah canım benimO kaşık ağrısı ve göğüs ağrısı devamsa iyi inş birde lekelenme olur tutunur o sırada :)) bat a bişey kalmamış canım :))
9 gün 1 ocak bat
Daha pil yapmamış canım teste devam et gün aşırı ilişkiyi ihmal etmeEki Görüntüle 2083018 Kızlar ilk defa bu kadar koyu oldu. Çatlar mı dersiniz ya ben şok ya hayali bi çizgi çıkardı yada hiç. Yorumları alayımmm
Eki Görüntüle 2083018 Kızlar ilk defa bu kadar koyu oldu. Çatlar mı dersiniz ya ben şok ya hayali bi çizgi çıkardı yada hiç. Yorumları alayımmm
Daha pil yapmamış canım teste devam et gün aşırı ilişkiyi ihmal etme
Daha pil yapmamış canım teste devam et gün aşırı ilişkiyi ihmal etme
Tedbiri elden bırakılamayalım biz gene de. Belki de en çok bu kadar pik yapıyo dur bizde pkoyuz ya :/Ya bence baya koyu :) degerlendir zarar gelmez ne zaman yumurtlayacagimiz belli değil ki canım sen değerlendir hemen :))
Ya bizde pik yapmadan da silinmeye başlar diye korkuyorum ben o yüzden sanki zamanı gibi canim
Tedbiri elden bırakılamayalım biz gene de. Belki de en çok bu kadar pik yapıyo dur bizde pkoyuz ya :/
Haftaya test yapacağım çok sabirsizimAz kalmış canım bekleyelim biraz :)
Haftaya test yapacağım çok sabirsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?