Kizlar dun doktor tavsiyesi olmadan glucophage ilaca basladim 850 mg. Kilo vermem cok yavas. Bunu kullananlar kilo verirken hep hamile kalmislar. Bende aldim ama dun bir kez ishal oldum fenaydi.
Ya ne bileyim. Dr, insulin direncim var mi yok mu bakmadi. Defalarca gittim hastaneye. Her seferinde baska baska doktorlarla ayni muhabbet oldu kimi klomen verelim dedi kimi test yapip oyle. Mesela yumurtam var buyuyor ama dr en basindan yumirta gelirtirici ve catlatici igne verdi. Kullansam mi kullanmasam mi nilmiyorum. Burda okuyorum kimi memnun hemen hamile kalmis kiminin hormonlari alt ust olmus.canım dr tavsiyesi olmadan ilaç kullanmasaydın
inan ovulasyon testlerini hiç kullanmadımYa bilmiyorum ama sağ kaşığın çok acayip ağrıyor tekrar test yaptım ve t c den daha koyu geldi bu defa bi siliklesti bi koyulasti geri acaba fazla yumurta mı oldu ondan midir ki ya
Ben adetten 2 3 gün önce başladım adetten de içtim bazen iki tane bazen bi tane içiyordum ama günde iki tane içilmesini tavsiye ederimPeki bu ilaçlara adetin kaçıncı günü başladınız ? Bi de günde birer tane mi içiyosunuz?
12 gün felan var canım bekliyorum inşallah güzel haber veririminan ovulasyon testlerini hiç kullanmadımama adet olmana kaç gün var biliyor musun?
ben adet olmama 6 gün kala öğrenmiştim :) artık her gün test yapıyordum bu bebek insana kafayı yedirtiyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok heyecanlı stresli günler bunlar ama olacak inşallah hayırlı haberlerinizi alırız12 gün felan var canım bekliyorum inşallah güzel haber veririm
Ben yumurtan catlayacagi icin oyle hissettigini dusunuyorum canim. Ama bunun ha catlicam ha catladim demesi var. Bence canini sikma esin gelmis olur seninde yumurtan catlar ohh mis :)
doktorum bana kadın yumurtlar ama her yumurta döllenecek diye birşey yok demişti
hatta bana gebelik için uzun bir tedavi olman gerek demişti
ünv den evlenene kadar çektim ben bunu
ama evlendiğim ilk ayda bebeğim oldu
Beklemediğin anda oluyo genelde . Inşallah biz de çok beklemeyiz canım:)
Sağol canım ovu testi yapmismiydin sen kaçıncı Gün yumurtladın da üstünden kaç gün geçince öğrendin çok heycanlı bekliyorumben adet olmama 6 gün kala öğrenmiştim :) artık her gün test yapıyordum bu bebek insana kafayı yedirtiyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok heyecanlı stresli günler bunlar ama olacak inşallah hayırlı haberlerinizi alırız
Bu beklemek cok fena bir sey. Dun ishal oldum hemen aklima yoksa hamilelik belirtisi mi geldi.sonra hatirladim ki sabah ac karnina sut icmistim :) ay oyle miyim ay boyle miyim. Ordan atlamayayim suraya uzanmayayim. Ust raflara uzanmaktan cekiniyorum simdi.Beklemediğin anda oluyo genelde . Inşallah biz de çok beklemeyiz canım:)
Kizlar dun doktor tavsiyesi olmadan glucophage ilaca basladim 850 mg. Kilo vermem cok yavas. Bunu kullananlar kilo verirken hep hamile kalmislar. Bende aldim ama dun bir kez ishal oldum fenaydi.
Bu beklemek cok fena bir sey. Dun ishal oldum hemen aklima yoksa hamilelik belirtisi mi geldi.sonra hatirladim ki sabah ac karnina sut icmistim :) ay oyle miyim ay boyle miyim. Ordan atlamayayim suraya uzanmayayim. Ust raflara uzanmaktan cekiniyorum simdi.
Çok silik de çıkmamış ama belki yaklasiyordur devam et benceYaa bugün 32.Gün agrım da var yumurtlama belirtim de var ama bu hala silikBu ara çaba gosteriyorum yakaliycam yumurtlamayı ama yok...
Tavsiyen icin sagol canim benim dedigin gibi yapayim. Sifanin nereden gelecegi belli olmuyor. Allah yardimcimiz olsunZararlı bi ilaç değil zaten iyi yapmışsın. Doktorculuk oynuyoruz resmen :))) İshal bende bir ay sürdü canım. Mide bulantısı ve ishal birlikten oluyor. Şöyle yap. İlk 1 hafta yarım sabah yarım akşam. Vücut alışınca sabah akşam 1 tablete geç. Doktorum bana öyle önerdi. Yoksa ilk etapta vücudu fena çarpıyor. Belki bende 3 Aydan sonra işe yarar :)) Dilerim sende hemen yarasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?