- 29 Şubat 2016
- 31
- 91
QBoyum 164 kilom 58 klomeni denedim üc kere denedim birinde aşılama oldum ama tatlım o zaman kilom fazlaydi 73 kiloydum simdi yeni versim kilomu bidaha baslycam aslamayasuan kaç kılosun pekı cnm boy kaç senın?klomen falan denedınmı sen hıc?
Gözlerim dolu dolu okudum
Allah'ın mucizesinden Ümit kesilMez bunu biliyoruz ama
Böyle hikayeler daha da umudu arttırıyor
Bende 3 cm'lik büyümeyen küçülmeyen Bi kist var Dr lar her kadında olan zararsız bişey oldugunu söyledi derken esimde morfoloji %2 çıktı ve varikosel ama diğer değerleri iyi
İnşallah bize de nasip olur
Bu arada benim
1 tane oğlum var ona kardeş istiyoruz
Ay nekadar guzel bi hikaye olmus cnm yaa.bende pkoyum.ben ilac icmesem adet olmam.esim normal degerlerde.Rabbim sana nasib etmis ins bizede eder.duanda unutma bizleri.yani evlat hasretiyle yanip tutusanlari.Rabbim verecekse doktor hastalik dinlemez.onlar sadece vesile olabilir.
Canım bu süreçte çok sorguladım kendimi zaten hastalığımın ergenliğimden beri farkında olduğum için içimde her zaman çocuk sahibi olamama korkusu vardı. Ama işte Allah nasip ederse olur. Herşeyin hayırlısı.çok şaşırdım ya. sonucu böyle beklemiyodum aşılamalar tüpler gelcek diye bekliyorum. gerçekten mucize bu. sağlıkla kucağınada alırsın inşallah. bizdede varikosel var şuanda 3. aşılama için iğnlereimi yapıyorum
Merhaba cnm dedigim gibi ben sogan kürü yaptım bide kilo verdm ne kadar cok kiloluysan yumurtan o kadar gec catlyor bizdeki yumrtalar tembel biraz sendede yumurta catlamyrdur ondn dolayı adet olamyrsndrZaten cocuk düsünüyorsan doktor ona göre yumurta uyarıcı ilaclara başlar.
Biraz zor oldu ama yinede verdim ben öğünlerimi çogalttm sabah kesin bi haslanms yumurta yiyordum.Ekmek cok az yiyordum aksam hic yemiyordum ekmek ara öğünlerde meyve yiyordum maden suyu iciyordum yemeklerden sonra keten tohumu yağı kullandım uemeklerden önce bir tatlı kaşığı bol suyla içtim.aksam çok az yemek yiyordum ama asla ekmek princ pilavı makarna yemiyordum.Gece aç yatyrdm.Bide bol su iciyordum.
Keciboynuzuna bu ay basladm bakalm ins faydası olur çok caresiz kaldım ne yapcagmı bilemyrm tek umudum bunlar ve Rabbim kaldı yengrm bu sogan kürünü yaptgı ay hamile kaldı pko vardı ondada ama ben şükür atlattm.Tek esm kaldı ins oda hallolur.Duanda eksik etme bizide ins.Rabbim saglkla kucagna almayı nasip etsn ins.Benim boyum 1.70 kilom 62-72 arasında seyreder hep. Çok kolay kilo alırım. Hiç pilav ekmek makarna yemem ama metabolizma çok yavaş. Kilo çok önemli gerçekten ne zaman kilo versem daha sağlıklı hissettim ama reglimin düzenlenmesi konusunda hiç bir etkisi de olmadı. Sebebnii bilmiyorumBr dönem diyetişsyene gittim fazla kilolar karın bölgesinde yumurtalıklara rahime baskı yapıyor. hormonları etkiliyor dedi ama kendi kendime regl olmam neredeyse 2 3 senedir mümkün değil.
Keciboynuzuna bu ay basladm bakalm ins faydası olur çok caresiz kaldım ne yapcagmı bilemyrm tek umudum bunlar ve Rabbim kaldı yengrm bu sogan kürünü yaptgı ay hamile kaldı pko vardı ondada ama ben şükür atlattm.Tek esm kaldı ins oda hallolur.Duanda eksik etme bizide ins.Rabbim saglkla kucagna almayı nasip etsn ins.
Kesinlikle sana katılıyorum canım. Allah istiyorsa oluyor. Dotorların moral bozucu negatif konuşmalarını kulak ardı etemiz lazım.
Bugün sabahtan beri ağlıyordum, yazdıklarınız hem ağlattı hem umut oldu. Yeni üye oldum fakat uzun süredir takip ediyorum bu siteyi. 4 yıllık evliyim. 28 yaşındayım. 3 senedir çocuk istiyoruz. Eşim Varikosel ameliyatı oldu. Sayı ve hareketlilik iyi ama norm. Morf. %0..
Benim değerlerim iyi. Hsg vs tüm tahlillerim hazır. Yarın tedaviye başlamak için gideceğim. AdetleriM düzenliyi ve bu ay ilk kez 5 gün gecikti. Dün gece heyecandan uyuyamadık eşimle. Bugün test yaptırıp müjde bekleyen ailelerimize söyleyecektik. Ama saat 10 da hasta oldum. İş yerinde geçtim soyunma odasına hüngür hüngür ağladım. Hala kendime gelmiş değilim. Rabbim e şükür eşim en büyük destekçim.. umutlanmak ve böyle olması o kadar tuhaf ki.. Acaba üzerine mi adet görüyorum bile diyorum saf saf. Yarın ola Hayrola. .
İnşaallah biz de sizin gibi hamilesin haberini alırız. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Yavrularımızla sevdiklerimizle güzel sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin.
Umut oldunuz, sağolun..
merhaba bende pko hastasıyım. aşılamalar tedaviler bir sonuç vermedi hatta son 5 aydır ilaçlarla bile hiç yumurtam büyümüyor vardiyalı çalışıyorum ve annemin ısrarlarıyla geçen ay soğan kürü yaptım 3 vardiya çalışıyorum gece vardiyasında başladım sabah gelince içip yatıyordum gecede içip gidiyordum işe 15:30-23:30 vardiyasındada devam ettim sabah kalkınca gece de gelince. sonrasında aşırı kanamam oldu yumurtalıklarımda ağrılar falan neyse adet bitti ben yine soğan kürüne başladım bu ayda doktora gittim kontrole rahim gayet güzel dedi ilaca başladık ve 1yumurtam büyüdü hemen aşılama yaptı şimdi sabırsızlıkla bekliyoruz. soğan kürünü dene bence 5 ay sonra ilk yumurtam bir etkisi vardır diye düşünüyorum :)Tebrikler canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Ben de pkoluyum ve 36 yaşımdayım. 2,5 yıldır kimyasal bile olsa gebelik yok. İnsanlar artık ya hiç çocuğun olmazsa kısmına kendimi hazırlamamı falan tavsiye ediyorlar galiba bende usandım. İşimden dolayı Kasım-Aralık ayına kadar hiç bir doktor veya tedavi faaliyetinde bulunamayacağım. Zaten buradaki imkanlarla anca 6cm kist oluşturdular yumurtalıklarımda. Soğan kürü yapacağım onu da nasıl yapacaksam düzenli olarak (vardiyalı çalışıyorum).
Bir gün bende şuraya hamileyim her şeye rağmen yazmak istiyorum :))
Canım pko kaybolmasiyla lekelenmenin alakası mi var yani bende 4 aydır falan adetimden önce 1 hafta falan kahverengi lekelenme oluyordu bu ay adetim 35 gün gecikti ama 12 gün kadar lekelenme oldu hem de pıhtı seklinde ve sonra hix olmadigim şekilde adetim söküldü çok yoğun oldu hiç ağrım olmadı ama çok yoğun geldi aceba benim de kistler mi gitti ki ay inşallah yaBu kiloları vermeye baslaynca bide o ay soğan kürü yapyrdm ondan sonra düzeldi. Ama en büyük faydam kilo vermemdi eger o sogan kürü senin adet olmanı sagladysa bilki bu kilo sorunun bitincede ins düzene girer.Ben bide kahverengi akıntim cok oldu zayfladjtan sonra bu ayda gittigm de doktor hic kistin kalmams yani polikistik görünüm kaybolms dedi.
İnsallah tatlm sennde gitmistir.Evet o kahverengi akntdan sonra polikistik görünüm kaybolmus dedi doktor.Canım pko kaybolmasiyla lekelenmenin alakası mi var yani bende 4 aydır falan adetimden önce 1 hafta falan kahverengi lekelenme oluyordu bu ay adetim 35 gün gecikti ama 12 gün kadar lekelenme oldu hem de pıhtı seklinde ve sonra hix olmadigim şekilde adetim söküldü çok yoğun oldu hiç ağrım olmadı ama çok yoğun geldi aceba benim de kistler mi gitti ki ay inşallah ya
İnşallah canım umutlandim bakalım bu ay inşallah olurİnsallah tatlm sennde gitmistir.Evet o kahverengi akntdan sonra polikistik görünüm kaybolmus dedi doktor.
Insallah cnm umudunu sakn kaybetme Allaha yönel sadece bn gecen ay sadece salati tefrici okudm ve adyamn vekilinden tövbe aldm Allahma bin şükür o ay hamile kaldmİnşallah canım umutlandim bakalım bu ay inşallah olur