Pko ve normal morfoloji=0 dan gebeliğe uzanan hikayemiz!!!!

Slm cnm bende 3bucuk yillik evliyim.bende adet olamiyorum cnm.nasil atlattin pkoyu ?
Merhaba cnm dedigim gibi ben sogan kürü yaptım bide kilo verdm ne kadar cok kiloluysan yumurtan o kadar gec catlyor bizdeki yumrtalar tembel biraz sendede yumurta catlamyrdur ondn dolayı adet olamyrsndrZaten cocuk düsünüyorsan doktor ona göre yumurta uyarıcı ilaclara başlar.

72 kiloyum cnm boy 1.65.sogan suyu bende ictim gunde bikere 3 ay hemde.2 ay getirdi adeti 3.ay gene yok.zaten yarin tarlusal icmeye bslicam.sorada 2.asilama olcak nasipse ignelerle

72 kiloyum cnm boy 1.65.sogan suyu bende ictim gunde bikere 3 ay hemde.2 ay getirdi adeti 3.ay gene yok.zaten yarin tarlusal icmeye bslicam.sorada 2.asilama olcak nasipse ignelerle
Canm bende senle aynı kilodaydm kilo verdim 58 kiloya düstm simdi şükür normal adetim

Tabi üc ay dört ay adet olmuyordum.Ilac alyrdum adet olmak için.

Daha iki hafta önce gittim.Şükür ki oda iyi çıktı yumurtlamamın oldugunu söylediler.Zaten biz pko hastalarnda kilo aldımı direk yumurtalarda yağ bağlarms.Ve gec çatlarms yada büyümezmis

Bu kiloları vermeye baslaynca bide o ay soğan kürü yapyrdm ondan sonra düzeldi. Ama en büyük faydam kilo vermemdi eger o sogan kürü senin adet olmanı sagladysa bilki bu kilo sorunun bitincede ins düzene girer.Ben bide kahverengi akıntim cok oldu zayfladjtan sonra bu ayda gittigm de doktor hic kistin kalmams yani polikistik görünüm kaybolms dedi.

Ayyu ne guzel yaaa.ama ben kilo weremiomki cnm.sen naptin nasil werdin?neler yaptin.??

Ayyu ne guzel yaaa.ama ben kilo weremiomki cnm.sen naptin nasil werdin?neler yaptin.??
Biraz zor oldu ama yinede verdim ben öğünlerimi çogalttm sabah kesin bi haslanms yumurta yiyordum.Ekmek cok az yiyordum aksam hic yemiyordum ekmek ara öğünlerde meyve yiyordum maden suyu iciyordum yemeklerden sonra keten tohumu yağı kullandım uemeklerden önce bir tatlı kaşığı bol suyla içtim.aksam çok az yemek yiyordum ama asla ekmek princ pilavı makarna yemiyordum.Gece aç yatyrdm.Bide bol su iciyordum.

Çok ağladım...Sonuna kadar geldiğimde bir rahatlık bir hüzün coktu üstüme... Bunca olumsuzluga rağmen Rabbim nasip etmiş Allahım onu size bagislasin inşallah hayırlı sağlıklı evlat eylesin. Kim bilir nasıl da güzel bir duygudur Rabbim isteyen bekleyen herkese hayirlisindan sağlıklısından nasip eylesin inşallah bana da :'(

Ben de 4 yil 8 aylik evliyim hiç korunmadik ben de ne kist var ne piko ne de yumurta tembelliği eşimin morfolojisi %4 fakat sperm sayısı iyi şimdiye kadar hiç gebe kalmadim. İlacşiz ignesiz büyüyüp catliyo yumurtam, düzenli adette goruyorum hormonlarım da gayet güzel. Neden olmadığını tanımlamadilar bunca senedir. 20 kusur doktor değiştirdim deneme tahtası gibi en küçük tedaviden aşılamaya kadar denediler hiç birinden olumlu sonuç almadik, ne yapacagimi hangi kur hangi ilaç hangi dua bana iyi gelecek hiç bilmiyorum. Çok caresizim içime sigdiramiyorum yavrumun yokluğunu, hasretini gizlemeye. Hic gücüm kalmadı ne duysam ne gorsem oturur sessizce agliyorum. Tekrar rahim filmi tekrar aşılama gorunuyor. Rabbim kimseyi aratmasin kimseyi ne yokluğuyla ne de acısıyla sinamasin insallah. (Amin)

Son düzenleme:
Amin ins seni gayet iyi anlyorum o kadar zor oluyor insan çaresizlikten adım atacak hali kalmıyor Rabbim daha zamanını ayarlamadı demekki bizim imtohanımızda bundan ben bu ay 41 adet yasin ve meryem suresine salatı tefriciye ve cuma günleri sela ile ezan arasında taha suresine baslyacam bir hocam demisti bunları denemedysen tavsiye ederm

41 adet yasini okuttum duasini kabede ettiler 5 tane kuran hatm edip Duasını kabede ettiler benim için. Meryem suresinin ilk yaprağını ilişkiden önce okuyun dediler düzenli değil ama okudum Salâtı tefriciye düzenli olarak okumadim. Cok sagol Okurum ama. Allahım senin de duani kabul buyursun inşallah ♥ hayirlisini bekliyoruz hayirlisini diliyoruz. Nasip...

biz güzel bir imtihandıyız kardeşim her çaresizlgnde inna lillahi ve inna ileyhi raciun deki sabrmz ahretimizi kurtarsn.Sabır zor ama ins bizlere meyvesi tatlı olacak

Ben denedim bunlari yapmayi ama ypamadim cnm.psikolojim bozulcakti walla.ac uyumayi bigun yaptimdaaa ayy saftim kaydi walla.nasi vercem blmiom

Ben denedim bunlari yapmayi ama ypamadim cnm.psikolojim bozulcakti walla.ac uyumayi bigun yaptimdaaa ayy saftim kaydi walla.nasi vercem blmiom
Bana sen veemezsn dediler kaç aylık diye soran oluyrdu benim direk karnda oluyrdu kilo ama sonnda azmettm kızken giydgm kıyafetleri aynada denemeye calsrdm bnun icine girecem ben tekrar ya diye diye vetdim şükür simdi bidaha almaya korkuyorum ya

Sakin alma cnm dikkat et.cok kolay aliniyor.benimde ole sadece gobegim war

Sorma tatlm ya bu aralar yemeyi abartmstm biraz bide üstne esim asure diye tutturdu bnde ona yaptm ee bende cok severm yeme konsnda baya abartmsm simdi vicdan azabi yapyr resmen bende ins almam geri kiloları diye

suan kaç kılosun pekı cnm boy kaç senın?klomen falan denedınmı sen hıc?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…