- Konu Sahibi Merveturann
-
Kaçıncı haftadasin 7.hafta yada 8 de duyuluyor kalp atışıMerhaba hamilelik ulturason görüntümü atsam bakabilir misiniz bende de polikistik över var kalp atışını duyamadık
5 haftalık değil dijital gebelik testi 1 yada 2 hafta çıktı kanama varken yaptım negatifti adetten 3 gün önce yaptım yine negatifti dün pozitifi gördüm çok şükür küçük olduğu için silik cikiyomus5 haftalık bir gebelik için bu çizgi çok ama çok silik. Düşük durumunuzda var acik doktora gitmeniz gerekiyor. Hangi ülke orası belki düşüğün önüne geçilirdi insan canı bu kadar değersiz mi ya
Canım polikistik över olduğum için net bi hafta belli değil ilk hafta kese var bebek yoktu 2. Hafta embriyo oluşmuş kalp atışı yoktu 6 haftalık olabileceğini söyledi embriyoya göre 10 gün sonra tekrar gittim kalp atışı olmadıgını saglıksıx gebelik göründüğünü kürtaj olman gerektiğini söyledi eşimde başka bi doktora görünmek gerektiğini düşünüyor tek doktora tabi kalmayıp herhangi bi kanamam yok içerde de kanama alanı yok beklemeli miyim acabaKaçıncı haftadasin 7.hafta yada 8 de duyuluyor kalp atışı
Bence başka doktora gozukun ablamda kanama vardı bebek yok keseyi alalım dediler ertesi günü farklı doktora gitti bebek ve kalp atışını duydu 7 8 hafta arası duydu kalp atışını doktor ultrasonunda kaç haftalık olduğu gözüküyor mu ne diyor doktorCanım polikistik över olduğum için net bi hafta belli değil ilk hafta kese var bebek yoktu 2. Hafta embriyo oluşmuş kalp atışı yoktu 6 haftalık olabileceğini söyledi embriyoya göre 10 gün sonra tekrar gittim kalp atışı olmadıgını saglıksıx gebelik göründüğünü kürtaj olman gerektiğini söyledi eşimde başka bi doktora görünmek gerektiğini düşünüyor tek doktora tabi kalmayıp herhangi bi kanamam yok içerde de kanama alanı yok beklemeli miyim acaba
Canım ilk hafta boş gebelikten şüphelendi bi hafta sonra gittim embriyo oluşmuş embriyo oluşumuna göre 6 haftalık dedi embriyoyla kese uyumlu kalp atışı yok sonra ki seferde de kalp atışı olmazsa kürtaj dedi bugün 10. Gün oldu gittim kalp atışı yok embriyo beslenme kesesi yolk var ama kalp atışı olmadığı için kürtaj önerdi herhangi kanama alanım mevcut değil ne içerde ne dışardaBence başka doktora gozukun ablamda kanama vardı bebek yok keseyi alalım dediler ertesi günü farklı doktora gitti bebek ve kalp atışını duydu 7 8 hafta arası duydu kalp atışını doktor ultrasonunda kaç haftalık olduğu gözüküyor mu ne diyor doktor
Doktora gittiniz mi sizi çok merak ediyordum umarım bebeğiniz iyidir5 haftalık değil dijital gebelik testi 1 yada 2 hafta çıktı kanama varken yaptım negatifti adetten 3 gün önce yaptım yine negatifti dün pozitifi gördüm çok şükür küçük olduğu için silik cikiyomus
2 haftalık gözüküyor kanamam durdu 2 günde sadece kan pıhtısı geldi düşük değil adetin 7.gunu dijitaldr gebelik testi gördüm adetten önce dijital gebelik testini yapmıştım negatifti sanırım üstüne görme olayını yasadimDoktora gittiniz mi sizi çok merak ediyordum umarım bebeğiniz iyidir
Bende de pcos var ve gebe kalmanın zor olduğunu ve kalıncada onu kaybetmenin büyük bir acı olduğunu anlayabilirim ben hiç düşük yapmadım ama çok şükür. Benim ilk gebeliğim 5 sene önceydi kızımın kalp atışı 8. Haftada görünmüştü şuan doğdu ve çok sağlıklı çok iyiyiz. Bu sefer yine hamileyim 7 haftalık. 5+6 da keseyide, bebeğide, kalp atışınıda duydum şükürler olsun. Aslında beden aynı beden ama her hamilelik farklı işte kimisinde geç ortaya çıkıyor kiminde erken. Başka bi doktora gitmeden asla bebeğinize zarar vermeyin. Eğer ikinci doktorda aynu şeyi diyorsa en azından şüphe duymadan hareket edersiniz. Çok geçmiş olsunCanım ilk hafta boş gebelikten şüphelendi bi hafta sonra gittim embriyo oluşmuş embriyo oluşumuna göre 6 haftalık dedi embriyoyla kese uyumlu kalp atışı yok sonra ki seferde de kalp atışı olmazsa kürtaj dedi bugün 10. Gün oldu gittim kalp atışı yok embriyo beslenme kesesi yolk var ama kalp atışı olmadığı için kürtaj önerdi herhangi kanama alanım mevcut değil ne içerde ne dışarda
Bebeğiniz mi iki haftalık2 haftalık gözüküyor kanamam durdu 2 günde sadece kan pıhtısı geldi düşük değil adetin 7.gunu dijitaldr gebelik testi gördüm adetten önce dijital gebelik testini yapmıştım negatifti sanırım üstüne görme olayını yasadim
Evet dijitale göre 2 haftalık doktor keseyi gördüm dedi ama doğru dürüst ilgilenmedi kanama 2.gunu bitti sadece kan pıhtısı geldi sanırım içimde kalan kan temizlendiBebeğiniz mi iki haftalık
İnşallah öyledir hayırlısıyla güzel haberler alınEvet dijitale göre 2 haftalık doktor keseyi gördüm dedi ama doğru dürüst ilgilenmedi kanama 2.gunu bitti sadece kan pıhtısı geldi sanırım içimde kalan kan temizlendi
Canım Allah’a şükür benimde 6 yaşında bi oğlum var Allah can sağlığı versin 2 ci çocuk çok istedim Allah’ta biliyor nasipte ne varsa o 2. Ci doktorda baktıktan sonra hayırlısı neyse o olsun çok sevindim senin adına Allah evlatlarını sana bağışlasın rabbim nerde kim varsa kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBende de pcos var ve gebe kalmanın zor olduğunu ve kalıncada onu kaybetmenin büyük bir acı olduğunu anlayabilirim ben hiç düşük yapmadım ama çok şükür. Benim ilk gebeliğim 5 sene önceydi kızımın kalp atışı 8. Haftada görünmüştü şuan doğdu ve çok sağlıklı çok iyiyiz. Bu sefer yine hamileyim 7 haftalık. 5+6 da keseyide, bebeğide, kalp atışınıda duydum şükürler olsun. Aslında beden aynı beden ama her hamilelik farklı işte kimisinde geç ortaya çıkıyor kiminde erken. Başka bi doktora gitmeden asla bebeğinize zarar vermeyin. Eğer ikinci doktorda aynu şeyi diyorsa en azından şüphe duymadan hareket edersiniz. Çok geçmiş olsun
Amin çok teşekkür ederim. İkinciye gebe kalmak istiyor kalamıyor musunuzCanım Allah’a şükür benimde 6 yaşında bi oğlum var Allah can sağlığı versin 2 ci çocuk çok istedim Allah’ta biliyor nasipte ne varsa o 2. Ci doktorda baktıktan sonra hayırlısı neyse o olsun çok sevindim senin adına Allah evlatlarını sana bağışlasın rabbim nerde kim varsa kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bakın şuan sağlıklı ilerleyen bir gebelik dolu kese görüntüsü ben şuan 6+3 günlüğüm. Sizi asla üzmek istemem ama bi sorun var gibi duruyor başka doktora danışın geciktirmeyin gebelik zehirlenmesi yaşamayınCanım polikistik över olduğum için net bi hafta belli değil ilk hafta kese var bebek yoktu 2. Hafta embriyo oluşmuş kalp atışı yoktu 6 haftalık olabileceğini söyledi embriyoya göre 10 gün sonra tekrar gittim kalp atışı olmadıgını saglıksıx gebelik göründüğünü kürtaj olman gerektiğini söyledi eşimde başka bi doktora görünmek gerektiğini düşünüyor tek doktora tabi kalmayıp herhangi bi kanamam yok içerde de kanama alanı yok beklemeli miyim acaba
Maşallah canım 2. Ye hamile kaldım işte hiç beklenmedik bi anda normalde polikistik överim tedavi olmuştum ilk oglumda 2. Kendiliğinden oldu ama nasip neyse o üzüldüm ama Allah’ın vardır bildiği Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkeseBakın şuan sağlıklı ilerleyen bir gebelik dolu kese görüntüsü ben şuan 6+3 günlüğüm. Sizi asla üzmek istemem ama bi sorun var gibi duruyor başka doktora danışın geciktirmeyin gebelik zehirlenmesi yaşamayın
Amin inşallahMaşallah canım 2. Ye hamile kaldım işte hiç beklenmedik bi anda normalde polikistik överim tedavi olmuştum ilk oglumda 2. Kendiliğinden oldu ama nasip neyse o üzüldüm ama Allah’ın vardır bildiği Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese
Sağol canım bugün başka doktora gittim geç döllenme olduğunu haftasının yeni 6 haftalık olduğunu bi hafta daha beklememi söylediAmin inşallahdoktorlar banada asla olmaz tüp bebek bile zor diyorlardı ama Allah nasip edince oluyor. Umudu kesmemek lazım Allah sizin evladınıza bi kardeş nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?