- 2 Temmuz 2019
- 464
- 551
- 103
- Konu Sahibi Merveturann
-
Elbette vardırrrrrMerhaba bende polikistik over var ama hormanlarım gayet düzgün çıkmıştı. Bir kızım var ondan sonra çok kilo almıştım ve hamile kalmam zor deniyordu. Bu gün test yaptım idrar pozitif çıktı. Beta hch baktırdım değerim 10.000 çıktı. Pko olup gebe kalan varmı
Hayırlı olsun. Beta baya yüksek çıkmış. Zaten doktora gitseniz bebek görünür. O yüzden tekrar tekrar kan verip kendinizi boşuna deldirmeyin. İlk olarak muayene olun. Hayırlı olsun tekrardanMerhaba bende polikistik over var ama hormanlarım gayet düzgün çıkmıştı. Bir kızım var ondan sonra çok kilo almıştım ve hamile kalmam zor deniyordu. Bu gün test yaptım idrar pozitif çıktı. Beta hch baktırdım değerim 10.000 çıktı. Pko olup gebe kalan varmı
Çok teşekkür ederim bi kaç konu okudum moralim bozuldu sağlıksız gebelik diye korku sardı beniElbette vardırrrrrşimdiden hayırlı olsun umarım misss gibi bir gebelik geçirirsiniz
Allah sağlıklı ömürler versin çocuklarınıza,Hayırlı olsun. Beta baya yüksek çıkmış. Zaten doktora gitseniz bebek görünür. O yüzden tekrar tekrar kan verip kendinizi boşuna deldirmeyin. İlk olarak muayene olun. Hayırlı olsun tekrardan
Pkosum. İkiz çocuklarım var bu arada.Sıkıntı olmaz Allah ın izniyle. Sağlıkla kavuşun
Her insan her gebelik aynı olmuyor, milyonlarca insan var pcoslu sağlıklı bebekler dünyaya getiren :) edişelenmeyin ve bence buralar da fazla okumayın insanın gerçekten kafası karışıyor ve strese giriyor. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsınÇok teşekkür ederim bi kaç konu okudum moralim bozuldu sağlıksız gebelik diye korku sardı beni
Hayır hiç canınızı sıkmayin. Pkos olup çocuk doğuran çok insan var. Randevunuzu gidin bebeğiniz sağlıklı mı değil mi öğrenin. Son adet tarihiniz ne zamandi ? Muhtemelen bebegi bile göreceksiniz usg de.Allah sağlıklı ömürler versin çocuklarınıza,bi kaç konu okudum pko ve gebelik ile alakalı korktum biraz. Pazartesiye randevum var
Amin inşallah çok teşekkür ederimHer insan her gebelik aynı olmuyor, milyonlarca insan var pcoslu sağlıklı bebekler dünyaya getiren :) edişelenmeyin ve bence buralar da fazla okumayın insanın gerçekten kafası karışıyor ve strese giriyor. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
5 sene olmuş ilk gebelik gibi heyecan vericidir eminim :)Amin inşallah çok teşekkür ederimİkinci gebeliğim ama çok heyecanlıyım kızım 5 yaşında
Aralık başı olması lazım emin değilimHayır hiç canınızı sıkmayin. Pkos olup çocuk doğuran çok insan var. Randevunuzu gidin bebeğiniz sağlıklı mı değil mi öğrenin. Son adet tarihiniz ne zamandi ? Muhtemelen bebegi bile göreceksiniz usg de.
Hayırlı olsun nasıl hamile kaldin yada kendilinden mı olduMerhaba bende polikistik over var ama hormanlarım gayet düzgün çıkmıştı. Bir kızım var ondan sonra çok kilo almıştım ve hamile kalmam zor deniyordu. Bu gün test yaptım idrar pozitif çıktı. Beta hch baktırdım değerim 10.000 çıktı. Pko olup gebe kalan varmı
Hayırlı olsun tekrardan. İnşallah sağlıklıdir. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınızAralık başı olması lazım emin değilimpkodan dolayı adetlerim hep düzensiz, genelde iki ayda bir olurum o yüzden çok gün tutmam aklımda. Zaten yüksek ihtimal gebe değilim diye düşündüm ama süpriz oldu. Kızım 5 yaşında çok heyecanlıyım
Evet eşimle korunmuyorduk zaten hiç son 1 senedir kendiliğinden olduHayırlı olsun nasıl hamile kaldin yada kendilinden mı oldu
Anladım hayırlı olsunEvet eşimle korunmuyorduk zaten hiç son 1 senedir kendiliğinden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?