• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko sendromu hakkında bilgililer bi bakınnn

tubiş ve tatlı cadı bende rüyamda yumurta pişiriyordum sonra kendiliğimden hamileyim diye sevindim o günde doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ama bilmiyorum nedir haftaya p.tesi belli olacak ne zor iş

aslına bakarsan bebek isteyen kadınlar için yani bizler için bu tür rüyalar çok normal çünkü bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz bak yumurtalar çatlamış sen çalışmalara devam et özellikle sabah erken saatte daha ii oluyormuş spermler daha kuvvetliymiş...hayırlı haber verirsin umarımm

ama şimdiye kadar hiç böyle rüya görmedim hatta her seferinde adet olacağımı görüp ağlıyordum ama dediğin gibi etkilenmiş alabalirim

demekki şimdi düzenli yumurtladın bu kasık ağrısı ve sümüksü akıntı yumurladığını gösterir...şuan sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullandım önümüzdeki hafta neye başlayacağız bilmiyorumzaten tedavideki ilk ayım 2.ay klomen kist yaptı bişey yapamadık hayılısı bakalım......sen tedavi oluyormusun?

canım ben pko luyum.ama sadece adet düzensizliğim var hormonlar falan.şuan sadece glukofen kullanıyorum.yumurtlama tembelliği var onu hareketlendirmeye çalışıyoruz.aslında geçen ay yumurtam oluştu ama erkenden çatlayıverdi kendisi bişey olamadı malesef.naniknanik birkaç ay daha deniycez böyle,benim eşimde dr.ondan sonra hala olmassa aynı aşamaya bende geçicem.yumurtlama dönemim belli olmadığı için ölle gidiyoruz bakalım ne olucak.

tubiş ve tatlı cadı bende rüyamda yumurta pişiriyordum sonra kendiliğimden hamileyim diye sevindim o günde doktora gittim yumurtan çatlamış dedi ama bilmiyorum nedir haftaya p.tesi belli olacak ne zor iş

canım ne güzel bak çatlamış yumurtan.inşallah hayırlı haberler verirsin ama stres yapmadan sakin sakin..sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak..

o yüzden ben hiç konuyu aömamaya çalışıyorum evde.benim işim dahada zor biliyomusunuz.eşim dr olduğu için benim söylediklerim ona komik ve anlamsız deliyo.onlar bu konuya çok daha basit ve duyguları katmadan düşünüyorlar.o yüzden hissettiklerimi onunla paylaşamıyorum.

o yüzden ben hiç konuyu aömamaya çalışıyorum evde.benim işim dahada zor biliyomusunuz.eşim dr olduğu için benim söylediklerim ona komik ve anlamsız deliyo.onlar bu konuya çok daha basit ve duyguları katmadan düşünüyorlar.o yüzden hissettiklerimi onunla paylaşamıyorum.

eşin ne dr u cnm ya aslında eşin bi dr olarak sana daha çok destek olmalı takma kafana güzelim paylaşmak istediğin bişey olursa biz herzaman burdayız...amannnn aslında eşinin dr olmasıyla alakası yok bu şekilde davranan çok kişi var sağlam adam numaraları sen üzülme kızlar ben açlıkdan ölücen biraz sonra görüşürüz yemek yiyeyim bari öptüm siziiiiiiiii:1hug:

nermin yaavv nasıl verdin maşallah 10 kilo sende mi şeker hapı kullandın. benim iştahımı çok kapattı şuan 67 kiloyum boyum 1,68 ve 60 kiloya düşmek istiyorum.

slm kızlar banada dokturum antidiyabetik ilaç verdi ama beni mahvetti 2 gün içebildim ve bırakmak zorunda kaldım diyet yaparak zayıflamaya çalışıyorum:((

antibiyotik ne alaka yaa zayıflamak için mi valla ben bu glukofenle tam 3,5 kilo verdim bir ayda halada vermeye devam ediyorum çünkü iştahım çok kapandı

slm kızlar ben de pkoluyum bu sene ikinci gonal-f tedavisile yumurtalarımı büyüttük ilk aşılama da hamile kaldım ikizlerdi hemde , ama tam 15 gün önce çok kötü bi olay yaşadım ve bebeklerimi kaybettim. 18 haftalıktım bi sabah birden suyum geldi ve hastaneye yattım suyu gelen bebeğim düştü rahim attı diğeri ise en çokta beni üzen oydu hiç bi sorunu olmamasına rağmen enfeksiyon riskine karşı rahimimi kaybedebileceğim söz konusu olunca sonlandırıldı suni sancıla normal doğum yaptım inanın çok zor bi karardı.Elimden hiç bişi gelmedi kızlar :çok üzgünüm:
sölemek istediğim rahat olun hamile kalacaksınız hersey hamile kalınca bitmio imtihanımız devam edio ve daha büyük acılar yaşıyorsunuz . Rabbim kimseye yaşatmasın böle acıları allahtan hayırlısını dilemekten başka bişi gelmio elimizden nasip,
sorulanrınz varsa yardımcı olabilirm ...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm kızlar ben de pkoluyum bu sene ikinci gonal-f tedavisile yumurtalarımı büyüttük ilk aşılama da hamile kaldım ikizlerdi hemde , ama tam 15 gün önce çok kötü bi olay yaşadım ve bebeklerimi kaybettim. 18 haftalıktım bi sabah birden suyum geldi ve hastaneye yattım suyu gelen bebeğim düştü rahim attı diğeri ise en çokta beni üzen oydu hiç bi sorunu olmamasına rağmen enfeksiyon riskine karşı rahimimi kaybedebileceğim söz konusu olunca sonlandırıldı suni sancıla normal doğum yaptım inanın çok zor bi karardı.Elimden hiç bişi gelmedi kızlar :çok üzgünüm:
sölemek istediğim rahat olun hamile kalacaksınız hersey hamile kalınca bitmio imtihanımız devam edio ve daha büyük acılar yaşıyorsunuz . Rabbim kimseye yaşatmasın böle acıları allahtan hayırlısını dilemekten başka bişi gelmio elimizden nasip,

canımm çok geçmiş olsun inanılmaz üzüldümÇok zor biliyorum ama güçlü olmak zorundasın.Bozma moralini hepimiz Allahın izniyle alıcaz bebişleri kucağımıza

canım gerçekten çok üzüldüm.allah bir daha yaşatmasın ne diyim..:a015:

Back