• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko sendromu hakkında bilgililer bi bakınnn

tedav,ye beşlamak için ancak bir ay beliyebilirim
çünkü sabırsızlanıyorum ve de dr umu değiştirmeyi düşünüyorum
eski drum çok iyiidi niye gitti yawwwwwwwwww

selam herkese bende iki ay önce pko olduğumu öğrendim
sekiz ay önce başka bir dr a gitmiştim o böylre birşey demedi pkolu bir ultroson görüntüsüde yoktu
ama iki ay önce drum başka hastaneye geçince yeni bi dra gittim o pko oloduğumu söyledi ultrason görüntümde farklı çıktı
tabi şaşırdım üzüldüm moralim sıfır oldu
kendimi yargıladım
ama şimdi bu durumun üzerine gidip galip gelmem gerektiğini biliyorum
dr um çokda bişey anlatmıyor dört ay daha bekle sonra tedavi dedi
bense madem pko var ne bekliyorum diyorum umudunu kaybetme diyor

haklıda cnm umudunu kaybetme bi bildiği vardırki bekle diyo sabret belkide 4 ay içinde pko olmadığın anlaşılacak jeyyar

aminnnnnnnnn cnm bu dr undan memnun değilsen acilen yenisini bul dr una güvenmen tedavinin yarısı demek tatlım.......

1yıl 1 ay 20 gün :))))))) bizde başından beri istiyoruz bakalım kısmet 1 tane kürtajım 1 tane düşüğüm oldu bakalım şimdi ne olacak hayırlısı cnm........

bende aslında 1 yıl 2 gün :))))

:) allah nice yıllara eriştirsin ama dikkatsiz davranmam hamile olduğumu bilmeden içtiğim ilaçlar yüzünden aldırmak zorunda kaldım bu yüzden kendime çok kızıyorum bak şimdide olmuyo işte uğraşıyorum uğraşmadan olmuştu hemencik:(((((

Merhaba arkadaşlar, ben 16 yıllık PKOS hastasıyım. Durumum da oldukça kötüydü, 3 yıllık evliyim. Çocuğumuz olmuyordu, ve biz strese sokmuştuk kendimizi gereksiz yere. Gonaphene tedavisi gördüm iki ay, birinde iki diğerinde bir yumurta oluştu sadece...Olmayacak herhalde deyip sonrasında gitmedim doktora ve umursamadığım ay hamile kaldım:) Stres çok önemli demişti doktorum, gerçekten öyleymiş... Kafanıza fazla takmayın, oluruna bırakın biraz. Umarım sizler de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.

çok sevindim cnm allah analı babalı büyütsün sende pko li arkadaşlarımıza örnek ol...demekki pko olupda hamile kalan varmışşşşşş:))

Benim iki arkadasim PKO hastasiydi, ikisi de dogum yaptilar gecen sene:)) Doktorum beni saglam azarlamisti: " ne demekmis cocugum olmaz, alt tarafi PKO" demisti:))) Canınızı sıkmayın hiç.

valla tatlım bende pek bilgili olmadığım için bu konuyu açtım zaten bende pko yok ama belirtileri falan öğrenmek istiyorum hamile kalma şansı varmış ama yüzdesini bilmiyorum aslında herşey allahdan hayırlısı neyse o olsun güzelim....sende pko varmı?

evet ben pko luyum ve kafam çok karışık

arkadaşlar bende pko yum yazıyorum kimse cevep yazmıyor aşılama ve tüp bbekte oran dahamı yüksek cvppppppp

canım pko öyle bır hastalıkki herkesde farklı sonuc oluyor kımısı sadece ılacla hamiş kalıyor kımısı ılac kullanmadan veya kımıde ancak aşılama ve tüp bebekle tabıkı aşılama ve tüp bebekde şans daha fazla ben 3 ay klomen tarzı ılac kullandım olmadı sonra 1 aşılama denedım yıne olmadı bu ay tüp bebege başlıyorum bakalım hayırlısı

canım pko öyle bır hastalıkki herkesde farklı sonuc oluyor kımısı sadece ılacla hamiş kalıyor kımısı ılac kullanmadan veya kımıde ancak aşılama ve tüp bebekle tabıkı aşılama ve tüp bebekde şans daha fazla ben 3 ay klomen tarzı ılac kullandım olmadı sonra 1 aşılama denedım yıne olmadı bu ay tüp bebege başlıyorum bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun seherim umarım bu sefer mutlu son olur....nerimcim sen tedavi oldunmu dr un ne dedi önce ilaçlı aşılamalı tedavilerini yaptır olmazsa en son çare düşünürsün.... seherin dediği gibi drun zaten sana gereken tedaviyi verecektir tatlım...bu arada hepinize günaydın şekerler:enbuyukkk:

Back