• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko sendromu hakkında bilgililer bi bakınnn

kızlar bende pko rim.1 kızım var.onu doğurduktan sonra mı pko oldum bilmiyorum.adetim düzenli ama diğer bütün belirtiler var.1 sene tedavi gördüm .ilaçlara cvp vermiyosun dedi dr tedaviyi bitirdi.1 sene korunma hamile kalmazsan gel dedi.2 yıl oluyo bunu söyliyeli.daha yeni 2. bebek için çalışmalara başladım.bakalım olcak mı

hadi hayırlı olsun tatlım umarım başarılı olursun 2.kez rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin...a.s.

arkadaşlar bişi sorucam pko da ultrasonda mutlaka kistler devamlı var mı çünkü bende de seneler önce pkodan şüphelendiler ama sonra gittiğim zaman hormonlarım düzenliydi ultrasonda da bişi çıkmadı benim adetlerim düzensiz bi de tüylenme var onun dışında problemim yok acaba ben de de mi pko var

arkadaşlar bişi sorucam pko da ultrasonda mutlaka kistler devamlı var mı çünkü bende de seneler önce pkodan şüphelendiler ama sonra gittiğim zaman hormonlarım düzenliydi ultrasonda da bişi çıkmadı benim adetlerim düzensiz bi de tüylenme var onun dışında problemim yok acaba ben de de mi pko var

valla tatlım en baş belirtileri tüylenme adet gecikmesi pko liler 4-5 ay bazen regl olmuyorlarmış ve bazılarının gögsünden süt bile geliyormuş bence bi dr a git iyice muayene ol varsa hemen tedavi ettir...tedavisi doğum kontrol hapıymış sadece...şimdiden geçmiş olsuna.s.

kızlar adet görünce ruh haliniz nasıl oluyor ben üç dört gün kendime gelemiyorum ne kadar kendimi alıştırsamda buna engel olamıyorum galiba bunları aşmak için bir uzmandan destek falam almak gerekecek

kızlar adet görünce ruh haliniz nasıl oluyor ben üç dört gün kendime gelemiyorum ne kadar kendimi alıştırsamda buna engel olamıyorum galiba bunları aşmak için bir uzmandan destek falam almak gerekecek

ben rahatım o konuda yeni umut için gün sayıyorum sende takma regl olmanda sağlıklı hormonlara sahip olduğunu gösteriyo sevin bence....a.s.

selam hanımlar bende pko hastasıyım,5 aydır tedavi görüyorum ve bu ay hamile kaldım fakat daha hamileliğime sevinemeden 5 gün önce bebişimi kaybettim.çok üzgünüm......aranızda hamile kalıpta ilk aylarda düşük yapan varmı............yardımmmmmm edinnn

selam hanımlar bende pko hastasıyım,5 aydır tedavi görüyorum ve bu ay hamile kaldım fakat daha hamileliğime sevinemeden 5 gün önce bebişimi kaybettim.çok üzgünüm......aranızda hamile kalıpta ilk aylarda düşük yapan varmı............yardımmmmmm edinnn

çok üzüldüm cnm allahım bu mübarek günde bebek sahibi olmamızı nasip etsin hayırlısıyla valla pko li olup düşük yapan çok kişi duydum ama 2.hamilelikleri hemen ve kalıcı oluyormuş şansın yüksek yani üzme kendinii....a.s.

bende birşey sorabilirmiyim?dr bende pko luyum ama sadece adet düzensizliğim var,tüylenme yada hormon bozukluğum yok.sadece ultrasonda görülen küçük kistler.adet düzensizliğim olduğu için ne zaman yumurta oluştuğunu yada oluşup oluşmadığını bilemiyorum.nasıl takip edebilirim?yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürlerr..

arkadaşlar şuan 31 yaşındayım,ve kendimi bildim bileli pko hastasıyım.5 yıldır evliyim,tahmin ettiğiniz üzre çocuğumuz olmuyordu,yumurtalıklar hiçbir ilaca cevap vemedi.Tabiki çok üzülüyorduk ama umudumuzu hiç yitirmedik.Yıllardır bu formu da hep takip ederim ama hiç yazmamıştım.Bugün sizinle mutluluğumu paylaşmak için yazıyorum.Bir pko hastası olarak gebe kaldım:))Allahım isteyen hekese nasip etsin inşallah,bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı.ben aslanpençesi kürünü yaptım,sanırım Allahın izniyle onun faydası oldu.akşamları yemekten 2 saat sonra 10 dak.kaynanıp süzüp içtim.Tam 30 gün yaptım ve o ay hamile kaldım.Gerçekten işe yaradı.Küre başlamadan önce de Afyon kaplıcalarında bir hafta kalmıştık,kaplıcadan döndükten sonra ilk defa kendiliğinden regl olmuştum.ondan sonra da bu kürü uyguladım ve sonuç pozitif:)pko olan hanımlar,kaplıcaların ve bitkisel kürlerin faydası kesinlikle oluyor.Allahın izniyle denemenizi tavsiye ederim.Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah...

Back