- Konu Sahibi tatli.cadi
-
ben geldiğim de kimse olmuyor tavsiye edeceğiniz doktor var mı
bende pkolulardanım 2 yıllık evliyim 1,5 yıldır bununla ugraşıyıorum bebk olmuyor. ilk önce yumurta takibi yapıldı klomenle yumurtalar ya hiç oluşmadı yada büyümedi. sonra iğnelerle aşılama yapıldı. oluşan 5 yumurta büyümedidr. git tüp bebek yapttır dedi. ee bizim şuan hem yaşadığımız şehir açısından hemde maddi acıdan imkanımız yoktu dr. değiştirdim bende. yeni dr.um ilk yaptığı iş glukofen (şeker hapı) vermek oldu. bir ay boyunca kullandım ve tam zamanında adet oldum bu ay ayrıca yaklaşık 4 kilo verdim. kilo çok önemli pko da kilo verdikçe yumurtalar daha iyi cevap veriyormuş ilaçlara. şimdi ben bu ay yeniden günde 3 tane klomen kullancağım inş. glukofenle birlikte yumurta oluşur.
canım yaa çok sevindim inşallah bu sefer tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olursun rabbim isteyen herkese versinn.......
hayırlısı olsun seherim umarım bu sefer mutlu son olur....nerimcim sen tedavi oldunmu dr un ne dedi önce ilaçlı aşılamalı tedavilerini yaptır olmazsa en son çare düşünürsün.... Seherin dediği gibi drun zaten sana gereken tedaviyi verecektir tatlım...bu arada hepinize günaydın şekerler:enbuyukkk:
canimben de ilaçla tadavi görrüyorum 6 aydir bu ay yumurtlarimi büyüttüler doktor çatatma iğnesi verecekti ama kendiliğinde çatlamiş gittiğimde iğneye gerek yok çatlamiş dedi ne bileyim neden iğneden önce çatladi iyimi kötümü
tatli.cadi bende ankaradayım canım.bana önerebileceğin bir dr varmı?dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm.sabahtan beri evde leyla gibi dolanıyorum.dediğin gibi bende kendimi kitaplara veriyorum ama işte bilinçaltınada söz geçmiyor:)
valla doğurmamıştım ama çok mutluydum onu hatırlıyorum:)önce olmasın die uğraş sonra olsun die uğraş..allah inşallah çok aratmaz canım ya.ben burdaki kızların hepsine tebrikler diyorum biliyomusun aslında ne kadar zor ama hepsi dayanıp mücadele ediyorlar.seninde yardımseverliğini herkese olan desteğini okuyorum.kendi adıma çok teşekkür ederim.kendinde aynı sıkıntıları yaşarken bu kadar neşeli ve sabırlı olmanı hatta sadece kendinle kalmayıp diğerlerinede neşe kaynağı olmanı takdir ediyorum.tekrar teşekkürler.
Kimse yok mu nerdesiniz
ayyyyyy şımartma beni yaw hiç alışık değilim dermişimmmm:roflol: tabiki tatlım burda birbirimize destek olmak için varız...birilerimiz sıkıntılarımızı azda olsa unutturmalı dr a gitmeyi düşünürsen beraber gideriz valla gelmek isteyen takılabilir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?