• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO olupta hamile kalanlar burayaa...hikaye zamanı

İnşallah okudum yazdığını çok üzüldüm canım ya Rabbim inşallah tekrardan nasip eder enfeksiyon iltihap miyom falan varmıydı peki vajinada sonucuda muhakkak yaz dikkat edelim bizler senin için bol bol dua edicem

ah tekrardan nasip eder enfeksiyon iltihap miyom falan varmıydı peki vajinada sonucuda muhakkak yaz dikkat edelim bizler senin için bol bol dua edicem[/QUOTE]
Sagol canin sonuclarimi yazicam buraya mutlaka. Henuz daha yeni oldugu icin henuz doktor kontrolune gitmedim
Yok canin enfekaiyon iltihao miyom hicbisey yoktu sonuclar cikmadi henuz. Cikinca paylasicamsizinle. P.tesi gidicem kontrole

slm kızlar bende hikayemi anlatmak istiyorum ins umut olur size ilk adet oldugum günden beri adet düzensizligi yasadım 16 yasında pkolu oldugumu ögrendim doktorumun tavrı cok netti cocugunun olması cok zor demisti bir genc kız olarak cok üzülmüstüm fakat doktorumun dedigi ileri derecede pko var ama sendromu yok demisti ne kıllanma nede kilo yotu hatta inadına cok zayıftım yıllar gecti her gittigim doktor dogum kontrol hapı verdi gönderdi 1 2 ay kullanıp bıraktım lh hormonum fsh hormpnumun hep 3 katı cıkıyordu 3 ay önce dügünüm vardı aktara gittim hormonlarımın bozuk oldugunu söyledigimde bana civan percemi,hayıt tohumu ve aslan percesini adet günlerim dısında 3 ay icmemi söyledi ilk kullandıgım ay takrar gittim nisanlıydım cünkü esim cocuk istiyordu doktordan ögrensin diye herseyi doktorum yılda belki bir belki 2 yumurtladıgımı 1 yıl denememizi önerdi ama bu sefer fsh ve lh degerim esitlenmişti 1 ay sonra evlendim balayına maalesef esnaf oldugum icin ankaradan cok uzaga gidemeyecegim icin kızılcahamamda kaplıcaya gittik 1 ay gecti ve benim adetim yine gecikti hemde 1 ay acaba dedim test yaptım pozitifti kac tane doktora gitmeme ve olumsuz demelerine ragmen hamileyim binlerce sükür bu arada hep dua ettim cuma günleri 4 cuma üstüste ya evvel cektim 1000 tane 4 .cü cuma günü ögrendim simdi pcodan dolayu 2 hafta geriden gidiyoruz insallah saglıklı sekilde kucagıma almak nasip olır.bir umut olsun diye bende hikayemei yazmak isteyen rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versin
Mrb canim hamileligin icin seni tebrik ederim. Ama bi pko lunun gebeligi cok risklidir. Bak bende bi pko lu olarak hamile kaldim ama olmadi kalbi durdu bebisimin :( kontrollerini zamaninda yaptir. Ozel ve devleti ayni anda gotur. Her ikisinede git aksatma canim

İnşallah okudum yazdığını çok üzüldüm canım ya Rabbim inşallah tekrardan nasip eder enfeksiyon iltihap miyom falan varmıydı peki vajinada sonucuda muhakkak yaz dikkat edelim bizler senin için bol bol dua edicem
Hayir canim ne iltihap ne miyom ne enfeksiyon hicbi sorun yoktu. Sonucu da yazican canim bilgilendiririn seni insallah

:KK43:cok üzüldüm ins tez zamanda tekrar olur neden durmus peki birsey dedi mi doktor
Malesef canim ilk gebeliklerde sebepe bakmiyolarmis. Eger bu iki ve daha fazla gebelkte de boyle olursa sebebini ancak oyle arastirirlamis. Yani niye oldugunu bizde bilmiyoruz onlarda. eger bebegim ölmeseydi simdi 13.haftada olucaktim :'(

Uh
belirti varmıydı cnm peki en büyük korkum bu :KK43:
Hayir canim en cok kafama takikan sey bu. Hic bi belirti olmadi normal doktor kontrolune gitmistim cinsiyetini ne zaman ogreniriz diye sorucaktim ama bana zbebegimin yaklasik 1 aydir karnimda ölü oldugunu soyledi :( dunyam basima yikildi.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun Allahtan gelen hersey de vardır bir hayır, tekrar hamile kalıp sağlıklı bşr bebiş alırsın inş kucağına benim sana sormak istediğim bebek 1 ay boyunca karnında zehirlememişmi seni bebek öldüğünde anneyi zehirliyor diye biliyordum

Canım öncelikle çok geçmiş olsun Allahtan gelen hersey de vardır bir hayır, tekrar hamile kalıp sağlıklı bşr benesini alirsın inş kucağına benim sana sormak istediğim bebek 1 ay boyunca karnında zehirlememişmi seni bebek öldüğünde anneyi zehirliyor diye biliyordum
Doktorlar bunyemin cok guclu oldugunu soylediler. Normelde kanama ve siddetli kasik agrisi olmasi lazmmis ama bende hicbisey olmadi bunada sukur demek lazim ne diyim ki

Doktorlar bunyemin cok guclu oldugunu soylediler. Normelde kanama ve siddetli kasik agrisi olmasi lazmmis ama bende hicbisey olmadi bunada sukur demek lazim ne diyim
ki
Tabiki canım bunada şükür sana zarar gelmediğine cok sevindim bu senin elinde olan birşey değil artık üzülmemeye calıs nolur inanki vardır bir sebep bir hayır umarım yeni bebiş haberlerini alırız canım :) birbirimize dua edelim

Tabiki canım bunada şükür sana zarar gelmediğine cok sevindim bu senin elinde olan birşey değil artık üzülmemeye calıs nolur inanki vardır bir sebep bir hayır umarım yeni bebiş haberlerini alırız canım :) birbirimize dua edelim
Rabbim insallah bana yeni bi tane nasip eder. Sanada karnindakini hayirlisiyla dogurmayi nasip eder

kızlar bende pkoluyum ve bunu 5yıldır yaşıorum yasmin ve diana35 kullandım onları kullanmadan adet olamıorum 3-5 hatta 7ay. 1yıllık evliyim ve hapı bırakalı 3ay oldu bi gelişme yok adet olamıorum soğan kürü denedim ama düzgün uygulayamadım günde 2kez yapmak lazım ben 1kere içtim ve yine adet olamadım doktora gidip adet söktürücü kullancam sonra yine soğana devam :bbo:

Canim tamda beni anlatmissin..aynen senin gbiyim bende pkoyum.ilacsiz adet olamiom dedigin gbi 3 ay 5 ay 7 ay.bnde 1 sene yasmin ictim braktim gene 3 ay adet olmadim.goruyorum ki hamile kalmissin.Allah uzun omurler wersin.nasil bi surec gecirdin anlatirmisin???bu arada bnde 2 aydir sogan suyuyla adet oluyorum.sen gbi gunde 1 kere iciorum;)

Slmmm ben başlim anlatmaya :)
Ben 9 aylık evli iken öğrendim pkolu oldugumu ve önümde çok zorlu bir süreç beni bekliyordu sanki üzüldüm ne yapacağımı nereye gideceğimi şaşırdım bir bebek istiyordum ama yumurtlama sorunum vardı bu acı bir gercekti ama yinede şükrediyordum benden daha kötü durumda olanlar var diye derken dr gittim tedavime başladım. Testler filan eşime bana hepsi yapıldı diğer testler hepsi iyiydi çok şükür bu arada 2 ayda bir adet görüyordum derken 15 aylık evliydim bu arada ilk klomene başladım bismillah diyerek günde 1 kullandım takip başladım 2 günde bir gittik adetin 17.güne kadar yumurtam hiç büyümedi 8-9 ml de kaldı oysaki 18 ml olması lazımdı ve dr bana daha büyümez bunlar hiçbir yumurtada bir umut yok dedi gelme artık bu ay bir dahaki ay devam ederiz. Ben hastaneden çıktım yolda giderken ağlaya ağlaya gittim dedim kendi kendime Allahım kendiliğinden büyümüyor biliyorum ama hapla bile büyümedi die çok üzüldüm akşam eve geldim eşim çok umutluydu noldu dedi büyümemiş dedim oda hhayırlısı filan dedi. Sonra aradan 1,5 hafta gecti benden sümüksu sıvı geldi ama bayağı yoğundu dedim acaba yumurtladımmı tekrar dr gittik demesinlermi çatlamış ben şok tabi büyümez demişlerdi büyümüşde çatlamış bile kendiliğinden çok sevindik eve geldik artık adet günümü bekledik adet günüm gecti tam 1 ay nerdeyse gecti test yapmadım ztn hep gecikdiği için yine öyledir dedim ama dayanamıyorumda sonra hastaneye gittik bir cumartesi günüydü pardon ilk eyüp sultan hz. ne gittik dua ettik sonra hastaneye gittik kan verdim ve kağıdı bir açtım sonuç 9973 değer çıkmış gözlerime inanamadım eşimde bende koşa koşa dr un yanına çıktık ve HAMıLESıN tebrikler dedi ben inanamadım evet hamileydim kulaklarıma inanamıyordum yaa resmen dedim eminmisiniz evet hemde değer bayagı yüksek. Sonra eşimde bende birbirimizze baktık ve dışarı çıktık gülerek sonra ben merdivene oturdum ağlamaya başladım :) Allahtan ümit kesilmiyormuş ben bunu anladım olacagı varsa oluyor işte büyümez dediler ama sonuc hamileyim şuan 11 haftalık oldum...
Hep hayırlısı olsun diyelim gercekten Allahım nasip ediyor yeterki biz duamızı esirgemeyelim...
Cnm kilo sorunun vrmi

Tatlım ben hamile Değilim :) polikistik over var hamile kalamıcam diye korkuyorum hepimiz için dua edicem Allah büyük gönlümüzce olcak inş hersey ben inanıyorum
Mrb canim. Biraz gec olucak cevabim ama yinede yazmak istedim. Ben bi pko luyum. Hamile kaldim 13 haftalikken kalbi durdu aldirdmak zorunda kaldik. Kurtajdan 40 gun sonra ilk adetimi oldum. Bi daha da olmadim :) yaklasik kurtajdan 3 ay gecti ve ben suan 8 haftalik hamileyim. Demek istedigim su ki bende ilk duydugumda cok korktum hamile kalamicam diye ama kesinlikle hamilelige engel degilmis yasadim ve gordum. Ama ilk gebeligim saglikli bi gebelik olmadi. Buda nasil olucak bilmiyorum ve acikcasi tekrar oyle bi hamilelik yasarim diye cok korkuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun

Mrb canim. Biraz gec olucak cevabim ama yinede yazmak istedim. Ben bi pko luyum. Hamile kaldim 13 haftalikken kalbi durdu aldirdmak zorunda kaldik. Kurtajdan 40 gun sonra ilk adetimi oldum. Bi daha da olmadim :) yaklasik kurtajdan 3 ay gecti ve ben suan 8 haftalik hamileyim. Demek istedigim su ki bende ilk duydugumda cok korktum hamile kalamicam diye ama kesinlikle hamilelige engel degilmis yasadim ve gordum. Ama ilk gebeligim saglikli bi gebelik olmadi. Buda nasil olucak bilmiyorum ve acikcasi tekrar oyle bi hamilelik yasarim diye cok korkuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun

selam cnm bende pkoyum.ve demın alıntı yaptıgın arkadas gbı bende çok korkuyorum hamıle kalamıcam dıye.benım bırde adet olamama sorunum war :( senın surecın nasıl oldu?anlatırmısın?yumurta takıbıylemı hamıle kaldın??

Tatlım ben hamile Değilim :) polikistik over var hamile kalamıcam diye korkuyorum hepimiz için dua edicem Allah büyük gönlümüzce olcak inş hersey ben inanıyorum

selam cnm bende pkoyum senın gıbı ve korkularımız aynı :((( senın adetın nasıldır duzenlımı?benım ılla ilaç almam lazım gelmesı ıcın:((

lolita555 .!.:
selam cnm bende pkoyum.ve demın alıntı yaptıgın arkadas gbı bende çok korkuyorum hamıle kalamıcam dıye.benım bırde adet olamama sorunum war :KK43: senın surecın nasıl oldu?anlatırmısın?yumurta takıbıylemı hamıle kaldın??
Canim ben hic tedavi olmadim.iki defa doktora gittim teasadufen ogrendim pko lu oldugum. 20 gun kadar ilac kullandim ama devam etmedim. Ilaci biraktiktan bi ay sonra hamile kaldim.3 aylik hahamilelik surecim oldu. Malum sebepten dolayi kurtaj oldum. Kurtajdan 40 gun sonra ilk adetimi oldum. Benim bi artim vardi cunku adetlerim hep duzenliydi. Her ay gunu gunune adet oluyodum. Simdiki hamileligimde kurtajdan sonra korunmadik ama acikcasi hamile kalmayida beklemiyodum bu kadar cabuk. Bizede supriz oldu. Benim surecim boyle canim. Sende nasil peki ne kadardir cocuk istiyosun?

Canim ben hic tedavi olmadim.iki defa doktora gittim teasadufen ogrendim pko lu oldugum. 20 gun kadar ilac kullandim ama devam etmedim. Ilaci biraktiktan bi ay sonra hamile kaldim.3 aylik hahamilelik surecim oldu. Malum sebepten dolayi kurtaj oldum. Kurtajdan 40 gun sonra ilk adetimi oldum. Benim bi artim vardi cunku adetlerim hep duzenliydi. Her ay gunu gunune adet oluyodum. Simdiki hamileligimde kurtajdan sonra korunmadik ama acikcasi hamile kalmayida beklemiyodum bu kadar cabuk. Bizede supriz oldu. Benim surecim boyle canim. Sende nasil peki ne kadardir cocuk istiyosun?

Allahım daım eder ıns cnm benım.biz gecen sene subatın yarısında bebek ıstemeye bsladık cnm.1sene yasmın kullandım oncesınde tıkır tıkır oluyodum adet.ama braktım bebek ısteyınce tam 3 ay adet olmadım.doktora gttık pko dedı.bılıodum zaten.genc kızlıgımdan berı benımleydı.klomen denedık ılk yanında ınofolıc toz ıctım 16 mm yumurtam oldu doktor nedense dogal deneyın dedı catlatma ıgnesı wermedı salakça bısey yaptı gıbıme gelıo ya nyse.sonra adet oldum tbı.ıkıncı kez denedık klomenı dozu yukseltıp bukez hıc olmadı yumurtam ufacık kaldı.sora doktor ıgneye gecelım dedı gobekten ıgne wuruldum we asılama yaptık 3 yumurtayla.1 hafta sora regl oldum:(( smdı doktorumu degıstırdım 2.asılamayı olucam nasıpse.reglı beklıorum.oda nzaman glıcek bılmıom :(

Allahım daım eder ıns cnm benım.biz gecen sene subatın yarısında bebek ıstemeye bsladık cnm.1sene yasmın kullandım oncesınde tıkır tıkır oluyodum adet.ama braktım bebek ısteyınce tam 3 ay adet olmadım.doktora gttık pko dedı.bılıodum zaten.genc kızlıgımdan berı benımleydı.klomen denedık ılk yanında ınofolıc toz ıctım 16 mm yumurtam oldu doktor nedense dogal deneyın dedı catlatma ıgnesı wermedı salakça bısey yaptı gıbıme gelıo ya nyse.sonra adet oldum tbı.ıkıncı kez denedık klomenı dozu yukseltıp bukez hıc olmadı yumurtam ufacık kaldı.sora doktor ıgneye gecelım dedı gobekten ıgne wuruldum we asılama yaptık 3 yumurtayla.1 hafta sora regl oldum:KK43:( smdı doktorumu degıstırdım 2.asılamayı olucam nasıpse.reglı beklıorum.oda nzaman glıcek bılmıom :KK43:
Seni cok iyi anliyorum canim cok zor bi durum. Bende ilk gebeligimde 3 ay hamile kalamadim. O bile bana yetti. Her ay o stresi yasamam cok can sikici bisey. Doktorunu degistirmen iyi olmus. Ve gercekten iyice arastirmali ve iyi bi doktor bulmalisin. Bence is doktorda bitiyo. Ama sabirli olmaya metanetli olmaya devam et. Ve sana bi ot soylicem onu kullanirsan cok iyi olur. Yarpuz otu var. Onu 25 gun boyunca sabah aksam sicak suda demleyip ic. Bide pko ya sogan kuru cok iyi geliyo. Ben kurtaj olduktan 3 gun sonra yarpuz otuna basladim. Usenmeden sabah aksam ictim. O bittikten sonra sogan kurune basladim hakkatrn mucize gibi onuda 15 gun kullandim. Sonra adet oldum. Adet bitsin incir kuru yapicaktim ama gerek bile kalmadan hamile kaldigimi ogrendim. Yarpuz otu kani sulandirip adet sokturucu ozelligi var. Sogan kuru zaten bin bir derde deva. Bence denemelisin canim

Back