- 15 Ekim 2016
- 516
- 259
- 18
- Konu Sahibi benyoruldumhayat09
-
tatlim cok sukurki temiz cikmis asilama sonrasi kendi kendine hamile kalan cok kisi gordum seni cook cok iyi anliyorum umarim ben daha dogurmadan guzel haberini aliriz sevinc cigliklarini atarsin buradaNe güzel cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasio etsin benm aşılamam kimyasalla sonuçlandı pkodan kurtulmak istiyyorum hsg m temiz üstelik napıcam bilmiorum
İnş cnm ya tek duamız buda ne olcak bilmiorum ya çok moralim bozuktatlim cok sukurki temiz cikmis asilama sonrasi kendi kendine hamile kalan cok kisi gordum seni cook cok iyi anliyorum umarim ben daha dogurmadan guzel haberini aliriz sevinc cigliklarini atarsin burada
Doktorum çok iyi allah rağzı olsun çok ilgilenio daha gitmdim bile gidince ne dicek baklım polistik over sendromum var işte bir sürü kistpkodan kurtulmak diye birsey yok tatlim oncelikle pkoyu hastalik olarak algilama tatlim biraz berektliyiz sadce bu pko oldugunu bilmeyipte hemn hamile olan o kadr cok kisi varki bunu soylemek zor bende yapamadim ilk baslarda pkoyu hastalik olarak algilayip kendimi mahvettim oluruna birakamdim ne zamnki araştırdım bu pskolijiden kurtuldm bak nasip oldu yapma sende iyi bir doktor bul isini gercekten iyi yapan herkesten farkli pratik bi doktordur onun icin ugras deil cocuk iyuncagidir ben boylesini hic bilmedigim gurbette buldum Allah yardim etti o dokorla karsilastim
dogal beslenmeye bak guzelim inanki moralini bozmak icin anlatmadim sende goreceksinki ne kadar cok var hamile kalan o zamn umudun olacak bak ne kadardir gidiyorsun ayni doktora bilmiyorum ama benim onceki gittiklerimde cok ilgiliydi orda sorun yok bu doktorumda ilgili ama onun farklı oldugunu hissediyosun tamm bu diyorsun birinin gordugunu biri goremiyo 2 sene o kadr doktora gittim bi taneside demediki iste kocamn kistin var.yumurta gibi kistim varmis benim onceki gittiklerim yumurta zannediyormus birazdaha kuculsun adetle kuculur ohur ay bidaha gel diyip duruyorlardi her ay gidiodum ayni cunku tekrar kolmen catlama ignesi tedavisine baslicaktik bana diyolarki eger o yumurtaya denk gelirse basarisiz olur o yuzden kuculup kaybolmasi lazim oda adetle gider kuculur diyip durdular bana gina geldi baskasina gittim simdiki doktoruma oda bakti dediki ne yumurtasi kocamn kistin olmus yumurta zannetmisler biraz daha buyurse 1 hafta icinde amaliyata alicam dedi dunya basima yikildi ilac verdi kuculmesse gel amaliyata kesin almamiz lazim dedi Allah yuzume baktida ilacla gitti o kist. o zamn dedim tamm iste benim artik guvenecegim.tek doktor bu diyeDoktorum çok iyi allah rağzı olsun çok ilgilenio daha gitmdim bile gidince ne dicek baklım polistik over sendromum var işte bir sürü kist
Cnm bnde çok doktora gittim hiçbirisi pko var sende demedi hepsi oyaladı sebepsiz inferilite die geçiştirdiler haplar ilaçlar yok en son bu doktorum pko dedi hah dedik işte asıl sebep buymuş durum böle işte oyalamadı en azından görünmeyeni gösterdidogal beslenmeye bak guzelim inanki moralini bozmak icin anlatmadim sende goreceksinki ne kadar cok var hamile kalan o zamn umudun olacak bak ne kadardir gidiyorsun ayni doktora bilmiyorum ama benim onceki gittiklerimde cok ilgiliydi orda sorun yok bu doktorumda ilgili ama onun farklı oldugunu hissediyosun tamm bu diyorsun birinin gordugunu biri goremiyo 2 sene o kadr doktora gittim bi taneside demediki iste kocamn kistin var.yumurta gibi kistim varmis benim onceki gittiklerim yumurta zannediyormus birazdaha kuculsun adetle kuculur ohur ay bidaha gel diyip duruyorlardi her ay gidiodum ayni cunku tekrar kolmen catlama ignesi tedavisine baslicaktik bana diyolarki eger o yumurtaya denk gelirse basarisiz olur o yuzden kuculup kaybolmasi lazim oda adetle gider kuculur diyip durdular bana gina geldi baskasina gittim simdiki doktoruma oda bakti dediki ne yumurtasi kocamn kistin olmus yumurta zannetmisler biraz daha buyurse 1 hafta icinde amaliyata alicam dedi dunya basima yikildi ilac verdi kuculmesse gel amaliyata kesin almamiz lazim dedi Allah yuzume baktida ilacla gitti o kist. o zamn dedim tamm iste benim artik guvenecegim.tek doktor bu diye
Canim sizinki tam bir mucize ya maşallah diyelimMerhaba kızlar, bende 3 yıllık evliyim ve pkoluyum... 29 ekimde tedaviye başladım 19 aralıkta 5 haftalık hamiş olduğumu öğrendim...tedavi olarak ta glukofen ve klomen kullandım ayrıca eşimde sperm problemi vardı %95 i hareketsizdi spermlerin....düşünün yani.. Rabbim yeter ki ol desin...her şeyin vakti zamanı var bizi direk tüp bebeğe yönlendirmişti ilk doktorum eşimin sonuçlarından dolayı....Biz bu yaz tüp bebek tedavisine başlamaya niyetlenmiştik şükürler olsun gerek kalmadı...Çok doğru söylemişsin nur1685 arkadaşım mucizelere inanmalıyız ALLAH OL DER VE OLUR........şimdi duam önce bu güzel duyguyu yaşamak isteyenlere sonra da bebeğime sağlıklı bir şekilde kavuşmak için.....rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşALLAH..... :)
Gözünaydın canım Allah kucağına almayı nasip etsinbende pkoluyum 4 senelij evliyim cok kafama takip stres yaptim bide surekli ayakta yorucu islerde calisyorum anlicaniz hem bedennhem beyin olarak yorgun oluyorum ustune birde cevremdekilerin cocuk sahibi olup benim ilac tedavulerinin basarisiz sonucu beniniyice strese sokuyordu kendime guvenimi kaybettim benim cocugum olmaz diyordum iyi bi doktor buldum bastan basladik herseye ilac klomen catlama ignesi flan olmadi en son rahim filmi cekelm dedi doktor. hic bizamn cocugun olmaz demiordu ama ben inanmiyordum artik. rahum filminde tupler acik hersey normal ama rahimin t seklinde oldugunu gorduk rahim genisletme amaliyati oldum doktorum onerdi asilama oncesi sansimizi artirir dedi en buyuk engelmis sekil bozuklugu bebgin tutuanacagi yer iyi olmali hemde dusuk riskinide azaltr dedi ve amaliyat oldum 1 ay sonrada asilama icin 10 gunluk igne ve ve catlama ignesi tedavisne basladik ve konrltroller ardindan asilama oldu ilk asilamamdi ve suan 3.5 aylik hamileyim kizlar
Cok gecmis olsun canim ya Allah bebek nasip etsin en kisa zamandaKimyasal gebelik geçirdim cnm ne olucak bundan sonra bi fikrim yok şuan tek düşündüğüm bu kist olayından kurtulmak ama nasıl kurtulucam
İnş Rabbim hepimize nasip etsin cnmCok gecmis olsun canim ya Allah bebek nasip etsin en kisa zamanda
Amin canim isteyen herkese versin Rabbimİnş Rabbim hepimize nasip etsin cnm
Çok çok aminAmin canim isteyen herkese versin Rabbim
Ben glifor 850 kullanmaya basladim insulin direncini dahiliye de olcturebiliyorsun eger insulin.direnci yuksek cikarsa bu ilaci veriyorlar 2 3 ay icinde etkisini.gosteriyormus cok kisi bu sekilde hamile kalmisBişi sorucam internette şeker direncini düşüren ilaçlar ile polistik over sendeomunun tedavi edildiği yazıor kullanan var mı ..
O ilaçtan edinmek için dahiliye ye mi gidilip istenmeli yoksa kadın doğum verirmi?? Ve ne kdr kullanıcaksınız??
Ay hadi inş bende gidim bari devlete mi gitsem özelemi acaba kayın pedeirim gidio özelde bi doktora ama keşke bende gidip ölçtürseydim bileydim neyse bakalm burda bi doktor bulucaz işini iyi yapanBen glifor 850 kullanmaya basladim insulin direncini dahiliye de olcturebiliyorsun eger insulin.direnci yuksek cikarsa bu ilaci veriyorlar 2 3 ay icinde etkisini.gosteriyormus cok kisi bu sekilde hamile kalmis
Test yaptirmak icin ben devleti tercih ediyorum sonucta deger yuksek yada dusuk cikarsa her iki yerde de cikacak ama ozelde bu gibi testlere cok para istiyorlarAy hadi inş bende gidim bari devlete mi gitsem özelemi acaba kayın pedeirim gidio özelde bi doktora ama keşke bende gidip ölçtürseydim bileydim neyse bakalm burda bi doktor bulucaz işini iyi yapan
Ya bnde yaptıryım diorumda bakalım ne zmnTest yaptirmak icin ben devleti tercih ediyorum sonucta deger yuksek yada dusuk cikarsa her iki yerde de cikacak ama ozelde bu gibi testlere cok para istiyorlar
Randevu al o zaman insan kendini zorunlu hissediyor ben oyle yaptim :) erteleyemiyorsunYa bnde yaptıryım diorumda bakalım ne zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?