- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi benyoruldumhayat09
Ben özelde yaptırdım adetin 3.günü 70 tl muayene 125 te tahlildiAmin inşallah canım hiç özelde hormon testi yaptırdınız mı fiyatlar hakkında bir bilginiz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben özelde yaptırdım adetin 3.günü 70 tl muayene 125 te tahlildiAmin inşallah canım hiç özelde hormon testi yaptırdınız mı fiyatlar hakkında bir bilginiz var mı
Aynen her şeye para alıyorlar en iyisi devlette yaptırmakDevley hastanesini tercih et bence özelde her sey para .
Yaşında küçükmüş daha ben de 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyimSaol cnm inşş.. paylaşırım
2 yıllık evliyim 20 aydır istiyoruz 22 yaşındayım
Adım hayal
Öyle maalesef sonucta uzman dr derdini anlattığın zaman yardımcı oluyorlar :)Aynen her şeye para alıyorlar en iyisi devlette yaptırmak
Ben 300 400 arası fiyat duydum sizinki çok uygunmuşBen özelde yaptırdım adetin 3.günü 70 tl muayene 125 te tahlildi
M.oldumYaşında küçükmüş daha ben de 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim
Hastaneden hastaneye Deişir cnmBen 300 400 arası fiyat duydum sizinki çok uygunmuş
Ben de çok memnun oldum en iyisi devlet galibaM.oldum
Ben senle aynı durumdayım ama henüz doktora gitmedim :) inşallah ben de gidince ilaçlarımı kullanınca hemen olur
Hayır İstanbulda değilim burda da bir arkadasım önerdi oraya gidicem bakalım inşallah olur :)canım çok teşekkür ederim. inşallah sende tedavinde hemen sonuç alırsın. hangi ildesin eğer istenbuldaysan kendi doktorumu önerebilirim bende sen gibi sürekli doktor değiştiriyordum bu son gittiğim doktora 1 ay gittim ve şimdi hamileyim :) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Ben devletten memnun kalamadım özelde buldum en iyi doktoru ilgilisini ama devlette de vardır muhtemelen iyi bir doktorBen de çok memnun oldum en iyisi devlet galiba
Pıhtılaşma sorunu olanları çok duydum umarım bebeğiniz size tutunur Allah yardımcınız olsunpko lu olup hamile kalmak isteyenlere tek önerim iyi bir doktor kontrolünde hamile kalmanız,
bende pkoluyum, ilk hamileliğim bebek isteğimizden 5 ay sonra oldu geç yumurtlama ile 13.haftada bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.
ardından 1 yıl olmadı bu esnada bir kaç doktor gezdim hiç biri bu konuda yeterli olamadı, doktor kontrollerini bıraktıktan sonra yine geç yumurtalama ile hamile kaldım, şuan yine problem mevcut.
Ayrıca pıhtılaşma testleri, mutasyonlar, genetik tahliller hepsi yapıldı ancak bir problem yoktu.
Merhaba cnm öncelikle rabbim kucağınada almayı nasip etsinben de pkoluyum bir seneye yakın normal yolla denedik olmadı sonra ilaç tedavisine başlandı ilk ay gecikmeli olarak serophene başladım çatlatma iğnesi olmadım o ay olmadı gebelik bir sonraki ay tam bir senemizin dolduğu ay tekrar serophene kullandım bu sefer zamanında başladım sonrasında bir adet 19 mm yumurtam oldu doktor çatlatma iğnesi yapalım dedi çatlatma iğnesinide vurdurdum ama hiç umudum yoktu hatta hiç aklıma olabileceği gelmemişti kayınvalidemlerin taşınma durumu vardı hiç dikkat etmedim cam sildim ağır kaldırdım temizlik yaptım çatlatma iğnesinin 14. günü hafif karın ağrısıyla birlikte kahve köpüğü ve birkaç damla pembe akıntım oldu hah dedim başladı adet bu ayda olmadı sonra ertesi gün hafif kahve köpüğü akıntı devam etti akşama doğru kesildi ertesi günde yine hiçbirşey yoktu şüphelendim idrar testi yaptım tabi ilk defa gördüğüm o çift çizgi beni şok etti hamileydim Rabbim nasip edince olmayacak diye birşey yok kızlar umudunuzu sakın kaybetmeyin
teşekkür ederim canım Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallah. ben çatlatma iğnesinin 16. günü test yaptım canım daha erken yapma yanıltıcı olabilir ilaç etkisiyleMerhaba cnm öncelikle rabbim kucağınada almayı nasip etsin
Ben 2 yıllık evliyim pkoluyum
Bu ay aşılama yaptırdım bugün 8.günüm
Sen çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptın cnm.
Anladm cnm saol oeki iğneden sonra başka belirtilerin oldumu.teşekkür ederim canım Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallah. ben çatlatma iğnesinin 16. günü test yaptım canım daha erken yapma yanıltıcı olabilir ilaç etkisiyle
inan hiç belirti yaşamadım hatta eşimle dalga geçtik adet belirtisi yok kist belirtisi yok hamilelik belirtisi yok ne oldu acaba diye. bütün belirtiler hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı göğüslerim bi anda inanılmaz sancı yapmaya başladı ilk belirti göğüs ağrısıydı üzerine yatamıyordum dokunamıyordumAnladm cnm saol oeki iğneden sonra başka belirtilerin oldumu.
Bn şuanda elliyemiorum ztn acıoinan hiç belirti yaşamadım hatta eşimle dalga geçtik adet belirtisi yok kist belirtisi yok hamilelik belirtisi yok ne oldu acaba diye. bütün belirtiler hamile olduğumu öğrendikten sonra başladı göğüslerim bi anda inanılmaz sancı yapmaya başladı ilk belirti göğüs ağrısıydı üzerine yatamıyordum dokunamıyordum
kendini psikolojik olarak çok etkilememeye çalış canım daha 8. gününse yeni döllenme aşamasındadır mide bulantısı falan yapmaz yani bazılarında ilaç bu etkileri yapabiliyormuş benim iğneden sonra kasık ağrım falanda olmamıştı o yüzden ben çatlamadığını düşünmüştüm yumurtanın bu dönemde stres yapıp döllenmeyi etkileme canım olumlu şeyler düşün kafana takmamaya çalışBn şuanda elliyemiorum ztn acıo
Bel ağrım karın kasık ağrım var akşam yatınca hiç biri kalmıo sabah kalkıyorum başlıo iki gündür ağzımda demir tadı var dün midem bulanıodu iştahım azaldı bir yiyeceği çok severim ondan tiksindim Akşam durduk yere hüngür hüngür ağladım . Baklım hayırlısı