PKO LU OLANLAR NASIL HAMİLE KALDINIZ ???

Ben de tahlillerimi yaptırayım da duruma göre ben de isterim kilom yok ama şekerim benim de yüksek çıkabilir

Gecmis olsun pko nasıl anlaşılır

Selam kızlar :) ben kendimi bildim bileli pkoluyum adetlerim hep düzensiz bekarken gittiğim her doktor doğum kontrol ilacı verdi ilacı kullanırken düzenli bırakınca yine düzensizdi. evlendm çocuk istediğimiz için ilacı bıraktım 1.5 yıl korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı bu süreçte sürekli doktor değiştirdim çünkü hiç birinden memnun kalmadım. sonra bi doktor buldum içime çok sindi çok ilgilendi sağolsun. bana glifor 850 mg ve inofolik verdi en son 23 kasımda adet görmüştüm birdaha adet olmadım. glifora rağmen düzelmedi diye düşünürken bugün test yaptım. 2. çizgi silik çıktı hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum yarın kan testi baktırıcam :) Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın :)

İnşallah hamilesindir..

Ben de tam da seninle aynı durumdayım umarım hamilesindir bize de haber ver olur mu :)

Gecmis olsun pko nasıl anlaşılır
normalde pkolu insanlar ilaç ile adet olur. yada 2-3 ayda bir ağrılı zor adet olurlar.utrasonda yumurtalar üzüm salkımı gibi görünür.genelde kısır döngü bir kilo problemi akne kıllanma çok rastlanır.kan şekeri ile ilgili illa bilmediği problemi vardır olmasa bile şeker hapları ile adet olur yada düzene girer.dengesi çabuk bozulur.

bende kendimi bildim bileli pkoluyum. kilo problemi de olunca bu döngü adet düzensizliği ile baş gösteriyor. Sağlıkcı olmama ragmen o kadar d r gittim kilo ver progestran kullan glifor kullan vs. Kendime ilaç yuklemesinden sıkıldım cünkü amacım lh ı düşürüp fsh la dengelemekti. Ekim ayında dedim yine düzensizleşti herhalde hamile kaldığımı öğrendim o donem hayıt hapı ve glifor kullanıyordum.maalesef sağlıksız gebelikmiş ve 6. haftalıkken düştü. şimdi diyete başladım folbiol ve hayıt hapı kullanıyorum. Rabbim aratmasın inş ama yine de hamile kalabilmiş olmama seviniyorum eğer kiloluysanız kesinlikle kilo verip adet döngünüzü düzene sokmalısınız ki yumurtlama gununu tahmin edebilin. Ama pkolardaki en büyük sorun adet düzensizliği

Çok aşırı kilom yok aslında kilom 53 falan ama yıllardır düzensiz gittiğim doktorlarınneredeyse hepsi doğum kontrol hapı verdi ama hiçbir işe yaramadı şimdi de hormon testi için adetimin gelmesini bekliyorum 3. Gün gel dedi doktor

Lh yuksekse agnucaston hayıt içerikli hapı onerebilirim lh ım 11 den 6 a düştü 2.5 ayda şükür şimdi yine devam ediyorum bide kafadan atmak lazım bebiş olayını üstüne düştükçe olmuyor maalesef rabbim aratmasın inş tez vakit kavuşuruz bebeklerimize

Merhaba cnm bende pkoluyum
Bu ay aşılama yaptırdım 7. Günüm beklemedeyiz cnm

Amin inşallah canım hiç özelde hormon testi yaptırdınız mı fiyatlar hakkında bir bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…