Pko - klomen - hamilelik

Ers6

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
215
125
30
Merhaba arkadaslar internetten baktigimda yeni yazilan cok fazla yazi bulamadim.
Klomen kullanip hamile kalanlar var mi ? Ve hamileliginizi kacinci haftasinda ogrendiniz ? (Klomen ile veya normal yolllarla hamilelik)

Ben pcosum normal yolla kaldım 3hafta 3 gunluk ogrendim ama erken döllenme olmuş

Ben pcosum normal yolla kaldım 3hafta 3 gunluk ogrendim ama erken döllenme olmuş
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim, bende pko var ama doktor bu ay klomen verdi adetin 5.gunu kulllandim suan uzerinden 10 gun gecti test yapsam cikar mi sonuc acaba, hic bir belirtide yok esimde cok istiyor hayal kirikligindan korkuyorum

Y
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim, bende pko var ama doktor bu ay klomen verdi adetin 5.gunu kulllandim suan uzerinden 10 gun gecti test yapsam cikar mi sonuc acaba, hic bir belirtide yok esimde cok istiyor hayal kirikligindan korkuyorum
Cıkma ihtimali var ama cıkmaz sa da uzulme erken 12. Gün kesin cıkar ama

Merhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…