Bende pkoluyum oğlum soğan kürü ile oldu bu da bal tarçın çörek otu kürü ile oldu daha dogrusu vesile oldularKızlar merhaba benim 5 yaşında bir oğlum var ve artık ona bir kardeş yapmak için bu yola çıktık Allah izin verirse bende genç kızlığımdan beri pko var ve ilk çocuğuma kendiliğimden hamile kalmıştım çok şükür ama bu sefer daha kilolu olmanın verdiği zorlukla 5 aydır denememize rağmen hala sonuç alamadık ilk başta adetlerim çok düzensizdi onu duphaston kullanarak düzene soktum ancak henüz gebelik olmadı bu ayda hayıt suyu ve soğan kürü deniycem sizlerin yaptığı ve sonuç aldığı neler var birbirimize yardımcı olalım :)
Adet bitince 2. Günü başlayıp 15 gün yaptım canımMaalesef bende hem kilo var hem adet düzensizliği vardı şuan ne yazık ki hastaneye de gidilmiyor salgın yüzünden gitsen de kimse ilgilenmiyor soğan kürünü adet bitince mi yapmıştın
Canım kaç kilosun bilmiyorum ama bende kiloluyum pko luyum hep düzensiz adet gördüm ilk olmaya başladığımdan beri ve kilo problemim de ergenlikte başladı yavaş yavaş 5 aylık evli iken çocuk istedim biraz da olmayacak korkusu vardı 4 ay da olmadı bu süre içinde 3 ay da adet görmedim doktora uzun zamandır gitmemiştim muayne oldum pko nın dışında bide rahimde polip olduğunu öğrendim küçüktü ama infolic başladım 3 ay kullacaktım ve kilo verecektim kendiliğinden hamile kaldım yumurta çatlatma iğnesi falan deneyecektik gerek kalmadıMaalesef bende hem kilo var hem adet düzensizliği vardı şuan ne yazık ki hastaneye de gidilmiyor salgın yüzünden gitsen de kimse ilgilenmiyor soğan kürünü adet bitince mi yapmıştın
Bende pco hastasiyim benimde bir oğlum var bizde 4yila yakındır istiyoruz ama tabi eşimin değerleri düşük neyse çakşır kökü suyu denediniz miKızlar merhaba benim 5 yaşında bir oğlum var ve artık ona bir kardeş yapmak için bu yola çıktık Allah izin verirse bende genç kızlığımdan beri pko var ve ilk çocuğuma kendiliğimden hamile kalmıştım çok şükür ama bu sefer daha kilolu olmanın verdiği zorlukla 5 aydır denememize rağmen hala sonuç alamadık ilk başta adetlerim çok düzensizdi onu duphaston kullanarak düzene soktum ancak henüz gebelik olmadı bu ayda hayıt suyu ve soğan kürü deniycem sizlerin yaptığı ve sonuç aldığı neler var birbirimize yardımcı olalım :)
Biz daha yeni başladık açıkçası düşünmeye ama şimdi insan diyo keşke hiç korunmasaydik ama hayırlısı. Yok biz kullanmadık keçiboynuzu özü iciyo eşim bende inofolic ve agnucaston aldım kendime bu ay da olmazsa doktora gitcez zaten hiç değerlerine de baktirmadi eşimBende pco hastasiyim benimde bir oğlum var bizde 4yila yakındır istiyoruz ama tabi eşimin değerleri düşük neyse çakşır kökü suyu denediniz mi
Bende adet duzensizliklerinde gittim doktora ama sadece pco gördüler iki aydır gitmiyorum eğer bu ay da olmazsa eşimle gidicez bakalımCanım kaç kilosun bilmiyorum ama bende kiloluyum pko luyum hep düzensiz adet gördüm ilk olmaya başladığımdan beri ve kilo problemim de ergenlikte başladı yavaş yavaş 5 aylık evli iken çocuk istedim biraz da olmayacak korkusu vardı 4 ay da olmadı bu süre içinde 3 ay da adet görmedim doktora uzun zamandır gitmemiştim muayne oldum pko nın dışında bide rahimde polip olduğunu öğrendim küçüktü ama infolic başladım 3 ay kullacaktım ve kilo verecektim kendiliğinden hamile kaldım yumurta çatlatma iğnesi falan deneyecektik gerek kalmadı
Mutlaka git kilo ver diyecek ama illaki takviye ilaç da verir kilo vermedim kaldım kolayca inşallah çok uğraştırmaz seni deBende adet duzensizliklerinde gittim doktora ama sadece pco gördüler iki aydır gitmiyorum eğer bu ay da olmazsa eşimle gidicez bakalım
Canım sıkıntı etme pco hastaları tedaviyle kaliyo hamile önemli olan eşimin değerleriBiz daha yeni başladık açıkçası düşünmeye ama şimdi insan diyo keşke hiç korunmasaydik ama hayırlısı. Yok biz kullanmadık keçiboynuzu özü iciyo eşim bende inofolic ve agnucaston aldım kendime bu ay da olmazsa doktora gitcez zaten hiç değerlerine de baktirmadi eşim
Eşim de önümüzdeki hafta gidecek doktora bakalım inşallah onda bı sıkıntı çıkmazCanım sıkıntı etme pco hastaları tedaviyle kaliyo hamile önemli olan eşimin değerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?