• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO KİLO VE HAMİLE KALMAK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pko hamile kalmaya engel değil sadece süreci uzatıyor . Ben ilk olarak bir buçuk yıllık korunmama sürecinden sonra klomen ilk kullanımında hamile kaldım ama düşük oldu . Sonrasında 6 ay sonra oğluma hamile kaldım hsg çekildikten hemen sonrasında kaldım . Şuan oğlum 4 yaşında bir yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum . Eylül ayından beri tedavi görüyorum 5 kez letu kullandırdı doktorum ama maalesef sonuç hüsran . Hayırlısı...
Çok üzüldüm ama bı tane çocuğumuz var öyle düşünelim Allah onlara sağlık versin inşallah hayırlısıyla bı evlat daha verir rabbim inşallah

Kızlar merhaba benim 5 yaşında bir oğlum var ve artık ona bir kardeş yapmak için bu yola çıktık Allah izin verirse bende genç kızlığımdan beri pko var ve ilk çocuğuma kendiliğimden hamile kalmıştım çok şükür ama bu sefer daha kilolu olmanın verdiği zorlukla 5 aydır denememize rağmen hala sonuç alamadık ilk başta adetlerim çok düzensizdi onu duphaston kullanarak düzene soktum ancak henüz gebelik olmadı bu ayda hayıt suyu ve soğan kürü deniycem sizlerin yaptığı ve sonuç aldığı neler var birbirimize yardımcı olalım :)
bence biraz kilo verirseniz kendinizden hamile kalırsınız

Çok çok sevindim hayırlı olsun 😊 gerçekten kendim kalmış gibi hissettim bian bigun bende buraya yazarım bu cümleyi inşallah bu süreçte yaptığın denedigin biseyler oldu mu
İnşallah 🥰
Kiloluydum kilo verdim doktor kontrolünde letu kullandım . Impryl kullandım (pkolular için folik asit . ) venatura inositol takviyesi kullandım (pko olanlar kesinlikle kullanmalı pko etkilerini en aza indiriyor ) sağlıklı beslendim bu kadar

İnşallah 🥰
Kiloluydum kilo verdim doktor kontrolünde letu kullandım . Impryl kullandım (pkolular için folik asit . ) venatura inositol takviyesi kullandım (pko olanlar kesinlikle kullanmalı pko etkilerini en aza indiriyor ) sağlıklı beslendim bu kadar
Bende spora ve sağlıklı beslenmeye başladım inofolic almıştım bende bu ay senin dediklerine bakiyim

Back