- 6 Şubat 2015
- 79
- 25
- 88
- 32
İnşallah canımMutlaka git kilo ver diyecek ama illaki takviye ilaç da verir kilo vermedim kaldım kolayca inşallah çok uğraştırmaz seni de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımMutlaka git kilo ver diyecek ama illaki takviye ilaç da verir kilo vermedim kaldım kolayca inşallah çok uğraştırmaz seni de
Çok üzüldüm ama bı tane çocuğumuz var öyle düşünelim Allah onlara sağlık versin inşallah hayırlısıyla bı evlat daha verir rabbim inşallahPko hamile kalmaya engel değil sadece süreci uzatıyor . Ben ilk olarak bir buçuk yıllık korunmama sürecinden sonra klomen ilk kullanımında hamile kaldım ama düşük oldu . Sonrasında 6 ay sonra oğluma hamile kaldım hsg çekildikten hemen sonrasında kaldım . Şuan oğlum 4 yaşında bir yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum . Eylül ayından beri tedavi görüyorum 5 kez letu kullandırdı doktorum ama maalesef sonuç hüsran . Hayırlısı...
Sağolun hamileyim yeni öğrendimÇok üzüldüm ama bı tane çocuğumuz var öyle düşünelim Allah onlara sağlık versin inşallah hayırlısıyla bı evlat daha verir rabbim inşallah
bence biraz kilo verirseniz kendinizden hamile kalırsınızKızlar merhaba benim 5 yaşında bir oğlum var ve artık ona bir kardeş yapmak için bu yola çıktık Allah izin verirse bende genç kızlığımdan beri pko var ve ilk çocuğuma kendiliğimden hamile kalmıştım çok şükür ama bu sefer daha kilolu olmanın verdiği zorlukla 5 aydır denememize rağmen hala sonuç alamadık ilk başta adetlerim çok düzensizdi onu duphaston kullanarak düzene soktum ancak henüz gebelik olmadı bu ayda hayıt suyu ve soğan kürü deniycem sizlerin yaptığı ve sonuç aldığı neler var birbirimize yardımcı olalım :)
Çok çok sevindim hayırlı olsun gerçekten kendim kalmış gibi hissettim bian bigun bende buraya yazarım bu cümleyi inşallah bu süreçte yaptığın denedigin biseyler oldu muSağolun hamileyim yeni öğrendim
İnşallahÇok çok sevindim hayırlı olsun gerçekten kendim kalmış gibi hissettim bian bigun bende buraya yazarım bu cümleyi inşallah bu süreçte yaptığın denedigin biseyler oldu mu
Bende spora ve sağlıklı beslenmeye başladım inofolic almıştım bende bu ay senin dediklerine bakiyimİnşallah
Kiloluydum kilo verdim doktor kontrolünde letu kullandım . Impryl kullandım (pkolular için folik asit . ) venatura inositol takviyesi kullandım (pko olanlar kesinlikle kullanmalı pko etkilerini en aza indiriyor ) sağlıklı beslendim bu kadar
Benimkinde varikosel cıktı canım çok sikkinEşim de önümüzdeki hafta gidecek doktora bakalım inşallah onda bı sıkıntı çıkmaz
Çok geçmiş olsun ama tedavisi olan bişey diye biliyorum canım sıkma canını bizde yarın sperm testi vereceğiz bakalım ne olacakBenimkinde varikosel cıktı canım çok sikkin
Sikmamaya calisiyorum canım ama bakalım doktor amelyat dedi olucak galiba inşallah sizde öyle sorun olmazÇok geçmiş olsun ama tedavisi olan bişey diye biliyorum canım sıkma canını bizde yarın sperm testi vereceğiz bakalım ne olacak
İnşallah canımSikmamaya calisiyorum canım ama bakalım doktor amelyat dedi olucak galiba inşallah sizde öyle sorun olmaz