pko hastaları şeker ilacıyla ilgili

seherim ALLAH sanada sabır versin..çok zorrmuş babasız kalmak :KK43:(...inşallal ALLAH tüm isteyenleri evlat sahibi yapar..

sagol canım evet cok zor her gecen gün yoklugunu daha cok hissedıyorum ama ne yapalım kader....... inşallah bebeişlerımızı kucagımıza alırızda bıraz moral olur bize

merhaba arkadaslar yazdiklarinizi okudum sizinle benide araniza alirsaaniz cok sevinirim.bende iki defa tup bebek yaptim olmadi moralim sifir.sizden biraz daha tecrubeliyim galiba sormak istediginiz bisey olursa burdayim

merhaba arkadaslar yazdiklarinizi okudum sizinle benide araniza alirsaaniz cok sevinirim.bende iki defa tup bebek yaptim olmadi moralim sifir.sizden biraz daha tecrubeliyim galiba sormak istediginiz bisey olursa burdayim

merhaba selvihancım. aramıza almak nedemek paylaşmak isteyen bütün hanımlarla yazışmaya hazırım ben. yaşadığın olumsuz tecrübelere çok üzüldüm canım. ama sakın ümidini kaybetme. sana soracak şeylerim mutlaka olacaktır, hele hele ilerleyen aşamalarda. ben daha başındayım bu zorlu ve uzun yolun. ama pes etmek yok. yorulduğumuzda birbirimize omuz vermek destek olmak için buradayız. senin moralini bozan şey nelerdir anlatmak istersen ben dinlemeye hazırım canım.

ben 9 defa asilama yaptim yanlis bi doktor sectim aslinda 3 defadan sonra gerekli degil ama ordan 3 sene kaybettim sonra buyuk bi hastaneye bas vurdum sonunda mikro enjeksion yaptim birincisinde sadece 1 emriyom vardi mecburen onu koydular tabi sonuc negatif.ikincisini bu ay yaptim 13 tane vardi 7 kaliteli kaldi bi tane yuklediler cok mutluydum bu sefer doktor cok iyi dedi gecen gun test yaptim gene negatif dondurulmus 6 ane var 1 inci ayda tekrar randevum var ama yapmak istemiyorum cok korkuyorum

ben 9 defa asilama yaptim yanlis bi doktor sectim aslinda 3 defadan sonra gerekli degil ama ordan 3 sene kaybettim sonra buyuk bi hastaneye bas vurdum sonunda mikro enjeksion yaptim birincisinde sadece 1 emriyom vardi mecburen onu koydular tabi sonuc negatif.ikincisini bu ay yaptim 13 tane vardi 7 kaliteli kaldi bi tane yuklediler cok mutluydum bu sefer doktor cok iyi dedi gecen gun test yaptim gene negatif dondurulmus 6 ane var 1 inci ayda tekrar randevum var ama yapmak istemiyorum cok korkuyorum

canım inşallah en kısa zamanda olur bebişlerımız canım senın sorunun ne veya sorun varmı dıyeyım birde canım mikro enjeksiyon ne tüp bebegın farklı bir ismimi:uhm:

merhaba arkadaşlar bendede pko var. önce glukofen kullanıyordum onu atmakta zorlandım bıraktım şimdi glucophage kullanıyorum. ikiside şeker ilacı ama ben glucophageyi daha kolay atıyorum. klomen kullandım bu ay biri 18 biri 14 mm yumurta oluşmuş cumartesi çatlatma iğnesi vurulacağım. hayırlısı olur insallah. doktor beklediğimiz gibi cıkmadı sonuç dedi 4 - 5 yumurta oluşsa daha iyiydi dedi. moralim bozuldu biraz. dün neşem cok iyiydi eşimle şakalasıp durmuştum bakalım kaç tane yumurtlamışım diye. herşey kötüye gidiyor hayatımda. işim yok bebeğim yok annemi yeni kaybettim. of of. Allah ım bir yerden kapı açar inşallah hangisi hayırlısıysa o olsun.
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

inşaallah hayırlısı olur canım bu doktorlarda hiç anlamıyolar halımızden allah rahmet eylesın annene sen genede doktora bakma vercek olan rabbimiz ne problemlı ınsanlar hamiş oluyo

merhaba arkadaşlar bendede pko var. önce glukofen kullanıyordum onu atmakta zorlandım bıraktım şimdi glucophage kullanıyorum. ikiside şeker ilacı ama ben glucophageyi daha kolay atıyorum. klomen kullandım bu ay biri 18 biri 14 mm yumurta oluşmuş cumartesi çatlatma iğnesi vurulacağım. hayırlısı olur insallah. doktor beklediğimiz gibi cıkmadı sonuç dedi 4 - 5 yumurta oluşsa daha iyiydi dedi. moralim bozuldu biraz. dün neşem cok iyiydi eşimle şakalasıp durmuştum bakalım kaç tane yumurtlamışım diye. herşey kötüye gidiyor hayatımda. işim yok bebeğim yok annemi yeni kaybettim. of of. Allah ım bir yerden kapı açar inşallah hangisi hayırlısıysa o olsun.

canım öncelikle allah sabırlık versin....... tutucaksa ıkı yumurtaylada tutar sıkma canını önemli olan kalıtelı olması yumurtanın sayısı cok olması degıl ınşallah sonuc alırsın canım bırde canım günde kac tane klomen ıcıyorsun

hoşgeldin mazbutcum, öncelikle allah sabır versin canım, anneler insanın hayatında bambaşka bir yere sahipler,ama moralini bozma inşallah yekında sen de bir anne olursun. gerçekten de kaç tane yumurta olduğu önemli değilmiş araştırdığım kadarıyla. benim de hayatımda son bir yıldır pozitif giden birşey olmadı. diplomalı bir işsizim, polikistik overim ama inanıyorum ki yakın zamanda hayatımda birşeyler değişecek. sende inan buna. hiçbir zaman herşey sürekli kötüye gitmez. mutlaka bir yerden birşeyler düzelecek,bazı kapılar açılacak, bazı fırsatlar çıkacaktır karşına. hayat hep kötüye gidemez. ve unutma hiçbir sıkıntı sürekli değildir. hep biyerlerde bir ışık var. :teselli::teselli::teselli:
gerçekten de hakkımızda hayırlısı......

selvihancım, neden denemeyecekmişsin ,hazır yumurtan da varmış. biliyorum bu zor ve yorucu bir süreç ama unutma bu sürece bi amaç için girdiniz. bu büyük amaç için keşke herkesin imkanı olsa da bunları hayata geçirebilseler. bizim yerimizde olmayı arzu eden onlarca kadın var, ama imkanları yok. üzüntünü çok iyi anlıyorum. bir senedir her ay bi umutla (yada umutsuzlukla) hamilelik testi yaptım bende. o negatif sonucu görmek insanı ne hale getiriyor çok iyi biliyorum. ama şuna inan; eğer arzu ettiğin şey için çabalarsan gerekeni yaparsan ve gerçekten bütün kalbinle istersen bence gerçek olur... sakın kendini üzüp pes etme. daha pes etmek için çok erken.....

EN BÜYÜK HAYALİM BİR BEEBEGİM OLMASI.... COK TEŞEKKÜR EDERİMM.. O KADAR COK İSTİYORUM Kİ BUUNU ANLATMAM İMKANSIZ.....O MUCİZEYİ YAŞAMAK İSTİYORUM EVLENDİGİM DE İNŞ SORUNSUZ OLUR ... PKO VE TROİD YÜZÜNDEN KORKUYORUM AMA İNŞ ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR HERKESİN...

canım hepimizin ortak hayai bu :emir_bebek: inşallah istediğinde çok kısa zamanda ve uğraşmadan olur. ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim izin verirsen.:eek: fazla geciktirme :eek: biranönce evlen ve bu mucizenin tadını çıkar. bizim gibi pkolarda fazla geciktirmemek gerekiyo. yerimseniben inşallah hayatında dilediğin herşey gerçek olur canım...:nazar:

selam arkadaşlar bende pko olduğumu tesadüfen bir kontrol sırasında öğrendim, çünkü bende hiçbir belirtisi yoktu, herşeyim düzenliydi, sadece biraz kiloluydum ancak o da çocukluktan beri vardı, 2 yıl önce korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ancak sürekli kanamalarım oldu ve beşinci ayda suyum geldi ve bebeğim düştü, pko teşhisi ondan sonra kondu ve glucophage kullanmaya başladım ve 9 kilo verdim, mart ayında gene korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ancak gene kanamalarım ve sürekli yatıyorum ancak gene aynı şeyler olacak korkusunu içimden atabilmiş de değilim, ne yapacağım bilemiyorum, o yüzden bebek isteyen ve bununu için çabalayan bütün anne adaylarına Allah kolaylık versin ve umarım bebeklerini bir an önce kucaklarına alırlar diyorum

bendede pko var
çok üzülüyorum en büyük hayalim şimdi bebk kilo veremiyorum versem herşey düzelicek çünkü hormonlarım çok kötü değil sadece kistlerim var ama ben3 ayda 10 kilo vremme gerekirken 4 kilo verdim glukofen ve diane 35 içiyorum ve bazen çok ağrım oluyo beni anlayan insanların desteğine çok ihtiyacım var

bendede pko var
çok üzülüyorum en büyük hayalim şimdi bebk kilo veremiyorum versem herşey düzelicek çünkü hormonlarım çok kötü değil sadece kistlerim var ama ben3 ayda 10 kilo vremme gerekirken 4 kilo verdim glukofen ve diane 35 içiyorum ve bazen çok ağrım oluyo beni anlayan insanların desteğine çok ihtiyacım var

merhaba canım bendede pko vardı 4 yıldır ikinci bebeği istiyoruz olmuyor ilk tedavi için gittiğimde pko var dedi dokr. şeker ilacı verdi kilolu değildim ama iyileşmem için biraz kilo vermem gerekiyordu bu ilaçla 7 kilo daha verdim ve normale döndü her türlü tedaviyi olduk ama yine hamile kalamadım hala bekliyoruz hiç bir sorunda yok ama olmuyor bu pko bende büyük bir adet sancısıyla başladı yine büyük bir adet sancısıyla son buldu inş sende iyi olursun:sm_confused:

arkadaslar merhaba, bende de pko var, bende kistin oldugu bolgede adet donemim yaklasinca cok agrı oluyor, sizlerde de oluyor mu, bu normal bir sey mi, simdiden teşekkurler

Merhaba arkadaşlar bende de pko var.glukofen kullaniyorum.10 gün oldu sadece 800 gr verebildim.bende mi sorun varki anlayamadim cadiarzu .hem şekerle olan bağlantisini çözemedim ben bu ilacin.bşde kilo vermek isteyen herkes kullanabilirmi ki?

X