Pko Femara ve İkiz gebelik hikayem🤰 🥰

Rabbim inşAllah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Femara öyle her hastaya verilmiyor diye biliyorum ben polikistik hastasıyım o yüzden verildi ama doktorunuza yine de bir danışın isterseniz

Rabbim inşAllah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Femara öyle her hastaya verilmiyor diye biliyorum ben polikistik hastasıyım o yüzden verildi ama doktorunuza yine de bir danışın isterseniz
Sordum canm fermara genelde rahim duvarında sorun olan kişilere veriliyormuş gene klomen verdi bana Nisan'da yumurta oluşmadı bende hasta olmayı bekliyorum bende geçiti hastalığım

Sordum canm fermara genelde rahim duvarında sorun olan kişilere veriliyormuş gene klomen verdi bana Nisan'da yumurta oluşmadı bende hasta olmayı bekliyorum bende geçiti hastalığım
Bir yanlışınız olmalı R rabiacaaa9595 dediği gibi pcoslara veriliyor genelde. Pcoslarda yumurta gelişiminde çok etkili olduğu için veriliyor. Rahim duvarı ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Bir yanlışınız olmalı R rabiacaaa9595 dediği gibi pcoslara veriliyor genelde. Pcoslarda yumurta gelişiminde çok etkili olduğu için veriliyor. Rahim duvarı ile alakası olduğunu düşünmüyo

Bir yanlışınız olmalı R rabiacaaa9595 dediği gibi pcoslara veriliyor genelde. Pcoslarda yumurta gelişiminde çok etkili olduğu için veriliyor. Rahim duvarı ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Doktor öyle dedi bana bende merak ettim sordum

Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah. Banada bugün doktorum bu ilacı yazdı. 1buçuk yıldır evliyiz. İnşAllah bizide sevindirir rabbim tez zamanda

Canım merhaba benimde pko hastasıyım ama hafif ağır değil bu ay ilk kez femara kullandım 4 yumurtam oluştu hep okuyorum bu kadar çok oluşması iyi değilmiş şeninde 5 yumurtan oluşmuş çok olması iyi mi kötü mü

Bebekleriniz dünyaya geldimi

Adetin kaçıncı günü başladınız frmaraya

Canım klomen neden işe yaramaz pkoda

Merhaba bende de pcos var ve bu ay femare kullanıyorum. İnşallah sizin hikayenizden yaşarım ben de. Öyle güzel bir hikaye ki

Okurken gözyaşlarımi tutamadım 21 yaşındayım iki buçuk senelik evliyim bendede ileri derece pko var ve doktorum aşılamadan başka çare olmadığını soyledi bana femara ilacı verdi sabah akşam kullan bes gün sonra yanıma gel dedi bugün ilk günüm ve araştırmak istedim senin yazına denk geldim Çarşamba günü doktora gidicem ve inşallah benim hikayem de seninki gibi mutlu sonlu olur Allah'ım yazarken bile gözlerim doldu

Geç gördüm yanıtınızı umarım sağlıklı bir gebeliğiniz oluşmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…