- 5 Kasım 2019
- 100
- 54
- 26
-
- Konu Sahibi rabiacaaa9595
Evet 3 gündür içiyorum daha öncesinden klomen ve çatlatma iğnesi oldum yumurtalarım 18 19 mm büyüdü fakat iğneyle çatlamadı bu sefer femara ve iğne kullanıcam canım inşallah olur bu sefer senin yumurtaların ne kadar büyüdü femaraylaİlaca devam ediyosun demi daha çatlama falan olmadı?
20 mm oldu 3 yumurta oluştu ve iğneyle çatlattık bizde. Daha içeceksn sen ilacı demi?Evet 3 gündür içiyorum daha öncesinden klomen ve çatlatma iğnesi oldum yumurtalarım 18 19 mm büyüdü fakat iğneyle çatlamadı bu sefer femara ve iğne kullanıcam canım inşallah olur bu sefer senin yumurtaların ne kadar büyüdü femarayla
Bence bi sor ben de pcos yok klomende olmadı 2. de hemen femara denedkÖncelikle gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbende poliskistik overlıyım 1.5 sene oldu hep klomen veriyorlar kimyasalım oldu 11. Ayda şuan yine çatlatma iğnemi oldum bekliyorum sonucu femera neden vermiyor acaba doktorum hatta bu ay 2 kutu klomen kullandım anca 2 adet yumurtam oluştu 16 ve 15 mm bende mi istesem olmazsa bilemedm
Klomene artık tepki vermiyor yumurtalarım bencede femara vermesi lazımdı ama inatla klomen veriyorlar olmazsa onu isticemBence bi sor ben de pcos yok klomende olmadı 2. de hemen femara denedk
İnşallah bu ay olurda gerek kalmazKlomene artık tepki vermiyor yumurtalarım bencede femara vermesi lazımdı ama inatla klomen veriyorlar olmazsa onu isticem
İnşallah bugun 12. Gün kasıklarım aşırı şiş sık idrara çıkma başladı biraz ümitlendim ama hayal kırıklığı olmaz inşallahİnşallah bu ay olurda gerek kalmaz
Evet kuzum 1 hafta daha içip kontrole gidicem işte Inşallah hem büyümüştür hem de iğneyle çatlar20 mm oldu 3 yumurta oluştu ve iğneyle çatlattık bizde. Daha içeceksn sen ilacı demi?
Merhaba canımÖncelikle gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbende poliskistik overlıyım 1.5 sene oldu hep klomen veriyorlar kimyasalım oldu 11. Ayda şuan yine çatlatma iğnemi oldum bekliyorum sonucu femera neden vermiyor acaba doktorum hatta bu ay 2 kutu klomen kullandım anca 2 adet yumurtam oluştu 16 ve 15 mm bende mi istesem olmazsa bilemedm
İnşallah canım hepimizin kucagı dolsun hayırlısı ileMerhaba canımBende pcoluyum ve 3 senedir uğraşıyorum.Kesinlikle doktorunu değistirmelisin.3 sene içerisinde kaç defa klomen kullandım hatırlamıyorum gerçekten.Daha birkaç gün öncesine kadar doktorumu degistirdim ve başka doktora gittim.Doktoruma hangi ilaçları kullandığımdan bahsettim ve bana dediği ilk şey sana nasıl klomen verirler anlamış değilim,senin bir hastalığın var senin yumurtalıkların klomene cevap vermez deyip bana femara yazdı.Sana tavsiyem ya doktorunu değiştir ya da doktorundan kendin iste ama kendin isteyince de dilleri pabuç gibi hemen bir laf söylüyorlar işimi bana mı öğretiyorsun der gibi.Insallah gerek kalmaz da hamilesindir
İnşallah canım benimİnşallah canım hepimizin kucagı dolsun hayırlısı ile
Sinem kullandinmi famerayiİnşallah canım benim
Evet canım,hala kullanıyorum haftaya kontrolüm,varSinem kullandinmi famerayi
Canım bişey sorucam bu klomenin etkisi 2 ay falan sürüyor tekrar yumurtlattırıyor femaranın da böyle bi etkisi varmı biliyormusun?merhaba günde kaç adet kullanmştınız femara ?
Doktorunuz kimdi hangi hastane ve pkonun belirtileri var moydı size eÖncelikle herkese merhabalar
Daha önce defalarca burda yazılanları okuyup acaba bende bir gün buraya hikayemi yazıp birilerine ilham olabilirmiyim derken evet sonunda ileri derece pko ile hamileyim ve ikiz
Öncelikle 26 yaşındayım ve 2 buçuk senelik evliyim. Pko ile daha lise yıllarımla tanıştım ve kendimi bildim bileli düzensizdi kanamalarım ama genel pko hastalarının aksine bende çok sık ve yoğun kanama yaşıyordum bir ay da hep 2 döngü döndüm bazı aylar 20 günleri bulan kanamam oldu. Neyse evlenene kadar yasmin kullandım evlendikten sonra korunmadım ama 1 sene üstüne de düşmedim çocuk meselesinin derken 1 yıl sonunda bütün testlerim yapıldı pko fan başka bir sorunum yoktu şükür eşiminde testleri temizdi. 2 yılı geçince özel de bir doktora gitmeye karar verdim ve önerilerle doktoruma gittim kendisinin de pko hastası olduğunu ve asla çocuğa engel olmadığını söyledi tabi sevindim ama 2 yıl hiç korunmasız gebelik elde edememek de üzmedi değilneyse doktorum femaraya başlattı 5 gün kullandım ve 1 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi yapıldı ama gebelik oluşmadı. Diğer ay tekrar 5 gün femara kullandım ve 5 tane yumurtam oluştu doktor bile şaşırmıştı çoğul gebelik olabileceği için çatlatma iğnesi yapmadı kendi haline bırakalım dedi. Ve adet tarihim 10 gün geçiyordu elim teste asla gitmedi ihtimal vermedim ama en son eşimin ısrarlarıyla yaptım ve anında beliren çift çizgim oluştu hemen kan vermeye gittim ve 2790 çıktı değerim. Tabi ben inanmakla zorluk çeksem de 2 gün sonraya doktoruma randevu aldım ve evet kesemiz var hem de iki tane demesiyle biraz kısa süreli bi baygınlık geçirdim Çok şükür şuan 7+5 günlüğüz. Siz de ümidinizi asla kaybetmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İstanbul Ümraniye de Atlas Hastanesinde Sümeyra Hanım doktorum. Pko belirtilerim düzensiz adet görme ve tüylenme sorunum vardı.Doktorunuz kimdi hangi hastane ve pkonun belirtileri var moydı size e
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve hayırlı evlat olurlar inşallah bende klomen kullandım bu ay bekliyorum bende de bir yumurta oluştu sanrm çünkü hep bir yumurta için bilgi verdi. Bende çok düzensiz adet olurum 4 yıl boyunca bende hasta olmak için ilaç kullandım yasmine kadar sonra bıraktım 3 ayda 5 ayda hasta olurdum evlendim 40 38 41 güne düştü bu süre doktorum normal dedi çok uzun değil bilgisini verdi ama bizde çok istiyoruz ben 29 yaşındayım eşim 31 yaşında ve yaş itibari ile çok odakladık kendimizi eşim cuma günü spermiogram testi yaptırdı altı ay önce gene yapmıştık normal demişti doktor ama olmayınca tekrar yaptırdık bende bir çok doktora gittim ve hiç bir sorun olmadığını söylediler bana şuan hastalığıma 9 gün var ama karın ağrım çok gögüs uçlarımda çok ağrı var göğüslerde şişlik var cuma test yaptım negatif ama düşünmekten de alamıyorum kendimi bende mi bu ay olmaz ise fermara istesem diye düşündüm bu yazınızı okuyunca 29 30 mart gibi çatlamam oldu kafamda bir sürü deli soru var rüyalarımda bile hamilelik görüyorum artık eşim üzülmesin diye bir şeyde diyemiyorum ama psikolojik olarak çok çöktüm.Öncelikle herkese merhabalar
Daha önce defalarca burda yazılanları okuyup acaba bende bir gün buraya hikayemi yazıp birilerine ilham olabilirmiyim derken evet sonunda ileri derece pko ile hamileyim ve ikiz
Öncelikle 26 yaşındayım ve 2 buçuk senelik evliyim. Pko ile daha lise yıllarımla tanıştım ve kendimi bildim bileli düzensizdi kanamalarım ama genel pko hastalarının aksine bende çok sık ve yoğun kanama yaşıyordum bir ay da hep 2 döngü döndüm bazı aylar 20 günleri bulan kanamam oldu. Neyse evlenene kadar yasmin kullandım evlendikten sonra korunmadım ama 1 sene üstüne de düşmedim çocuk meselesinin derken 1 yıl sonunda bütün testlerim yapıldı pko fan başka bir sorunum yoktu şükür eşiminde testleri temizdi. 2 yılı geçince özel de bir doktora gitmeye karar verdim ve önerilerle doktoruma gittim kendisinin de pko hastası olduğunu ve asla çocuğa engel olmadığını söyledi tabi sevindim ama 2 yıl hiç korunmasız gebelik elde edememek de üzmedi değilneyse doktorum femaraya başlattı 5 gün kullandım ve 1 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi yapıldı ama gebelik oluşmadı. Diğer ay tekrar 5 gün femara kullandım ve 5 tane yumurtam oluştu doktor bile şaşırmıştı çoğul gebelik olabileceği için çatlatma iğnesi yapmadı kendi haline bırakalım dedi. Ve adet tarihim 10 gün geçiyordu elim teste asla gitmedi ihtimal vermedim ama en son eşimin ısrarlarıyla yaptım ve anında beliren çift çizgim oluştu hemen kan vermeye gittim ve 2790 çıktı değerim. Tabi ben inanmakla zorluk çeksem de 2 gün sonraya doktoruma randevu aldım ve evet kesemiz var hem de iki tane demesiyle biraz kısa süreli bi baygınlık geçirdim Çok şükür şuan 7+5 günlüğüz. Siz de ümidinizi asla kaybetmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah