pko ,femara , ovitrelle ve beklemek ..

Ben varım kuzum, ben anlıyorum seni

Maşallah hamilesiniz hayırla sonuçlanır inşallah. Çok sevindim

Cok tesekkur ederım canım bende beklemıyodum ama evet cok sükür Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın gerçekten nasıl sevindim. Konuşmuştuk seninle.. Yazdıklarına baktım da hiç umutlu değilmişsin. Ne güzel nasip olmuş bak Allah tamamına erdirsin. Yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin canım. Bu arada benim yumurtalar büyümedi malesef klomen bende işe yaramadı

Canım selam yeni gordum yazını bıkac bısey demek ıstıyorum sana bende 2 senedır denedım bı sure kendım denedım bıkac kez farklı doktorlara gıttım en son dedımkı hsg cekılıyım kesın tüplerim tıkalı ondan olmuyo sonra bu doktoru buldum gıttık esımle konustuk adam dedıkı senın tupler tıkalı degıldır rahat ol en fazla 3 ay ıcınde hallolur merak etme dedı bıraz hayal gıbı geldı ama doktor umutlu konusunca ınsan umutlanıyo ıste Bak 2 ay klomen kullandım bu ay ki gıdısımde femara ve ıgne ıstıcektım kısmet olmadı ve ınankı hıc beklemıyodum hala şoktayız eşimle ınanamıyoruz Allahım okadar buyukkı nolur ıcını ferah tut demekkı dogru zaman degılmıs suan eşinle keyfıne bak hatta ımkan varsa bence bıkac ay ara ver zaten bu hsg den sonra galıba bır ay bısey yapmıyomus kendı kendıne hamıle kalabılırsın tup acıldıgı ıcın ınsallah hayırlısı olur canım yanındayım

Evet canım ınan hıc umudum yoktu testı eşimin ısrarıyla yaptım dusun o derece canım 19 mayısta adet oldum doktor bana 1-3 hazıran ılıskı onermıstı bende ovü yaptım 4 hazıranda yumurtlama gordum yanı 17.gun yumurtlamam oldu 19 hazıranda adet olmam lazımdı olmayınca 20 hazıranda test yaptık pozıtıf cıktı

Cok tesekkur ederım canım ınanın herkes ıcın dua edıyorum aklıma geldıkce ısteyen herkese nasıp etsın Allahım Bu arada benm ılk ay klomenle 16 mm olmustu ıkıncı ay 13 mm yanı daha kucuktu demekkı catlarken buyudu anlamadım bende bıde kısmet işte ıcınızı ferah tutun

Teşekkür ederim canım haklısın gerçekten kısmet. İnşallah isteyen herkese nasip olur. Senin de hayırlı bir evladın olsun inşallah

Teşekkür ederim canım haklısın gerçekten kısmet. İnşallah isteyen herkese nasip olur. Senin de hayırlı bir evladın olsun inşallah
AMin canım ınsallah kese ve kalp atısını duyalımda ozaman rahat bı nefes alırız Lıutfen gelısme olursa yazın kızlar sizi seviyorum hepınız Allaha emanet olun kalbınızdekı dualar kabul olsun

Aa oldun mu ben de onu soracaktım kuzum bu ay ne yapıcaksın peki kullanıcak mısın ilaç falan?
Ay ben bugün test yaptım sabah pozitif çıktı işe geldim mecbur şimdi gidiyorum kan vericem bakalım sanırım gebeyim inşallah sağlıklıdır bu sefer

Yaaaaaaaaaa şaka yapiyorsunn noldu sonuç

Yaa mesajlarına baktım dayanamadım gerçekten o kadar mutlu oldum kiii sana anlatamam canım benim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin içini ferah tut, bilinçli birisin zaten önlemlerini de doktor alacak, inşallah çok güzel bir süreç seni bekliyor

Yaaaaaaaaaa şaka yapiyorsunn noldu sonuç
505 çıktı ya inanamadım ne ara yükseldi nasıl oldu ben şok inşallah sağlıklıdır
Ay kuzum erkenden uykum geldi yatmıştım unuttum haber vermeyi iyi yapmışsın bakarak çooook teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla senin de bebişin gelsin dün dua ettim inşallah herkesin yüzü gülsün istiyorum fıstığım

Dün senin haberini aldıktan sonra okadar sevindim ki eşim diyor noluyo dedim böyle böyle, hem dert ortağı gibi olduk hemde aynı tedaviyi gören 3 kişiydik sürekli konuşuyoruz. 3 te 2 olumlu. Bu çok güzel bi oran bizim icinde ümit verici İnşallah bidahaki ay bende yakalicam sizi

Evet kuzum ben de aynen böyle tedaviyle olumlu sonuç alanları gördükçe mutlu oluyordum bir gün bana da nasip olur inşallah diye gerçi hiçbir şey daha net değil ama inşallah sağlıklı olur sen de bir sonraki ay yakalarsın bizi inşallahh

İnşallah canım ben dün adet oldum sandım. 2 cm civarı koyu renkli kan geldi günlük pede. Sonra normal ped koydum çok az lekelendi kesildi. Bugün sökülür dedim bugünde yok. Şaka gibi
Doktoru aradım, hafife aldı dedim belki size haber vermem gerekiyordur diye aradım burada endiselenmem gereken yada öğrenmem gereken bir durum yok, bekleyeceksin dedi özel kliniğe gidiyorum istediğim gibi soru sorabilmek için ama hastaneden farkı yok, aynı geçiştirme. normal olabilirmiş 1 hafta olmazsa tekrar test yap dedi. Hep bir bilinmezlikler, semptomlar, acabalar cidden yorucu oldu bu ay bana.

D dolcefarniente001 doktorların rahatlığı benide öldürüyor kuzu
Benimde 11. Gün iğne günü saymassak aşırı kasık ağrım falan vardı aradım doktoru
Ya yerleşme ağrılarıdır, ya regl yaklaştı ondandır yada iğneyi ilk defa kullandık iğnede yapabilir bekleyelim bikaç gün daha diyor bana
30 tane seçenek sayarak çok rahatlattı beni saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…