• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko ,femara , ovitrelle ve beklemek ..

Ay hadi İnşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz, mutlaka yaz bize. Valla umut oldun bana 🥰🥰🥰 banada öyle demişti, sonra baktı folikul oluşmuyor birdaha demedi 😅 bu ay 3. Ay olacak o doktorda, ilk defa Primer folikul oluştu
Yazarım tabı kız cunku ınan bende aynıydım belkı dusunce olarak senden fazla olumsuz dusunuyodm🥺 ama bu seferkını eşim ıstedı yapalım dıye ben bakmadım bıle eşim baktı sonucuna ıkı cızgı dıyınce ınanamadım dalga gecıyo sandım dusun 😂

Yazarım tabı kız cunku ınan bende aynıydım belkı dusunce olarak senden fazla olumsuz dusunuyodm🥺 ama bu seferkını eşim ıstedı yapalım dıye ben bakmadım bıle eşim baktı sonucuna ıkı cızgı dıyınce ınanamadım dalga gecıyo sandım dusun 😂
İnşallah bende bugün aynı durumu yaşarım 🥰
Ben zateb duzensız adet oluyorum klomenden dolayı gecen ay adet olmustum bu ay 19 unda olmam gerekıyodu ama bıkac gun oncesınde adet oncesı agrılar oldu oyuzden bende kendı kendıme adet olcam bellı dedım benden leke falan gelmedı onu bılmıyorum ama suanda bıle kasıklarda arada agrı var
Bende öyleyim cnm pcos var bende. Şuan su folikul oluşumu, çatlatma iğnesi falan olmamış olsa adet oluyorum derdim. Öyle bir ağrı var

İnşallah bende bugün aynı durumu yaşarım 🥰

Bende öyleyim cnm pcos var bende. Şuan su folikul oluşumu, çatlatma iğnesi falan olmamış olsa adet oluyorum derdim. Öyle bir ağrı var
Ay hadı ınsallah lutfen bızede haber ver hayırlısıyla olsun 🙏🏻 Haberını beklıyorum canım

Ay hadı ınsallah lutfen bızede haber ver hayırlısıyla olsun 🙏🏻 Haberını beklıyorum canım
Sen kanı nereye verdin 1 saat içinde çıkıyor normalde kuzum 🥰
0,15 🤣 0,15 !!! Şaka gibi. Rezillik ya, ben bukadar ağrıyı niye çektim. Hiçbir zaman degismicek bu sonuç biliyorum. Birde salak gibi planlar yaptım. Bedenim benimle dalga geçiyor bunun başka açıklaması yok.

0,15 🤣 0,15 !!! Şaka gibi. Rezillik ya, ben bukadar ağrıyı niye çektim. Hiçbir zaman degismicek bu sonuç biliyorum. Birde salak gibi planlar yaptım. Bedenim benimle dalga geçiyor bunun başka açıklaması yok.
Aaa çok şaşırdım ama adet de olmadın ki kuzum 😮 değişir belki ya geçen öyle biri vardı burda. Değişmezse de hayırlısı olsun senin için birdahakine inşallah 🤲🏻

0.15 çok dip değer. 2 flan olsa tamam dicem. Geçen biri vardı dediğin nasıl olmuş
12.gün kan vermiş negatif çıkmış 14.gün pozitife dönmüştü. Bulursam etiketleyeyim seni de. Evet 3 falan çıksa yükselir dicektim ben de. Belirtiler psikolojik mi o zaman bende de oldu çünkü aynıları. O yerleşme kanaması sandığımız neydi ki ara kanama mı oldu daha önce olmuş muydu canım?

İnşallah sizin de olur 🙏 doktor iğneden 36 saat sonra ve 2 günde bir demişti ama ben riske atmamak için 12. Ve 36. Saati değerlendirdim ve hergünü değerlendirdim. İğneden 2 3 saat sonra ovulasyon kanamam olmuştu çünkü riske atmak istemedim. Gebelik testi de 10.güne kadar pozitifti 11 ve 12.gün negatife döndü 13.günde tekrar pozitifti nu şekilde öğrendim ❤️😊

Kızlar ilk defa ovitrelle yaptıranlar için anlatmak istiyorum nasıl bir süreç olduğunu ben çok araştırmıştım net bilgiye ulaşmak için çünkü. 1 sene hamile kalamadım önceden pko hastalığım vardı ve yumurtalar büyümüyordu ve çatlamıyordu. Klomen ile adet oldum ve ovitrelle yaptırdım.3 tane yumurta oldu 2 tanesinin boyutu yakındı. İğneden 2 3 saat sonra Ovulasyon kanamam olduğu için riske atmadım 12 ve 36. Saati değerlendirdim doktor gün aşırı demişti ancak hergünü değerlendirdim. 10.günde kaset test negatife döndü ilacın etkisi geçti.
İğneden sonra 11 günde kan testi 3.5 çıktı. Negatif olduğunu düşündüm.
15. Günde beta 84
19. Günde 578
22. Günde 1874 giderek arttı şuan beklemedeyim kalp atışını duymak için🙏❤️🙈
5ç haftaya kadar kasık ağrılarım oldu günde 2 3 defa sonrasında progestana başlattı doktor günde 2 defa önlem amaçlı ilaçtan sonra ağrılarım azaldı. Göğüs acıması dışında herhangi bir belirtim yok mide bulantısı aşerme tiksinme hiçbiri yok. ilaçtan dolayı fazla uyuyorum bu şekilde benim başımdan geçenler. Allah herkese nasip etsin 🙏❤️
D dolcefarniente001 bak bahsettiğim buydu canım. Z Zeyno664 arkadaşımızın negatif çıkıp sonra pozitife dönmüştü. Hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻💙

Ahh oyle iyi bılıyorumkı bu duyguyu 😖 ne desem bılmıyorum arkadasım hakkında hayırlısı olur ınsallah Allahın bı bıldıgı vardır 🙏🏻🥺

12.gün kan vermiş negatif çıkmış 14.gün pozitife dönmüştü. Bulursam etiketleyeyim seni de. Evet 3 falan çıksa yükselir dicektim ben de. Belirtiler psikolojik mi o zaman bende de oldu çünkü aynıları. O yerleşme kanaması sandığımız neydi ki ara kanama mı oldu daha önce olmuş muydu canım?
Yok canım ilk defa yaşadım. Psikolojikse ciddi anlamda psikolojim bozuk demektir 😅 kesinlikle birşeyler oldu ama hocbisey olmadı 😅 bugün dagiticam artık kafayı yapacak bişey yok, kader ☺️

Yok canım ilk defa yaşadım. Psikolojikse ciddi anlamda psikolojim bozuk demektir 😅 kesinlikle birşeyler oldu ama hocbisey olmadı 😅 bugün dagiticam artık kafayı yapacak bişey yok, kader ☺️
Bugün olmasa başka gün olucak canım sevinicez birlikte inşallah 🤲🏻🥰 muhtemelen benim de olmamıştır zaten 2 yıldır olmuyor şimdi niye olsun. Birdahaki ay yine birlikte bekleriz 😇

Öyle canım, sizin güzel haberlerinizle sevinicez artık 🥰🥰🥰 inşallah birgün bizde sevinçle yazarız buralara🥰
Insallah canım benm dualarım sızlerle kızlar Allah tez zamanda dılegınızı hayırlı olarak yerıne getırsın ınsallah herkesın ısteyen herkese nasıp etsın 🙏🏻🙏🏻

Bugün olmasa başka gün olucak canım sevinicez birlikte inşallah 🤲🏻🥰 muhtemelen benim de olmamıştır zaten 2 yıldır olmuyor şimdi niye olsun. Birdahaki ay yine birlikte bekleriz 😇
Hayır canım alakası yok. Sakın bağlantı kurma. Ben abartmış olabilirim, inanmasamda hatta söylendiğinde sinirlensemde semptom aradım belkide. İnşallah bu ay senin guzell haberlerini alicaz. İnanıyorum buna 🥰

Hayır canım alakası yok. Sakın bağlantı kurma. Ben abartmış olabilirim, inanmasamda hatta söylendiğinde sinirlensemde semptom aradım belkide. İnşallah bu ay senin guzell haberlerini alicaz. İnanıyorum buna 🥰
İnşallah güzel kalpli arkadaşım çok sağ ol 🥰❤️ Hepimiz bi belirti bi umut arıyoruz normalde farketmediğimiz şeyleri farkediyoruz belki de kuzum hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa olsun inşallah hepimizin 🤲🏻💙

Back