Kızlarım günaydın , size sabah sabah güzel haberler vermek isterdim fakat malesef işler umduğum gibi gitmedi dün yatış yapıldı ve genel anestezi altında hsg çekildi , sıfır acı sıfır ağrı .. Ama gel gör ki sonuç herşeyden fazla yaktı canımı 2 tüpünde tıkalı olduğunu söyledi doktorum hiç ilerleme olmamış , bir şişe ilaç boşa gitmiş .. ama vazgecmeyeceğim 2. kez deniyim deyince tekrar baska ilaç verip sol tüpümü açmayı başarmış yani suan tek tüpüm tıkalı vaziyette hayatıma devam edeceğim .. Bir sonra ki reglide tekrar femarayla deneyelim 2,3 denemeden sonra tüp bebeğe yönlendirebilirim dedi . Çok ağladım hemde çok çünkü beklemediğim bir olaydı ben hep pcosa bağladım olmayısını meğer ne baska seyler varmış. Ama her şerde bir hayır varmış bu hsgyı çektirmesem onca ilaç iğne boş yere kürek çekip maddi manevi zarar görecektim .. Allah o kadar büyükk ki , bir anda fikrimi değiştirip hsg çekilmek istememin sebebi buymuş .. Eşimm canım eşim Allah ondan binlerce kez razı olsun beni bebek gibi giydirdi ilgilendi ve benim ağlamama dayanamayıp espiriler yapmaya başladıı , en son eve giderken arabada amaaan askım ne olacak daha fazla çalışır
tüp bebek yaparız dedi .. Ne kadar üzülmüş olsam da ben şuan dünden daha güççlüyüm sorunumu biliyorum , isteyen herkese nasip olsun benim durumum bu şekilde benide dualarınıza katmayı lütfen unutmayın . Yüzyüze hiç karşılaşıp tanışmamış bile olsak bir yerde dert ortağı , kader arkadasıyız sizleri seviyorum :)