Yazarım tabı kız cunku ınan bende aynıydım belkı dusunce olarak senden fazla olumsuz dusunuyodmAy hadi İnşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz, mutlaka yaz bize. Valla umut oldun banabanada öyle demişti, sonra baktı folikul oluşmuyor birdaha demedi bu ay 3. Ay olacak o doktorda, ilk defa Primer folikul oluştu
İnşallah bende bugün aynı durumu yaşarımYazarım tabı kız cunku ınan bende aynıydım belkı dusunce olarak senden fazla olumsuz dusunuyodmama bu seferkını eşim ıstedı yapalım dıye ben bakmadım bıle eşim baktı sonucuna ıkı cızgı dıyınce ınanamadım dalga gecıyo sandım dusun
Bende öyleyim cnm pcos var bende. Şuan su folikul oluşumu, çatlatma iğnesi falan olmamış olsa adet oluyorum derdim. Öyle bir ağrı varBen zateb duzensız adet oluyorum klomenden dolayı gecen ay adet olmustum bu ay 19 unda olmam gerekıyodu ama bıkac gun oncesınde adet oncesı agrılar oldu oyuzden bende kendı kendıme adet olcam bellı dedım benden leke falan gelmedı onu bılmıyorum ama suanda bıle kasıklarda arada agrı var
Ay hadı ınsallah lutfen bızede haber ver hayırlısıyla olsunİnşallah bende bugün aynı durumu yaşarım
Bende öyleyim cnm pcos var bende. Şuan su folikul oluşumu, çatlatma iğnesi falan olmamış olsa adet oluyorum derdim. Öyle bir ağrı var
Haber vericem canım, inşallah güzel haber olurAy hadı ınsallah lutfen bızede haber ver hayırlısıyla olsunHaberını beklıyorum canım
Ay hadı ınsallah lutfen bızede haber ver hayırlısıyla olsunHaberını beklıyorum canım
0,15Sen kanı nereye verdin 1 saat içinde çıkıyor normalde kuzum
Aaa çok şaşırdım ama adet de olmadın ki kuzum0,150,15 !!! Şaka gibi. Rezillik ya, ben bukadar ağrıyı niye çektim. Hiçbir zaman degismicek bu sonuç biliyorum. Birde salak gibi planlar yaptım. Bedenim benimle dalga geçiyor bunun başka açıklaması yok.
0.15 çok dip değer. 2 flan olsa tamam dicem. Geçen biri vardı dediğin nasıl olmuşAaa çok şaşırdım ama adet de olmadın ki kuzumdeğişir belki ya geçen öyle biri vardı burda. Değişmezse de hayırlısı olsun senin için birdahakine inşallah
12.gün kan vermiş negatif çıkmış 14.gün pozitife dönmüştü. Bulursam etiketleyeyim seni de. Evet 3 falan çıksa yükselir dicektim ben de. Belirtiler psikolojik mi o zaman bende de oldu çünkü aynıları. O yerleşme kanaması sandığımız neydi ki ara kanama mı oldu daha önce olmuş muydu canım?0.15 çok dip değer. 2 flan olsa tamam dicem. Geçen biri vardı dediğin nasıl olmuş
İnşallah sizin de olurdoktor iğneden 36 saat sonra ve 2 günde bir demişti ama ben riske atmamak için 12. Ve 36. Saati değerlendirdim ve hergünü değerlendirdim. İğneden 2 3 saat sonra ovulasyon kanamam olmuştu çünkü riske atmak istemedim. Gebelik testi de 10.güne kadar pozitifti 11 ve 12.gün negatife döndü 13.günde tekrar pozitifti nu şekilde öğrendim
D dolcefarniente001 bak bahsettiğim buydu canım. Z Zeyno664 arkadaşımızın negatif çıkıp sonra pozitife dönmüştü. Hayırlısı olsun inşallahKızlar ilk defa ovitrelle yaptıranlar için anlatmak istiyorum nasıl bir süreç olduğunu ben çok araştırmıştım net bilgiye ulaşmak için çünkü. 1 sene hamile kalamadım önceden pko hastalığım vardı ve yumurtalar büyümüyordu ve çatlamıyordu. Klomen ile adet oldum ve ovitrelle yaptırdım.3 tane yumurta oldu 2 tanesinin boyutu yakındı. İğneden 2 3 saat sonra Ovulasyon kanamam olduğu için riske atmadım 12 ve 36. Saati değerlendirdim doktor gün aşırı demişti ancak hergünü değerlendirdim. 10.günde kaset test negatife döndü ilacın etkisi geçti.
İğneden sonra 11 günde kan testi 3.5 çıktı. Negatif olduğunu düşündüm.
15. Günde beta 84
19. Günde 578
22. Günde 1874 giderek arttı şuan beklemedeyim kalp atışını duymak için
5ç haftaya kadar kasık ağrılarım oldu günde 2 3 defa sonrasında progestana başlattı doktor günde 2 defa önlem amaçlı ilaçtan sonra ağrılarım azaldı. Göğüs acıması dışında herhangi bir belirtim yok mide bulantısı aşerme tiksinme hiçbiri yok. ilaçtan dolayı fazla uyuyorum bu şekilde benim başımdan geçenler. Allah herkese nasip etsin
Ahh oyle iyi bılıyorumkı bu duyguyu0,150,15 !!! Şaka gibi. Rezillik ya, ben bukadar ağrıyı niye çektim. Hiçbir zaman degismicek bu sonuç biliyorum. Birde salak gibi planlar yaptım. Bedenim benimle dalga geçiyor bunun başka açıklaması yok.
Yok canım ilk defa yaşadım. Psikolojikse ciddi anlamda psikolojim bozuk demektir12.gün kan vermiş negatif çıkmış 14.gün pozitife dönmüştü. Bulursam etiketleyeyim seni de. Evet 3 falan çıksa yükselir dicektim ben de. Belirtiler psikolojik mi o zaman bende de oldu çünkü aynıları. O yerleşme kanaması sandığımız neydi ki ara kanama mı oldu daha önce olmuş muydu canım?
Canım 3.5 Muş değeri. Benim 0.15D dolcefarniente001 bak bahsettiğim buydu canım. Z Zeyno664 arkadaşımızın negatif çıkıp sonra pozitife dönmüştü. Hayırlısı olsun inşallah
Öyle canım, sizin güzel haberlerinizle sevinicez artıkAhh oyle iyi bılıyorumkı bu duyguyune desem bılmıyorum arkadasım hakkında hayırlısı olur ınsallah Allahın bı bıldıgı vardır
Bugün olmasa başka gün olucak canım sevinicez birlikte inşallahYok canım ilk defa yaşadım. Psikolojikse ciddi anlamda psikolojim bozuk demektirkesinlikle birşeyler oldu ama hocbisey olmadı bugün dagiticam artık kafayı yapacak bişey yok, kader
Insallah canım benm dualarım sızlerle kızlar Allah tez zamanda dılegınızı hayırlı olarak yerıne getırsın ınsallah herkesın ısteyen herkese nasıp etsınÖyle canım, sizin güzel haberlerinizle sevinicez artıkinşallah birgün bizde sevinçle yazarız buralara
Hayır canım alakası yok. Sakın bağlantı kurma. Ben abartmış olabilirim, inanmasamda hatta söylendiğinde sinirlensemde semptom aradım belkide. İnşallah bu ay senin guzell haberlerini alicaz. İnanıyorum bunaBugün olmasa başka gün olucak canım sevinicez birlikte inşallahmuhtemelen benim de olmamıştır zaten 2 yıldır olmuyor şimdi niye olsun. Birdahaki ay yine birlikte bekleriz
Benimde sizlerleInsallah canım benm dualarım sızlerle kızlar Allah tez zamanda dılegınızı hayırlı olarak yerıne getırsın ınsallah herkesın ısteyen herkese nasıp etsın
Benimde sizlerleiyiki varsınız cidden. Sizin güzel haberlerinizle mutlu oluyorum.Sizinle güç alıyorum sanki.
Senin güzel haberlerini beklicemBugün olmasa başka gün olucak canım sevinicez birlikte inşallahmuhtemelen benim de olmamıştır zaten 2 yıldır olmuyor şimdi niye olsun. Birdahaki ay yine birlikte bekleriz
İnşallah güzel kalpli arkadaşım çok sağ olHayır canım alakası yok. Sakın bağlantı kurma. Ben abartmış olabilirim, inanmasamda hatta söylendiğinde sinirlensemde semptom aradım belkide. İnşallah bu ay senin guzell haberlerini alicaz. İnanıyorum buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?