• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko adet gecikmesi ve psikoloji

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet insülin direnci de var ya kullandığım ilacın dozu düşük gelmiş hiç bir işe yaramamış bu soğan kürü 15gün yapılacak olan dan bahsediyorsun dimi başka soğan kürü var mı canım ben bilmiyorum
15 günlük olandan bahsediyorum canım

Yapmadım adete 4gün varken kan kesti 0çıktı ondan sonra da ilişki olmadı zaten bebek yoktur yani canım
Anladım canım imtihandayız Allah yardım etsin bazı insanlara bakıyorum ne annelik bilirler ne birşey ama birsürü evladı vardır sonra diyorum kendi kendime onlar senden üstün böyle düşünme Allah’ın zoruna gider,..

Anladım canım imtihandayız Allah yardım etsin bazı insanlara bakıyorum ne annelik bilirler ne birşey ama birsürü evladı vardır sonra diyorum kendi kendime onlar senden üstün böyle düşünme Allah’ın zoruna gider,..
Aynen canım çok var çevremde çocuğunu eziyet etti diye döven diyorum ben olsam saçının teline kıyamam millet kıymet bilmiyor yada sürekli hamile kalıp aldıranlar biz bi tane olsun diye çırpınıyoruz allah büyük isyan olmasın ama neden diye soruyorum neden allah bana vermiyo kime ne günah işledim kimin canını yaktım da böyle cezalandırılıyor muş gibi hissediyorum :(

Aynen canım çok var çevremde çocuğunu eziyet etti diye döven diyorum ben olsam saçının teline kıyamam millet kıymet bilmiyor yada sürekli hamile kalıp aldıranlar biz bi tane olsun diye çırpınıyoruz allah büyük isyan olmasın ama neden diye soruyorum neden allah bana vermiyo kime ne günah işledim kimin canını yaktım da böyle cezalandırılıyor muş gibi hissediyorum :KK43:
Ne yazık ki bende senin gibi düşünmeden edemiyorum canım sonra pişman oluyorum nasip yani yapacak birşey yok ki.. kimseyede anlatamıyorum öyle kendi içimde kavruluyorum

Ne yazık ki bende senin gibi düşünmeden edemiyorum canım sonra pişman oluyorum nasip yani yapacak birşey yok ki.. kimseyede anlatamıyorum öyle kendi içimde kavruluyorum
Aynen canım sonra bende tövbe diyorum ama düşünmekten anlamıyorum kendimi benimde öyle anlatıcak kimsem yok buraya yeni yazmaya başladım bi nebze olsun rahatlıyorum ben gibi başkalarını da görünce sonradan bebek sahibi olanları görünce mutlu oluyorum umutlanıyorum

Aynen canım sonra bende tövbe diyorum ama düşünmekten anlamıyorum kendimi benimde öyle anlatıcak kimsem yok buraya yeni yazmaya başladım bi nebze olsun rahatlıyorum ben gibi başkalarını da görünce sonradan bebek sahibi olanları görünce mutlu oluyorum umutlanıyorum
Aynen bende öyleyim bura olmasa patlardım İnan ki. Yoksa kime anlatırsan anlat anlamıyorlar

Aynen bende öyleyim bura olmasa patlardım İnan ki. Yoksa kime anlatırsan anlat anlamıyorlar
Aynen bide korundunuz da olmuyo gibi bi düşünce var insanlarda o beni hasta ediyo zaten sinirlerimiz bozuk bide böyle üstümüze gelip bizi suçluyorlar

Aynen bide korundunuz da olmuyo gibi bi düşünce var insanlarda o beni hasta ediyo zaten sinirlerimiz bozuk bide böyle üstümüze gelip bizi suçluyorlar
Kv bana keyif için çocuk getirmiyor diyor öyle üzülüyorum elimden birşey gelmiyor ki

Yani öyle olması lazım ama birşey demiyor oda çok hevesli ama işte
Aynen benim eşim de çok hevesli başkalarının çocuklarını seviyo çok kızıyorum kendime benim başka durumlarda vardı çocuk olmaması için inşallah senin eşine de allah hidayet nasıl eder başkalarına karşı cevabını verir

Back