• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko adet gecikmesi ve psikoloji

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun canım ya millet çocuk istemez aldırır biz çırpınıyoruz olsun diye
Amin canım amin. Allah dileyen isteyen herkese versin. Geçen bir yakınım hamile idi, hüngür hüngür ağlıyor ben gezecektim şimdi nerden çıktı bu bebek diye!! Bende her gün dua ediyorum, çırpınıyorum resmen olmuyor olmuyor.

Amin canım amin. Allah dileyen isteyen herkese versin. Geçen bir yakınım hamile idi, hüngür hüngür ağlıyor ben gezecektim şimdi nerden çıktı bu bebek diye!! Bende her gün dua ediyorum, çırpınıyorum resmen olmuyor olmuyor.
Benimde öyle bi yakınım var istemiyor çocuk ama istiyenlerde var kapı kapı dolaşıp şifa arıyorlar onlar mucize yaşıyorlar ama bilmiyorlar

Benimde öyle bi yakınım var istemiyor çocuk ama istiyenlerde var kapı kapı dolaşıp şifa arıyorlar onlar mucize yaşıyorlar ama bilmiyorlar
Her ay belki tutmuştur demekten içim şişti gerçekten. Atamıyorum bu psikolojiyi bir rahat bırakmıyorum. İç savaş yani

Sizde bana edin bişey okudum da hani ben üç ay d.k hapı kullandım ya haptam sonra adetin on gün erken veya geç gelmesi normalmiş öyle mi böyle bişey yaşadın mı yaşayan var mı ??
O hapları kullanma çok tehlikeli

Doktor verdi canım ben daha önce hiç kullanmadım polikistik için verdi yumurtalıgımın biri temizlenmiştir biri polikistik ti hala
Ben kullandım maf oldum Allahım hele o vajinamdaki kaşıntı aman aman İyice araştır öyle kullan derim ama sen bilirsin

Ben kullandım maf oldum Allahım hele o vajinamdaki kaşıntı aman aman İyice araştır öyle kullan derim ama sen bilirsin
Bende hiç kaşıntı falan olmadı canım kiminde kuruluk ta olmuş o da olmadı kilo artışı yok depresyon tüylenme hiçbiri olmadı aslında kilo verebilsem polikistik te çözülür ama veremiyorum :(

Bende hiç kaşıntı falan olmadı canım kiminde kuruluk ta olmuş o da olmadı kilo artışı yok depresyon tüylenme hiçbiri olmadı aslında kilo verebilsem polikistik te çözülür ama veremiyorum :KK43:
Tüylenme vs onlar ilacı bıraktıktan sonra ortaya çıktı sen soğan kürünü yapmadın mı

Düzenli yapıp kilo veren çok kişi var ondan söyledim sana
Evet insülin direnci de var ya kullandığım ilacın dozu düşük gelmiş hiç bir işe yaramamış bu soğan kürü 15gün yapılacak olan dan bahsediyorsun dimi başka soğan kürü var mı canım ben bilmiyorum

Back