Gebeliğe Hazırlık Pko adet gecikmesi ve psikoloji

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnofolic combi ile klomen kullanmanı tavsiye ederim . Allah şifa versin

İnofolic combi ile klomen kullanmanı tavsiye ederim . Allah şifa versin
Doktoru değiştirecegim zaten canım özele gideceğim adet olsam dün gece bu sabah oldum sandım hep agrım vardı şimdi geçti daha senelerce uğraşanlar var allah yarımcımız olsun

Merhaba!
Canım bende senin gibiyim doktor doktor geziyoruz ama kimse doğru düzgün bakmıyor soğan kürünü uyguladın mı hiç

Uyguladım sayılır canım 1yıl önce de aynı adet gecikmesi yaşadım o bir ay sürdü onda içtim sonra iyiydi kasımda tekrar oldum özele gidicem artık çok sıkıldım ağrı geliyo bi anda sonra gidiyo hala adet olmadım bugun de gitti 3gün oldu

Ben bu duyguları 3 yıldır yaşıyorum. Baş edemiyorsun, birazcık alışıyorsun

Ben özele gidiyorum bi halt olmuyor maalesef oradaki doktorda seni para olarak görüyor tekrar soğan kürü yap derim benim adetim 11 gün oldu geçeli

Ben özele gidiyorum bi halt olmuyor maalesef oradaki doktorda seni para olarak görüyor tekrar soğan kürü yap derim benim adetim 11 gün oldu geçeli
Hani adet bittikten 2.gün başlanıyor ya öylesine bir gün başlanır mı soğan kürünw

Adet olcan bitcek sonra soğan kürünü yap öyle olmaz canım test yaptın mı
Bugun 32.gün adetten sonra 25.gün kan testi yapıldı 0 çıktı zaten ondan sonra da ilişki olmadı hamilelik aklıma gelmiyor morelimi bozan yine tedaviler olacak git gel onlar çok yıpratıcı

Bugun 32.gün adetten sonra 25.gün kan testi yapıldı 0 çıktı zaten ondan sonra da ilişki olmadı hamilelik aklıma gelmiyor morelimi bozan yine tedaviler olacak git gel onlar çok yıpratıcı
Aynen öyle canım Allah yardımcın olsun

Saol canım hormonlarım çok güzel çıkmıştı neden böyle oldu acaba
Benimde hormonlar iyi ama adet düzensizliğim var geçen hafta doktora gittim kan değerim 0,289 olmuştu doktor haftaya tekrar gel dedi hiç gitmedim

Benimde hormonlar iyi ama adet düzensizliğim var geçen hafta doktora gittim kan değerim 0,289 olmuştu doktor haftaya tekrar gel dedi hiç gitmedim
Git ya ihmal etme canım bende beklicem biraz daha hafif ağrı geliyo gibi oluyo ama yok bişey çok sinir bozucu bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…