İnofolic combi ile klomen kullanmanı tavsiye ederim . Allah şifa versinSlm arkadaşlar bana da kasım ayında polikistik teşhisi konuldu kilom var tüylenmem var insülin direnci de var üç ay d.k hapı kullandım bu ay herşey normaldi sözde doktor hormonların düzeldi hamile kalabilirsin dedi ama insülin kontrolüne gittiğimde adetime 4 gün vardı gebelik testi istedim negatif çıktı şimdi de adetim 2gün geçti gece çok sancım vardı adet oldum sandım olmadım napıcam bebek istiyoruz çok sıkıldım bebek istediğimiz ay böyle oldu daha önce normaldi kendime çok kızıyorum neden daha önce yapmadım diye
Doktoru değiştirecegim zaten canım özele gideceğim adet olsam dün gece bu sabah oldum sandım hep agrım vardı şimdi geçti daha senelerce uğraşanlar var allah yarımcımız olsunİnofolic combi ile klomen kullanmanı tavsiye ederim . Allah şifa versin
Slm arkadaşlar bana da kasım ayında polikistik teşhisi konuldu kilom var tüylenmem var insülin direnci de var üç ay d.k hapı kullandım bu ay herşey normaldi sözde doktor hormonların düzeldi hamile kalabilirsin dedi ama insülin kontrolüne gittiğimde adetime 4 gün vardı gebelik testi istedim negatif çıktı şimdi de adetim 2gün geçti gece çok sancım vardı adet oldum sandım olmadım napıcam bebek istiyoruz çok sıkıldım bebek istediğimiz ay böyle oldu daha önce normaldi kendime çok kızıyorum neden daha önce yapmadım diye
Canım ya üzülme senin var mı bebeğin çünkü hamilelikten sonra polikistik lerde iyileşme olabiliyormuşBen bu duyguları 3 yıldır yaşıyorum. Baş edemiyorsun, birazcık alışıyorsun
Ben özele gidiyorum bi halt olmuyor maalesef oradaki doktorda seni para olarak görüyor tekrar soğan kürü yap derim benim adetim 11 gün oldu geçeliUyguladım sayılır canım 1yıl önce de aynı adet gecikmesi yaşadım o bir ay sürdü onda içtim sonra iyiydi kasımda tekrar oldum özele gidicem artık çok sıkıldım ağrı geliyo bi anda sonra gidiyo hala adet olmadım bugun de gitti 3gün oldu
Senin neyin varBen bu duyguları 3 yıldır yaşıyorum. Baş edemiyorsun, birazcık alışıyorsun
Hani adet bittikten 2.gün başlanıyor ya öylesine bir gün başlanır mı soğan kürünwBen özele gidiyorum bi halt olmuyor maalesef oradaki doktorda seni para olarak görüyor tekrar soğan kürü yap derim benim adetim 11 gün oldu geçeli
Adet olcan bitcek sonra soğan kürünü yap öyle olmaz canım test yaptın mıHani adet bittikten 2.gün başlanıyor ya öylesine bir gün başlanır mı soğan kürünw
Bugun 32.gün adetten sonra 25.gün kan testi yapıldı 0 çıktı zaten ondan sonra da ilişki olmadı hamilelik aklıma gelmiyor morelimi bozan yine tedaviler olacak git gel onlar çok yıpratıcıAdet olcan bitcek sonra soğan kürünü yap öyle olmaz canım test yaptın mı
Aynen öyle canım Allah yardımcın olsunBugun 32.gün adetten sonra 25.gün kan testi yapıldı 0 çıktı zaten ondan sonra da ilişki olmadı hamilelik aklıma gelmiyor morelimi bozan yine tedaviler olacak git gel onlar çok yıpratıcı
Saol canım hormonlarım çok güzel çıkmıştı neden böyle oldu acabaAynen öyle canım Allah yardımcın olsun
Benimde hormonlar iyi ama adet düzensizliğim var geçen hafta doktora gittim kan değerim 0,289 olmuştu doktor haftaya tekrar gel dedi hiç gitmedimSaol canım hormonlarım çok güzel çıkmıştı neden böyle oldu acaba
Git ya ihmal etme canım bende beklicem biraz daha hafif ağrı geliyo gibi oluyo ama yok bişey çok sinir bozucu bişeyBenimde hormonlar iyi ama adet düzensizliğim var geçen hafta doktora gittim kan değerim 0,289 olmuştu doktor haftaya tekrar gel dedi hiç gitmedim
Ne yazık ki öyle test yapmaya korkar oldumGit ya ihmal etme canım bende beklicem biraz daha hafif ağrı geliyo gibi oluyo ama yok bişey çok sinir bozucu bişey
Senin var mı çocuğun canım ne kadar zamandır ugraşıyorsunNe yazık ki öyle test yapmaya korkar oldum
6 aydır uğraşıyorum yok çocuğum senin varmı kaç yıllık evlisinSenin var mı çocuğun canım ne kadar zamandır ugraşıyorsun
Polikistik over var bende de.Senin neyin var
Allah yardımcın olsun canım ya millet çocuk istemez aldırır biz çırpınıyoruz olsun diyePolikistik over var bende de.
3 yıldır tedavi görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?