Ahh canım benim ağlıyoruz üzülüyoruz istiyoruz çok normal şu an aynı durumdayım.Dün test yaptım negatif tabi ki regliyi bekliyorum doktora gitmek için. En kötü olduğum zamanlar da hep şunu düşünüyorum “rabbim sen beni benden çok düşünürsün, acaba beni neyden koruyorsun?” Bu halimizden çok kötü durumlarda var lütfen unutmayalımMerhaba arkadaşlar orta dereceli polikistigim var. 2.5 yıldır evliyim 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz düşündüğümüz ilk zamanlar adetlerim gecikti çok kötü zamanlardı çünkü hamilelik bekliyorsun ve her geçtiğimde acaba diyorsun.Bunu pkolular çok iyi anlar . 3 ay klomen kullandım o ara da her ay bi ümitle bekledik yine husranlar.Tabi şunu çok iyi biliyorum Rabbim Ol deyince her koşulda olur. Ama yaşananlar yıpratıcı oluyor. Sonra 7-8 ay ne doktora ne hastahaneye gitmedim 3 aydır da duzenliydi adetim ama yine bu ay nerdeyse iki hafta gecikti gebelik yok tabi yine doktora gitmeye başladım tarlusal verdi içtim adeti bekliyorum iki gündür yok gelecek biliyorum ama psikolojim alt üst bugün dayanamadım ağladım artık hem dua ediyorum hem ağlıyorum sizler nasıl baş ediyorsunuz bu durumla
Canım benim ye bende hep bunları düşünüyorum Rabbim in bi bildiği var biz işte hayırda ki şer ri şer deki hayırı göremiyorum Rabbim içime ferahlık versin biraz adetin gelmemesinjn verdiği bunalmislik baş ağrıları beni bu hale getirdiAhh canım benim ağlıyoruz üzülüyoruz istiyoruz çok normal şu an aynı durumdayım.Dün test yaptım negatif tabi ki regliyi bekliyorum doktora gitmek için. En kötü olduğum zamanlar da hep şunu düşünüyorum “rabbim sen beni benden çok düşünürsün, acaba beni neyden koruyorsun?” Bu halimizden çok kötü durumlarda var lütfen unutmayalım
Zaten pko olmasa günü gününe regli olsak o gün üzülüp geçecek ama günüm bile belli değil o yüzden bitmeyen Ümit’ler birbirini kovalıyor ay boyunca ... bu ay 5 kilo verdim, soğan kürünün 2.sinide yaptım yine olmadım test yapıyorum negatif amannnnCanım benim ye bende hep bunları düşünüyorum Rabbim in bi bildiği var biz işte hayırda ki şer ri şer deki hayırı göremiyorum Rabbim içime ferahlık versin biraz adetin gelmemesinjn verdiği bunalmislik baş ağrıları beni bu hale getirdi
aynı durumdayız cnm 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoruz pkodan dolayı bende hamile olamadım henüz klomen femara gonal f iğneler 1 aşılama denememiz var ama malesef sonuç alamadık bütün testler yapıldı herşey çok normal aslında ama sonuç yk malesef en son tüp bebek ön görüşmesi bile yaptık 1 aydır dinlenmedeyim bi kaç ay beklicem bakalım ilaç verdiler inofolic combi+bebek aspirini+glukofen düzenli şekilde kullanıyorum bakalım hayırlısı allahım yardımcımız olsun tez zamanda kucağımızı doldursun inşallah. neler hissettiğini neler düşündüğünü çok iyi biliyorum dua etmektenn başka bişey gelmiyor malesef elimizdeMerhaba arkadaşlar orta dereceli polikistigim var. 2.5 yıldır evliyim 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz düşündüğümüz ilk zamanlar adetlerim gecikti çok kötü zamanlardı çünkü hamilelik bekliyorsun ve her geçtiğimde acaba diyorsun.Bunu pkolular çok iyi anlar . 3 ay klomen kullandım o ara da her ay bi ümitle bekledik yine husranlar.Tabi şunu çok iyi biliyorum Rabbim Ol deyince her koşulda olur. Ama yaşananlar yıpratıcı oluyor. Sonra 7-8 ay ne doktora ne hastahaneye gitmedim 3 aydır da duzenliydi adetim ama yine bu ay nerdeyse iki hafta gecikti gebelik yok tabi yine doktora gitmeye başladım tarlusal verdi içtim adeti bekliyorum iki gündür yok gelecek biliyorum ama psikolojim alt üst bugün dayanamadım ağladım artık hem dua ediyorum hem ağlıyorum sizler nasıl baş ediyorsunuz bu durumla
Âmin canım Allah yardımcımız olsun ben sadece klomen kullandım3 ay şimdi özel e bi doktora gittik adetim gelse Rahim filmi cekinecegim ama yok gelmedi daha sen çekildin mi rahim filmiaynı durumdayız cnm 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoruz pkodan dolayı bende hamile olamadım henüz klomen femara gonal f iğneler 1 aşılama denememiz var ama malesef sonuç alamadık bütün testler yapıldı herşey çok normal aslında ama sonuç yk malesef en son tüp bebek ön görüşmesi bile yaptık 1 aydır dinlenmedeyim bi kaç ay beklicem bakalım ilaç verdiler inofolic combi+bebek aspirini+glukofen düzenli şekilde kullanıyorum bakalım hayırlısı allahım yardımcımız olsun tez zamanda kucağımızı doldursun inşallah. neler hissettiğini neler düşündüğünü çok iyi biliyorum dua etmektenn başka bişey gelmiyor malesef elimizde
çekindim cnm istanbul şişli echomarda çekindim şükür temiz bi sorun yokÂmin canım Allah yardımcımız olsun ben sadece klomen kullandım3 ay şimdi özel e bi doktora gittik adetim gelse Rahim filmi cekinecegim ama yok gelmedi daha sen çekildin mi rahim filmi
Iyi canım ya inşallah bende de bişey çıkmazçekindim cnm istanbul şişli echomarda çekindim şükür temiz bi sorun yok
inşallah cnm allah yardımcın olsunIyi canım ya inşallah bende de bişey çıkmaz
Yaaa dikkat et kendine umutlandırmak istemem ama bu şekilde değeri yükselen çok arkadaş var sitede hayırlısı inşallahKızlar benim bir hafta sonucum 1.2 yken şuan 3.6 çıktı negatif ama şüpheli dedi doktor benim hep 0 çıkardı Allak bullak oldu kafam
Burdayım canımHanımlar burdaysanz size birşey sormak istiyorum
Merhaba bende bu ay klomen kullandım 4 gün önce kan testi verdim 0,289 çıktı doktor 1 hafta sonra gel dedi idrar testi yaptım negatif çıktı şimdi napsam bilemedimBurdayım canım
Şuan adetinjn kaçıncı gün ü kaç günde adet oluyorsun canım klomen den sonra yumurta takibine gidip çatlatma iğnesi oldun muMerhaba bende bu ay klomen kullandım 4 gün önce kan testi verdim 0,289 çıktı doktor 1 hafta sonra gel dedi idrar testi yaptım negatif çıktı şimdi napsam bilemedim
Adetim düzensiz ne yazik ki bekarken 35 günde bir oluyordum evlendim 50 günü buluyor doktor kullan 14 gün ilişki olsun dedi çağırmadı ben adettim 4 gün geçince gittim oda yumurta falan yok 1 hafta sonra gel test yap dedi anlamadım ki bendeŞuan adetinjn kaçıncı gün ü kaç günde adet oluyorsun canım klomen den sonra yumurta takibine gidip çatlatma iğnesi oldun mu
Böyle hiçbirşeyi doğru düzgün aciklamayan doktorlar yüzünden kalktım şehir dışına bilinmis özel bir doktora gittim ben canım sen 1 hafta dolunca git hayırlısı olur inşallah hakkındaAdetim düzensiz ne yazik ki bekarken 35 günde bir oluyordum evlendim 50 günü buluyor doktor kullan 14 gün ilişki olsun dedi çağırmadı ben adettim 4 gün geçince gittim oda yumurta falan yok 1 hafta sonra gel test yap dedi anlamadım ki bende
Ya ilgilenmiyor kimse bende napacağımı hiç bilmiyorum soğan kürü yaptım onunla iyi oldum klomenle tepe takla oldum.. sen n’aptınBöyle hiçbirşeyi doğru düzgün aciklamayan doktorlar yüzünden kalktım şehir dışına bilinmis özel bir doktora gittim ben canım sen 1 hafta dolunca git hayırlısı olur inşallah hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?