- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Ellerine sağlık hemşomuyaniga bak heleben daha geçen gün yaptim 1 tepsi,2 ay yapmam daha
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık hemşomuyaniga bak heleben daha geçen gün yaptim 1 tepsi,2 ay yapmam daha
![]()
O da fajita yapsın.Ellerine sağlık hemşomZaten pizzayı beni yaptı sen başka birşey yaparsın
![]()
NevosssEllerine sağlık hemşomZaten pizzayı beni yaptı sen başka birşey yaparsın
![]()
Sen yap fajitaO da fajita yapsın.![]()
TamamNevosssbırak pesimiii
Sen yap fajita![]()
Ben bilmiyorum ki.Nevosssbırak pesimiii
Sen yap fajita![]()
Ben adını bile ilk defa duydum,o ne ki? Bana hiç bi çağrişim yapmadi daBen bilmiyorum ki.![]()
Ağzına acı biber sürerim seninharbı ne anlar fajitadan o anca nuriye yapsın![]()
vayyyy oylemıııı sen ne zamandan berı harbının tarafını tututosun hainnnnn dagıtırım uleyyynnn buraları korkun len benden pabucumun şefleri siziiiiAğzına acı biber sürerim seninŞefim herşeyi yapabilir
![]()
harbı ne anlar fajitadan o anca nuriye yapsın![]()
Ağzına acı biber sürerim seninŞefim herşeyi yapabilir
![]()
Pampişimvayyyy oylemıııı sen ne zamandan berı harbının tarafını tututosun hainnnnn dagıtırım uleyyynnn buraları korkun len benden pabucumun şefleri siziiii![]()
sus len allahın palmıye nuriyesı senıSana cvp yazacaktim,nevos yazmış. Umarim kapak olmustur hahahahhahahahahaah![]()
Nevossss,benm yerime şu böcüğü susturur musunnsus len allahın palmıye nuriyesı senı![]()
Hemsom senin için nuriyeden başka birşey yapamıyor diyorlarSana cvp yazacaktim,nevos yazmış. Umarim kapak olmustur hahahahhahahahahaah![]()
yuru git len kazene mesaj atcam atsın senı sıtedenNevossss,benm yerime şu böcüğü susturur musunn![]()
Pampisimle aramı bozamam sen devam etNevossss,benm yerime şu böcüğü susturur musunn![]()