- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Ellerine sağlık hemşom Zaten pizzayı beni yaptı sen başka birşey yaparsınuyaniga bak hele ben daha geçen gün yaptim 1 tepsi,2 ay yapmam daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık hemşom Zaten pizzayı beni yaptı sen başka birşey yaparsınuyaniga bak hele ben daha geçen gün yaptim 1 tepsi,2 ay yapmam daha
O da fajita yapsın.Ellerine sağlık hemşom Zaten pizzayı beni yaptı sen başka birşey yaparsın
Tamam olur benim için hiç sakıncası yokO da fajita yapsın.
Nevosss bırak pesimiiiEllerine sağlık hemşom Zaten pizzayı beni yaptı sen başka birşey yaparsın
Sen yap fajitaO da fajita yapsın.
TamamNevosss bırak pesimiii
Sen yap fajita
Ben bilmiyorum ki.Nevosss bırak pesimiii
Sen yap fajita
Ben adını bile ilk defa duydum,o ne ki? Bana hiç bi çağrişim yapmadi daBen bilmiyorum ki.
Ağzına acı biber sürerim senin Şefim herşeyi yapabilirharbı ne anlar fajitadan o anca nuriye yapsın
vayyyy oylemıııı sen ne zamandan berı harbının tarafını tututosun hainnnnn dagıtırım uleyyynnn buraları korkun len benden pabucumun şefleri siziiiiAğzına acı biber sürerim senin Şefim herşeyi yapabilir
harbı ne anlar fajitadan o anca nuriye yapsın
Ağzına acı biber sürerim senin Şefim herşeyi yapabilir
Pampişimvayyyy oylemıııı sen ne zamandan berı harbının tarafını tututosun hainnnnn dagıtırım uleyyynnn buraları korkun len benden pabucumun şefleri siziiii
sus len allahın palmıye nuriyesı senıSana cvp yazacaktim,nevos yazmış. Umarim kapak olmustur hahahahhahahahahaah
yok sana pampıs mampişPampişim
Nevossss,benm yerime şu böcüğü susturur musunnsus len allahın palmıye nuriyesı senı
Hemsom senin için nuriyeden başka birşey yapamıyor diyorlar Ben yok öyle birşey diye toparlamaya çalışıyorumSana cvp yazacaktim,nevos yazmış. Umarim kapak olmustur hahahahhahahahahaah
yuru git len kazene mesaj atcam atsın senı sıtedenNevossss,benm yerime şu böcüğü susturur musunn
Pampisimle aramı bozamam sen devam etNevossss,benm yerime şu böcüğü susturur musunn